- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee86
senior tag
válasz
unrealnoise #11252 üzenetére
Köszi a választ. Wii U-n is vannak achivementek? (trófeák?)
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
unrealnoise #11153 üzenetére
Na akkor szegény Andris jól le lett szavazva :-\
-
Mister_X
nagyúr
válasz
unrealnoise #11129 üzenetére
Miért ne érné? Leszámítva azt, hogy sehol se lehet már kapni, árban a Premium alatt van bőven, az egyetlen verhetetlen csomag (ár/érték arányban), a Splatoon + MK8 csomag, ahhoz már csak egy Smash Bros. kell - meg Xenoblade, Bayonetta 2, igény esetén SM3DW.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
unrealnoise #11127 üzenetére
Nem mintha számítana most már, de én fehér CP-t egész EU-ban nem találtam.
-
ldave
félisten
válasz
unrealnoise #11121 üzenetére
Hajrá
Arra figyelj majd, hogy lehetőleg ugyanazt a Nintendo ID-t használd majd a Wii U-n, mint amit a 2DS-en is már beállítottál, így egy fiókhoz lesz kapcsolva a két gép.
Sajna amúgy multiban nem vagyunk mostanában aktívak (legalábbis én nem tudok róla), de ha meglesznek a játékok majd, szólj és összehozunk valamit.
-
horkovy24
senior tag
válasz
unrealnoise #10953 üzenetére
Bocs de szerinted a Wii U-al mit csinált a Nintendo?!
Ezt is borsos áron nyomta a kezdetektől fogva ès ennek a Wii U-nak is voltak alternatívái a PS3/Xbox360 szemèlyèben. Hisz lássuk be sokkal többet nem igen tudott letenni grafikailag mint az említett gèpek mivel annyival nem volt benne erősebb a hárdver.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
unrealnoise #10953 üzenetére
Pár gondolat, de legyen itt most vége egyelőre az off-sorozatnak:
1, Sokan nem is akarnak tagja lenni semminek; egyszerűen azért választják a Nintendót, mert szeretik az általuk kreált és senki másnál nem elérhető játékokat. Az Apple féle sznobériától egy 3DS azért kilométerekre van. Mikor először nintendóztam, nem is ismertem senkit, akinek lett volna.
2, Más a három cég üzletpolitikája, illetve az MS-é és a Sony-é valamelyest hasonló. A Nintendo nem teheti meg, hogy nyomott áron adja a gépeit, a másik kettő az egyéb divíziókból átcsatornázott pénzekből tartotta el eddig a konzolos ágazatát. A Nintendo kizárólag ebből él, így muszáj olyan árat kérnie, ami nagyobb valószínűséggel téríti meg a ráfordításait.
3, A Microsoft konzolágazata csak egy úri hóbortja a vállalatnak, senki nem dőlne a kardjába, ha vége lenne. Valójában nem egy főrészvényes örülne neki, ha külön vállalatba szerveznék ki, vagy simán csak lelakatolnák az egész Xbox divíziót.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
unrealnoise #10949 üzenetére
Ez úgy hangzik, mintha egy többé-kevésbé sallangmentes gépben gondolkodnának. A Wii U-t is az egyedi power PC chip drágította, mint a PS3-at is a Cell processzor, plusz ott volt a streamelő és egyéb technikák a gamepad-dal. Egy mainstream x86-os AMD-vel már rengeteget tudnak elviekben spórolni. Még egy-két nintendós bolondéria is beleférhet mellé.
-
horkovy24
senior tag
válasz
unrealnoise #10949 üzenetére
Ez nem zárja ki egymást!
Jöhet brutál asztali konzol kèzi konzollal együtt ès árulhatják nyeresègesen. Jó borsos áron.
Most öszintèn szerinted egy new 3ds amiből az èlmèny miatt illik megvenni az XL verziót megèri az árát?! Règes règ elavult hárdver van alatta. Persze tèny a játèkok jók rá ezt nem tagadom. De akkor is azèrt legyünk reálisak.
-
válasz
unrealnoise #10945 üzenetére
Sok mindenben igazad van, de a Nintendonál szerintem ne számíts a piac meghódítására irányuló törekvésekre. Én nagyon elfogult vagyok a Nintendoval kapcsolatban, de nekem kimaradt a konzolvonalon szinte minden, bő 20 éve végigjátszottam a super mario world-ot, aztán mindig a pc-t fejlesztgettem, de nem igazán gamer színvonalon. Utoljára a Doom 3-mal játszottam, azt se végig (PC). Aztán jött a wii meg a többi, de az igazán súlyos helyzet a wii U-val alakult ki, nekem nagyon bejött, nagyon szeretem minden hibájával és kihasználatlan lehetőségével együtt.
(ezzel együtt nem utálom a többi konzolt sem, bár már a három gyerekemmel is egyre kevésbé tudom indokolni jelenlétüket kies otthonunkban. Nekem nagyon bejött a PS4 is a minőségével, az Xbox (360) a Kinect-tel - én nagyon szeretem a mozgásvezérlős játékokat (kivéve a Sony, az nevetséges). De a Nintendo a sirály.
Na még akartam itt lelkizni, de inkább a N off kocsmában kellene, meg ideges a Főnököm, hogy nem vagyok bent a család esti műsorában -
Goldwin
aktív tag
válasz
unrealnoise #10945 üzenetére
Dude, just chill out and relax.
-
válasz
unrealnoise #10918 üzenetére
Lehet, hogy rosszul értem, de egy harmadik konzolra gondolsz a PS, Xbox mellé, ami ugyanazokat tudja a Nintendo exclusive címeken túl, mint az említettek? Legalábbis HW szempontjából?
Szerintem a Nintendo a nintendoságát veszítené el, ha beállna sima "ki bír erősebb konzolt gyártani" versenybe... ha nem hoznak ki valami Nintendo "majomságot" az NX kapcsán én csalódott leszek. Ugyanakkor fenntartom számukra a lehetősséget, hogy bukjanak vele. Megtehetik (még). -
Sirandrish
legenda
válasz
unrealnoise #10918 üzenetére
Azért 60millió eladott WiiU mellett, lehet megtanultak volna fejleszteni erre a gyenge vasra is
-
válasz
unrealnoise #10907 üzenetére
Welcome to the Club!
-
vhunor
őstag
válasz
unrealnoise #9588 üzenetére
"Csak egy országot kellene beletenni."
Azért a jogi szakértés is megy látom
.
-
tariattila
veterán
válasz
unrealnoise #9592 üzenetére
nem, nem akarom elolvasni...
Te aztán tudod innen az 'aljáról', hogy mit miért csinál a nintendo... ha annyira magyarázhatnékod van és tuti ötleteid akkor hívd már fel őket és add le nekik!
előre is köszönöm... -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
unrealnoise #9591 üzenetére
Jó a Vgchartz-os hivatkozás, de nézd más szemmel a chartot. Röpke két perc alatt összedobtam az alábbi kis táblázatot az éppen kint lévő heti HW eladási adatokból.
Azt számoltam ki az utolsó színezett oszlopban, ami a gyáriban nincs benne, hogy az egyes konzolok hány százaléka jön a három meghatározó régión kívülről. Tény és való, a Nintendo konzoljaiból a legkevesebb, 7% körül, de az általad istenített Boxból is csak alig több, durván 11%. Még a bezzegsony is csak 16%-ot tudhat magáénak, de ez már egy rekord közeli eredmény az utóbbi éveket nézve. Azt lehet elmondani, hogy az egyes gyártók bevételeinek 80-90%-a jön a három pénzes régióból, a világ maradék részéből éppen csak leesik valami. Ez a 10% körüli egyéb piac magába foglalja elsősorban Dél-Amerikát, Közép-Kelet Európát, és Ázsia nem-Japán régióit (még Kína is benne van). Gondolhatod, hogy a tízmilliós Mo ennek a 10%-nak is mekkora részét teszi ki... szinte semekkorát. Az, hogy a másik két cég grátiszból összeütött egy magyar nyelvű online shopot, azt köszönjük szépen, de az érintett két mammut számos más területen is jelen van a régióban, így igazából nem volt nagy megerőltetés tőlük beleintegrálni minket a meglévő infrastruktúrájukba. Kedves lépés volt amúgy tényleg, mert érdemben nem sokat oszt-szoroz a mi jelenlétünk az ő portfoliojukban sem. A Nintendo hozzájuk képest egy kis cég, majdnem nulla jelenléttel a régióban. Nekem elhiheted, hogy ők is osztottak-szoroztak, mielőtt aztán nem invesztáltak szinte semmit belénk. 7% vs 11% nekik nyilván még annyira sem érte meg. Amúgy meg a Nintendo.hu egy jó kezdeményezés, ez így ebben a formájában csak nem rég óta létezik. Valószínűleg nem lehettél túl aktív a Stadlbauer-es időkben, akkor szó szerint semmi nem volt. Az új importőr legalább csinál valamit, nyilván korlátozott a mozgástere, de határozottan javult a hazai helyzet a korábbi évekhez képest. Azt tudom mondani, hogy aki Nintendo-konzolt vesz, az elsősorban a játékok miatt vegye. A gyártó cégek üzletmenetével meg foglalkozzanak a befektetők és a szakújságírók, mi még attól jókat játszunk, hogy a részvényárak közben x százalékot esnek/emelkednek a tokiói tőzsdén.
-
bongeszo
aktív tag
válasz
Miért gondolod, hogy csak az az egy út van amit az xbox meg a playstation visz?
A Nintendo mással próbálkozik, ami valamikor bejön valamikor nem... -
ayo
veterán
válasz
a megmondja a tutit az te voltál, csak nem tudom miért itt és miért nekünk - mellesleg nem a wii u-ról beszéltem hanem a Nintendóról, de teljesen mindegy
inkább azt írd le, hogy ha ennyire nem tetszik a nintendo, hogy miért szeretnél
-
tariattila
veterán
válasz
sajnos vagy sem ... a nintendo-nak nem kell a 'vas', az fps, a marketing....
van játékélményük és olyan címek amilyet a többiek csak szeretnének...
amúgy biztosan csinálhatnák jobban is... de az előttem szóló jól megfogalmazta, hogy nálunk ilyen gáz a helyzet
-
ayo
veterán
válasz
"meg máshol sem nagyon..": nagyon sok helyen imádják és veszik a Nintendót, US-ben baromi nagy kultúrája van pl., de nyilván te az itthoni helyzetet ismered csak és ha itthon nem annyira menő, akkor máshol sem, mert ugye mi vagyunk az etalon
amúgy ez most egy Xbox One fan boy komment volt? mert akkor én a PS4-et választom, ha a kettő között kell választani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged