- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
japunk #11388 üzenetére
Okés, köszi. Nem hiszem, hogy kettő lesz majd ugyanabból.
(#11389) Dr.F.E.R.I.: Black Friday-en tavaly is le voltak árazva a konzolok, ezért gondoltam, hogy idén is meg lehetne csípni egyet jó áron. Mondjuk ha 25%-kal olcsóbb lenne az már elég baráti ár érte és megérné várni.
-
ayo
veterán
válasz
japunk #10821 üzenetére
Polygon ezt írta, (ami kb. nekem is az érzésem volt, amikor először láttam) :
Bad motion controls and boring missions kill Star Fox Zero's fun
Amúgy gyűjtői szempontból se szokott felmenni az ára... Sőt, talán ez most a legdrágább rész
szóval lehet kis idővel használtan jobban jársz..
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
japunk #10780 üzenetére
Jövök akkor én is rajoskodni egy kicsit, nekem pedig ezek jöttek meg a héten:
Mindkettőt a Shopto.net-ről rendeltem, a Rayman 15 font, a Monster Hunter pedig csak 10 font voltak egy készletkisöpréskor. Gyakorlatilag az utolsó darabok közt vittem el őket, mert utána nem volt már egyikből sem készleten, el is tüntették őket a webshopból. Azt sajnálom, hogy anno a Wonderful 101-et nem hoztam el, az is jócskán diszkontban forgott, amíg el nem tűnt a kínálatukból.
-
ldave
félisten
válasz
japunk #10572 üzenetére
Pikmin 3-nak többféle multija van, a Bingo módja amivel többször játszottam. Ez a szokásos bingo mechanika, sort vagy oszlopot kell kitenni a megtalálható gyömülcsökkel, aki előbb kiteszi, az nyer. A másik módban pedig együttműködni kell és időre megy a móka, minél gyorsabban kell bejezni egy-egy pályát.
-
tassyu
tag
válasz
japunk #10350 üzenetére
A Basic jó választás. Ehhez semmi nem kell, tudsz játszani a wii u játékokkal.
Ha régi wii játékokat is akarsz futtatni, akkor szükséged lehet nunchuk-ra, mert van játék ami azzal megy.Ha barátnőddel ketten akartok NSMB-vel játszani, akkor még egy remote irányítóra van szükséged.
Basic pack pl. Gameshopban szokott lenni, és rendelhető ha épp nincs.
-
woros
őstag
válasz
japunk #10346 üzenetére
Volt régen a Wii-hez a gyári Remote, aztán ezt továbbfejlesztették a precízebb irányítás érdekében és ez lett a MotionPlus, ami akkor kis adapter formájában volt csatlakoztatható a Remotehoz és utánna kijött az új Remote, de már benne volt a motion plus. Igen ha többen akartok játsztani akkor kellenek a Remote-ok vagy pro controllerek stb. Pl. a New Super Mario Bros U-t ha ketten akarjátok játszani ahhoz 2 Remote kell, mert a GamePad akkor csak segítségnek használható, hogy elhelyezz kis platformokat a képernyőn. A nunchuck is jól jöhet ha pl A Super Mario 3D Worldel játszotok vagy Wii játékkal pl. Punch Out!!-ban azzal (is) boxolsz.
#10348: A nunchuck is lehet plusos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest