Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ennél olcsóbban nem fogod megkapni, csak nem tudom PC ügyileg hogy állsz otthon. Nekem meg van U-ra, csak még mindig nem jutottam el odáig
-
Agyzuzo
addikt
A PDP gyárt még ilyesmit (elég giccs, Afterglow) az még úgy so-so. Bár én most pont úgy jártam hogy HORI classic battlepad-et rendeltem amazonról és PDP-t küldtek helyette és visszaküldtem mert baromira gagyi volt a 2 trigger rajta. Lehet jobban játsz ha próbálsz keresni egy használtat valahol.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Inkább itt a MyNintendo oldalán szoktak lenni ajánlatok, érmeket lehet beváltani bizonyos árkedvezményekre. Ha veszek ilyesmit, többnyire ezeket használom. A baja az, hogy ritkán (~havonta) jönnek új ajánlatok. A régiek pedig kikerülnek egy idő után.
-
-
Petreszku
senior tag
Szia! Én egy Mario Kart 8/Splatoon letöltő kódos gépet vettem használtan. Első lépésem volt, hogy "formáztam" a gépet, használt gépeknél nekem mindig ez az első dolgom. Utána megcsináltam a saját profilom és a Mario Kart 8 a gépen volt. Gondolom az előző tulaj ezt a játékot letöltötte a gépre és a játék a géphez lett társítva nem a profilhoz.
-
Reedly
tag
Valami profilnak lennie kell. Úgy emlékszem az az első lépés, amikor veszel egy új gépet és bekapcsolod. Amikor bekapcsolod és a főmenüben szaladnak az emberkék, te középen állsz, az vagy te, vagyis a profilod. Szóval szerintem profil nélkül a menübe se enged be. Több profil persze lehet, ez teljesen logikus. Valami nálam sem volt teljes az új profillal, ezért nulláztam le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged