Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldwin
aktív tag
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Szép kis csomag. Nem túl gyakori, hogy dobozt áruljanak játék nélkül, de ilyen helyekről elviekben szerezhetsz is akár.
-
Ne vegyél utángyártott wiimote-ot, megkeserítheti az élményt és nem a nintendo tehet majd róla...
Wiimote plusban be van építve a motion plus nevű kis precizitást növelő tosz, a sima wiimote-hoz külön kell csatlakoztatni, a csatlakozó lelkes használat esetén elromolhat, bár könnyen javítja a szakszervíz. -
mirci18
addikt
Ne vegyél utángyártottat.
A wii-s topikban sokan panaszkodtak hogy vagy egyből vagy egy idő után vagy random de nem működött rendesen.Helyedben azt csinálnám hogy vennék használtan wii mote-ot vagy wii mote plus-t.
Vaterán folyton vannak fent 3-8 e ft-ért.
Én onnan adtam vettem eddig őket.
Attól mert használt még nem feltétlenül jelent rosszat.Nunchuck-ot már érdemesebb venni utángyártottba ott nincs olyan precíz elektronika.
Nekem az összes nunchuck utángyártott.De persze ha komolyabban akarsz játszani kell majd tölthető elem vagy elemmel szerelt hátlap a wii mote-hoz meg elemtöltő is.
-
Goldwin
aktív tag
Nintendo Wii játékok:
-Boom Blox
-Ghost Squad
-The House of the Dead: Overkill
-Mario Kart Wii
-Mario Party 8
-Mario Party 9
-New Super Mario Bros. Wii
-Super Smash Bros. Brawl
-WarioWare: Smooth Moves
-Wii Party
-Wii Play
-Wii Sports
-Wii Sports ResortNintendo Wii U játékok:
-Mario Kart 8
-Mario Party 10
-New Super Mario Bros. U
-Nintendo Land
-Super Mario 3D World
-Super Smash Bros. for Wii U
-Wii Party U -
sagit
veterán
Sziasztok
Működik a Wii U ami töltő nélkül került hozzám, tegnap megjött hozzá a táp és minden rendben vele.
A gépben még egy Mario Kart 8 lemez is volt, viszont elég hangos a CD olvasó, nem tudom a gépre felmásolni? ( 32 GB-os)Illetve hard resetet hogy lehet csinálni? Az előző tulaj ID-jét törölném de nem engedte, a jelszavát kérte amit természetesen nem tudok.
Illetve mondhatnátok pár LAN-ra való játékot amit 4-5-en lehet játszani. Első sorban erre fogom használni a konzolt, online multira és más játékokra nem, hanem barátokkal szeretném.
Első körben én Nintendo Land-re gondoltam, Party U és Mario Party 10 vélemények? Más ötletek?

-
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

))

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Dr.F.E.R.I.