- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Agyzuzo #13345 üzenetére
Sajnos már csak ez az ügyfélkaput is megszégyenítő hülyeség ([link]) maradt a fizetésre. Én nem szeretem, mert egyrészt fel kell menni a netre tök máshová ha fizetni akarok, másrészt csak előre meghatározott összegekkel lehet az egyenleget töltögetni. Eltűnt a régi jó módszer, amikor "csak" a vételárat kellett valamiért kipengetni. Egyetlen jó oldala, hogy elvileg paypal egyenleggel is lehet fizetni.
-
tthom
senior tag
-
mirci18
addikt
válasz
Agyzuzo #11097 üzenetére
Sajnos.
Nálam már megszokott hogy hiába megyek be egy boltba nincs ekkora méret.
A kínai boltokban ritkán van rám való de Deichmann boltba szoktam járni de az is csak 90 km-re van tőlem.Szóval nehéz ügy nekem megfelelő cipőt találni.
De a méretezés sem mindíg jó a cipőknél.
Mert volt már olyan kínai cipőm ami 51-es volt. -
ayo
veterán
válasz
Agyzuzo #9963 üzenetére
szerintem tudod mennyire nyitott vagyok főleg ha Nintendo-Mario párosról beszélünk. Legalább akkora hype-on voltam mint koncsik kolléga.. az Amiibo viszont tetszik, megtartom..
Feltettem ebay-re ott 10-12-ért elmegy és nagyobb a piac, az árából meg már karácsonykor megvettem a xenotmellesleg mi a Wii U ID-d? nekem navigata.
Stunts-ot én is bírtam és a Track Maniát is.. bár a Stunts-ot jobban .)
(#9964) aya: jól mondod, hekkelt-mod az egész, semmi klasszikus érzés ráadásul teljes áron! 3d World, DK vagy bármi rendes cím jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest