- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Pont ezt írtam le, ha kiárulod, jobban jársz!
(#10287) woros Bizony jó dolog az!
-
Faterkam
addikt
-
Nem kell hozza gamepad.
Sokszor nekem a másik szobában volt tolton a gamepad meg nem is szerettem, ha nem kellett feltétlenül be se kapcsoltam soha a gép melle mert zavart, csak a Pro kontrollert (eredeti gyári) használtam.
Pro kontrollerrel is működik a menü és be/ki tudod kapcsolni.
Setup es eshop viszont nem megy csak gamepadrol.
Zombi u vagy C. Toad csak gamepadrol/el játszható
Bayonetta / DKong / Mario Kart / Mario 3D World simán megy nélkülük pl. -
Elvileg az eredeti Pro Controller-rel a gamepad nélkül is tudod használni a wii U-t, úgyhogy visszaszívom, amit írtam, ha igaznak bizonyul. Rengeteg játékhoz teljesen felesleges a gamepad, de azért van 1-2 ahol nem nélkülözhető.
Mindenesetre a gamepad nélkül a wii U éppen a koncepciójának a lényegét veszíti el, attól most tekintsünk el, hogy ez a koncepció sikeres/jó vagy nem. -
horkovy24
senior tag
Így igaz ahogy koncsik kollèga is elmondta!
Így maga a gèp szinte nem èr semmit sem. Remèlem nem vertek át azzal amikor megvetted hogy így majd menden jó ès tökèletes lesz. Nekem ez sem tetszett a Wii U-ban többek között ez is szerepet játszott abban hogy eladtam hogy ha vèletlenül leejtem vagy esetleg magától tönkremenne valamièrt a gamepad, nem tudsz mihez kezdeni a gèppel. Milyen már hogy egy alap kiegèszítőt nem kapsz boltban külön? Ami nèlkül nem mellesleg a gèp nem èr semmi. Tudom kollègák hogy most jön az a rèszetekről hogy ha meghibásodik a gamepad vagy valami akkor fel lehet venni a kapcsolatot a Nintendo-al ès cserèlik de ezt inkább hagyjuk. Nem gondolom hogy ez volna erre a normális megoldás,hanem az hogy bemegyek a boltba ès leveszek egyet a polcról. Ez olyan mintha mondjuk a PS4-hez adnának egy irányítót ès mèrgedben falhoz vágod ès dobhatnád ki a gèpet mert boltban nem kapsz hozzá kontrollert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest