Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
petymek #13404 üzenetére
Szerintem a legtöbben azért gyűjtjük ezeket, hogy "legyen mert szép"
Köszi, az AC Skull Editionje kifejezetten igényes gyűjtői, viszont az PS4-re már megvan korábbrólNem is tudtam egyébként, hogy Wii U-ra is kijött a játék.
Most épp a Zelda Wind Waker HD és a Zelda Twilight Princess HD limitáltja van "beszerzés" alatt. Ezeknek egy picit elszaladt az ára, meg főleg a WW-ből alig van elérhető példány, ami van, az is közel aranyáron... Kezdek rájönni, hogy a "retróbbnak" kikiáltott Nintendo platformok limitált kiadású játékai még befektetésnek se rosszak, mert masszívan nő az áruk. A legdrágább collector kiadásaim (az eredeti megjelenés szerinti ár viszonyában) mind Nintendo cuccok. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
petymek #13288 üzenetére
Nem ugy ertettem a kevest, hogy magahoz a hardverhez kepest keves, hanem ahhoz keves, hogy kenyelmesen hasznaljam
Nyilvan a kijelzo zabalja az aramot, ezert is orultem, hogy a PS5nel elvetettek az otletet. A pro kontroller 70-80 orajaval a kethavonta egy toltes pont jo
-
mirci18
addikt
válasz
petymek #13268 üzenetére
Tudom hogyan kell.
Komplettan lefordítottam az egész metodikát magyarra ha érdekel átküldöm szívesen.
Wii-kkel még szoktam is foglalkozni.
Ahogy mondtam szeretném ezt a gépet megtartani úgy ahogy van nem berhelni.
Eléggé olcsók a játékok hozzá plusz olyan keveset játszok vele heti 10-20 órát így egy egy játék sokáig kitart. -
mirci18
addikt
válasz
petymek #13249 üzenetére
Valamelyest.
Ezért nem feltétlen érdemes kezdeni a worldwide versenyt csak regionálisat.
A statisztikám kb annyi hogy szerencsétől és a csapat erősségétől függően 3-9-ik hely közt végzek.
Ritkán 1 vagy 2. Nem azért játszom mert nyerni akarok hanem azért mert jó játszani valós hús vér emberekkel akiknek az erejét nem a cpu osztja és adja.Egyébként a csalókat sem értem mi az örömük benne hogy csalással nyernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest