- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reedly
tag
válasz
Reedly #13053 üzenetére
Az online kapcsolat akkor kell, ha online akarsz játszani. Új profilt akarsz létrehozni. Frissítést, demót akarsz letölteni, vagy vásárolni akarsz letölthető programokat az eshopból.
Ha ez megnyugtat, akkor ne állítsd be a wifi kapcsolatot és játssz úgy. Használhatod a már rajta lévő játékokat és a meglévő lemezeket is.
Én szinte csak online játszom, a splatoon és mariokart8, illetve ott a youtube amit sokat használok. -
lanszelot
addikt
válasz
Reedly #13051 üzenetére
Semmit se tudok a wii u -rol. Hol tudom az alapokat átnézni? /Beuzemeles, mi merre hogyan/
Nem szeretném gyalulni még a gépet mert van telepitett játék és az oda lesz.
De mivel semmit se tudok a wii u rol/sose láttam/, igy nem tudom ha hackelt gépen lepek be a nintendo felhasznalommal lehet e gond?
/Nem a hack erdekel, csak nem akarom bukni a telepitett jatekokat/
Azt se tudom rendes jatek e a telepitett, és hogy merjem e jatszani. -
Shepard
tag
válasz
Reedly #13037 üzenetére
Pedig utóbbi a sanszos. Egyrészt a U üzletileg bukás volt számukra, bármennyire is tetszett annak a viszonylag kis felhasználói rétegnek, aki megvette / megtartotta; másrészt ez az úgymond új asztali konzoljuk, most valószínűleg ebből csorog majd szép lassan egyre több revízió, mint anno ds-nél. Meglovagolják a konzol nagy sikerének hullámait majd.
Ps a U mellé jó döntés ha van haveri kör multihoz és vagy szereted az erős narrációval bíró, történet központú játékokat.
-
Shepard
tag
válasz
Reedly #13033 üzenetére
Nekem van U-m és szintúgy nagyon elfogult vagyok vele kapcsolatban. Volt szerencsém switch-hez és Splat2-höz is, de nem győzött meg. Sokkal pörgösebb egyébként a játékmenet a második részben és pozitívum, hogy van benne 4 fős co-op is. Ha van U-d és szereted, sok cím megvan rá, akkor a Switch szerintem ehhez képest nem tud túl sokat hozzá adni. Pár új exkluzív (Splat2, Xeno 2, Odyssey, Octopath traveller), néhány multi cím (Wolfi, Doom pl.) és sok-sok indie, plussz ugye a hordozhatóság. Szerintem ezek alapján érdmes mérlegelni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Reedly #13033 üzenetére
Nincs saját Switch-em, csak tapogattam már. Ergonómiailag rosszabb a gamepad-nál, lényegében teljesen lapos az egész gép, mint egy mobiltelefon. Csak a ravaszoknál van egy-egy kis kitüremkedés, szóval a markolatos kialakításnak búcsút intettek. A gombok és az analógok pedig kicsik, hogy ráférjenek a kis joy-con vezérlőkre, és rendes D-pad sincs. Lényegében egy PSVita2, amit csak lehet átportolnak rá. Ebben jobb egyértelműen, hogy akinek nem volt PC-je vagy más N konzolja korábban, az is sok korábbi játékkal játszani tud. De komoly AAA címeket nem, vagy csak erősebb megkötésekkel fogsz rajta játszani.
-
eeXaa
addikt
-
mirci18
addikt
válasz
Reedly #12936 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Thord party játékok is érdekelnek.
Szerencsére Need For Speed van Wii-re.
Ha nem is az igazi de legalább van valami rá.
Alapvetően azért kellene a gép mert van pár játék amire erre a gépre megjelent de a régebbi konzolra Wii-re nem.
-Super MArio 3D world
-Captain Toad
-Legend of Zelda új része
-Super Mario Maker -
s912
aktív tag
válasz
Reedly #12877 üzenetére
Ízlések és pofonok. Ha "kézre" áll a pro controller, hajrá
Ha esetleg többen játszanátok, szintén jó választás lehet a pro controller. Van pár játék, ami "kihasználja" a gamepad adta lehetőségeket, illetve az alapból jár a géphez
Én inkább remote és nunchuck "párti" vagyok, de ha sokan vagyunk, jól jön a pro controller
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest