- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Szerintem ezzel az a gond, hogy ha már bizonyos multiplatform címek miatt (pl. GTA V) már egy másik konzolt/PC-t is kell az embernek vennie, akkor nyilván már a többi játékot is az erősebb platformon fogja játszani - szóval vagy minden nagyobb multiplatform címnek ki kellene jönnie, vagy kb. felesleges is kiadni őket.
koncsik: nekem is szerintem az fog a Reach után következni, igaz Xbox-on még rengeteg egyéb cím van, ami végigjátszásra vár (L.A. Noire, Fallout New Vegas, Dragon Age, Skyrim, stb).
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A korábbi szavaztatásukon elég nagy arányban kérték a szavazók a Wii U verziót, ahhoz legalábbis mindenképp, hogy megérje belevágniuk. Viszont ha már az NX-ben gondolkodnak, akkor a megmaradt tábor is fel fogja adni a várakozást és keres más platformot magának (vagy az egész játékot bojkottálja inkább).
-
-
Este megvizslatom, köszi!
Új cuccok vannak a Star Catalogue-ban is, az európaiba még nem szivárogtak át. Amúgy sincs már pontom pl. a Toad lámpára... -
adalbert1
veterán
Erre a béta tesztre hogy lehet jelentkezni? Gondolkozom, hogy megvegyem a játékot, de azért jó lenne kipróbálni előtte.
Ez a 90s Arcade Racer elég jónak tűnik, szerintem őt is felveszem a beszerzendő dolgok listájára.
szgergely: hát, ez nem túl jó hír, nem igazán értem, hogy egy folytatás kidolgozására miért nem szánnak több pénzt/időt (vagy úgy vannak vele, hogy meglovagolják az előző rész/franchise sikerét)...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Valami turpisság pedig lesz a dologban, mert erre az évre már 23 millió darab játékot prognosztizálnak, ugyanakkor konzolból már kevesebbet, csak 3,4 milliót (ez nagyjából annyi, amit tavaly el tudtak adni). Elképzelhető, hogy az amiibo-üzletágnak tulajdonítják a szoftverek megugrását, ez esetben elképzelhető, hogy tudják majd valamelyest tartani az iramot. De azt is látni kell, hogy sem a konzolból, sem a játékokból nem remélnek már annyi eladást, mint tavaly. Ergo a Wii U életgörbéjének már ők maguk is a leszálló ágát prognosztizálják.
-
solti
senior tag
kulturált helyeken az ilyen hibáknál benyelik a veszteséget a jó hírnév miatt (ismerős vett így 120 ezres telefont 20-ért a T-től mindenféle hűség és egyéb nélkül, mert szarul volt a webhopban az ár...)
Amúgy tény, hogy amit más is említett, hogy benne van a visszaigolásban, hogy változhat az ár... -
Tex Murphy
tag
Köszi a gyors választ
Csak gyári, dobozos játékot használnék, abból sem sokat. Wii is megvan 2008 óta, és sokat mondok, ha 15 lemez volt a gépben. Fóliát természetesen vennék az irányítóra, csak az érdekelt, mennyire karcolódik a napi használat során. Szerintem is a fehér "tartósabb". -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nem néz ki rosszul a dolog, ugyan kicsit olyan Monster Hunter-utánérzete van a témának, meg a dizájn is elég tipikusnak mondható, viszont az összhatás jónak tűnik. Van három méretosztály, mindegyikben több modellel, ezek közül lehet válogatni. Nagyon jól személyre lehet szabni, kipingálhatod őket és rengeteg fajta fegyver van, amivel felszerelhetőek. Lőfegyverek kicsitől a nagy ágyúkig, de vannak kalapács- és pengefegyverek is, ezek tipikus MH fegyverkasztok, de itt is jól néznek ki. Akár mind a négy csapattag lehet robottal egyszerre. Majd ezt is feliratozva lenne jó végignézni még egyszer.
-
horkovy24
senior tag
Captain Toad játék befejezve teljesen 100%-ra!
Volt egy-két szívatósabb feladat de bőven ki lehet bírni tehát nem idegesítően nehéz még élveztem is a mellékfeladatok teljesítését is
A Bonus könyv is frankó volt bár ehhez ha jól értelmeztem kell a játéknak a Super Mario 3D World mentése a gépen szóval ha ez valakinek nincs meg akkor nem biztos hogy ezeket is végigtudja játszani. Élmény volt. 10/10 a részemről!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
kellemesen összetett játéknak tűnik. A tömörítés elég sovány volt, de legalább nem akadt meg az adás, a grafika szerintem egy erős PS3/PS3+ színvonal, a zenék jók, nekem a modellek kidolgozottságával van csak bajom. Az arcok élettelenek, a mozgás is darabosabbnak tűnik a kelleténél. Ezek az emberszerű, japán torokhangon beszélő idegenek furák, meg ez az elkorcsosult Kirby, aki valamiféle kalauz a játékban. A gamepad összes funkciójának csak a térképet mutatták, még egy-két dolgot jó volna ha rátennének. Nagyjából ennyi, jó lenne még egyszer látni angol felirattal is.
-
ayo
veterán
-
tariattila
veterán
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A letölthetőeket magyarázta, gondolom valamelyest belenyúltak a kódjukba, nem csak simán lerippelték az eredeti lemezeket. A VC játékoknál is azzal megy el a fejlesztési idő, hogy működjenek a gamepad-on, semmi más miatt. De egy próbát megér, odahaza adva van úgyis minden.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Most interjúvolták megint a Mestert, E3-ra már kipróbálható verziót ígér StarFox-ból. Plusz jönnek idén eddig be nem jelentett játékok is.
Szerk.: Itagaki is azt nyilatkozta a napokban, hogy a Devil's Third szinte teljesen kész van, valószínűleg idén kijön az is.
-
slick-adam
aktív tag
ez kulfoldon sincs maskepp nagyobb elektro-aruhazakban. mondjuk jatekokban nincs hiany, de hardver teren vicc. mostanaban sokat jartam saturn-ban es maximum 2!!! db wiiu-t lattam kirakva. mondjuk erthetö, mert az a ket masina volt kint heteken keresztül, nem viszik el... masik veglet az xbox one, az hegyekben all. szinten mert senkinek se kell.
-
mirci18
addikt
Hidd így van ahogy írtad a nagy forgalmazók a Media Markt meg a többiek rájöttek hogy nem éri meg a Nintendo-val foglalkozni a kicsi kereslet miatt.
Ezért volt az hogy tavaly a beragadt készleteket kitakarították és utána már soha többet nem akartak berendelni semmi Nintendo-val kapcsolatos dolgot.
Ami ugyan szomorú de ez van. -
-
horkovy24
senior tag
Szia! Hát igen sajnos hiába ,,rutin" műtét ilyen dolgok akkor is előfordulhatnak. Ezt meg is mondta az orvosom. Egyszerűen az a helyzet hogy ezzel a garatmandula műtéttel már másnap kiengednek a kórházból pedig nem lenne szabad és ez régen nem is volt így. De jól mondod már hála az égnek vége a rémálomnak és túl vagyok rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Legion Go 1TB
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest