- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zigur
senior tag
válasz
Xmodule #7544 üzenetére
Tapasztalatom szerint az utángyártott controllerek általában nem olyan jók, mint a gyáriak, és a tartósságuk sem az igazi. Láttam már jót is, de inkább rosszabbak, és mivel az embernek a játékélményét gyorsan elrontja egy rossz kontroller (nem olyan érzékeny, vagy éppen túlérzékeny), nem ajánlom, hacsak nem nagyon olcsók és van mellette rendes kontroller is.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Xmodule #7537 üzenetére
A gamer365 Wii(U) adok-veszek rovatát nézegesd. Pont egy hete adott el valaki SM3DW-t, 8,5ezerért. Ennél olcsóbban szerintem külföldön sem jutnál hozzá, főleg a gyenge forint miatt. De még az OLX-et is érdemes figyelni, sok játékot kiraknak oda is.
-
Linkh
tag
válasz
Xmodule #7537 üzenetére
A jobb Nintendo játékok tartják árukat, szóval még használtpiacon is kicsit jobban zsebbe kell nyúlni, mint a PS-nél vagy a Sony-nál. A 3D World játékot használtan nem könnyű kifogni, de majd sikerül belefutnod 8ezer környékén. Én is vártam heteket, végül megvettem újonnan boltban, aztán a pár nappal később már ketten is árulták a fórumokon
-
boost
veterán
válasz
Xmodule #7515 üzenetére
Nintendo ebben mindig is gyenge volt. És képzeldd el, hogy ez már szupergyors.
Viccen kívül, mikor megjelent, perceket töltött a menükben.
ÉS kb egy év után beharangozták, hogy jön a gyors felhasználó felület. Még összehasonlító videókat is töltöttek fel.
Na ez lett az.
Különben jó kis gép. Fenti "eladós" témával kapcsolatban: Én olyan vagyok, aki megvesz egy gépet, kijátssza ami igazán érdekli, és eladja. Így járt a PS3, PS4, XB360, Vita..
WiiU-t nem adom el, és a 3DS-t se. Egyrészt nem akkora érték, másrészt látok benne potenciált. Valamint kicsit csúnya, kicsit buta, de mégis szeretnivaló cuccok ezek. Mint egy háziállat. (családtagnak mégse tituálnám)
-
Xmodule
őstag
válasz
Xmodule #7488 üzenetére
Tegnap Megérkezett a gep. Nagyon tetszik pedig nekem van x360,ps2,3 is de ez tetszik a legjobban. Ti azt a képernyős joyt mindig töltőre rakjatok amikor nem játszotok? Ugy ertem van neki az a töltös tartója én abba rakom. Amit negativumnak tudnek mondani hogy kicsit lassú. Ugy ertem pl ha a beallitasokba megyek sokat tolt. Vagy amikor egy játékot indítok az is. Ezt leszámítva tetszik.
-
bagszi_lucas
tag
válasz
Xmodule #7455 üzenetére
Állítólag azért lett gyenge a processzor a gépben, mert elsődleges szempont volt készítésnél, hogy ne legyen hangos a masina (tehát ne kelljen erős venti hozzá) és ne zavarjon senkit a nappaliban. Egyébként szerintem sem hangos, ha valamit számít és szoktam éjszaka tableten játszani a szobámban és a tesóm nem ébred fel rá, hogy a wiiU bekapcsol, pedig ott alszik tőle pár méterre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest