- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Ejj, de kár, pedig de jó lett volna, hogy ha egy Wii U-val lefedhettem volna az összes N asztali konzolt
A Wii-nél emlékszem, hogy vitte a GC játékokat és voltak is csatlakozók hozzá. Bíztam benne, hogy natívan tudja futtatni a Wii U is a játékokat. Az emulátor nem tudom milyen lenne, majd utána nézek. Mindegy, köszi a választ, akkor azt még átgondolom, hogy Wii-vel vagy Wii U-val kezdjek.
Egyébként ha Wii U-s játékot akkok két játékossal játszani (Pl. Mario Kart 8 vagy New Super Mario), akkor ott a második játékosnak Wii-s controller kell? -
lanszelot
addikt
Hello
Rajta hagyta a profilt, es engem nem zavar, hogy ott van.
El is inditottam a jatekot, es megy
Tehat 5 jatekkal kaptamAmi nem tiszta, az hogy keraltam 2 profilt offline, es mindig felugral hogy nintendo id, ki lehet kapcsolni?
Illetve vannak valami virtual softver jatekok amit ha elinditok error koddal kifagy a gep. Gondolom az a hack miatt lehet, vagy mi az?Talaltam egy vieo-t amiben minden benne van kezdoknek:
Azert volt fontos szamomra, mert pl fogalmam se volt hogy a szenort hova tegyem, es hogy be kell allitani, hova tettem. Illetve apro dolgok, ami lehet masnak egyertelmu, de en most lattam ilyen eszkot eloszor.
Esetleg a videot az ellso posztba be lehet szurni -
ayo
veterán
a motion irányítást át lehet rakni normálisra, az sokat javít rajta - nem is értem miért erőltetik egy ilyen játéknál
na meg tök jó hogy van egy térkép, amin folyamatosan látszik a történés, de nem tudom ki tudja nézni, annyira kiesik a látótérből, hogy le kell hajolni - de ez meg mondjuk Wii U betegség.
nekem annyira nem jött be, a második játéknál beuntam, de Nintendónak kevés multi játéka van, szóval egynek biztos jó lesz.
(#7962) Krapter: vannak részek, amik még mindig azok, főleg ha ki akarod maxolni
-
ayo
veterán
persze, hogy nem hiszen az neki jár nem neked. digitális cuccok ilyenek. én se adnám oda a steam fiókomat, ha megvennéd a mostani PC-met
ezeken max az lehet a para, ha az eladó a játékokat is beleszámolja mikor eladja, miközben az nem lesz a tied. ha végre áttérnek fiókos rendszerre, akkor sztem nem lesz ennyi félreérthető gond ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Mini-ITX
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged