- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
köszi, a venti egyik tartó lába el van törve, de visszaraktam a helyére, így most rendben működik. hosszabb távon azért cseréltetném, de nem BP-i vagyok vidéken kellene megoldás.
Egy ilyen all Nintendo tool tudnál linkelni, ez lenne a leghasznosabb.Pro kontroller kérdés is megoldottam, Dualshock 3 lett beállítva erre a feladatra.
-
Kai_Rong
senior tag
Magánggyűjtők, eBay, jófogás, Facebook marketplace. Nagyjából ezek a források. Nyilván a magánggyűjtők a legjobb források, ha épp valaki felszámolja a gyűjteményét, akkor ki lehet fogni relatíve jó áron dolgokat. Nekem ez a fenti négyes egy gyűjtőtől jött, aki épp most tervezte ebayre feldobálni a dolgait, csak az egyik keresős hirdetésemet pont látta, és egyszerűbb volt itthon eladnia, mint eBayen.
-
s912
aktív tag
-
dolko1944
csendes tag
Sziasztok!
Én is nézegetem a Wii u hirdetéseket. Mondjuk ahhoz képest, hogy zsákutcás halott konzol, totál nem esett le durván az ára. Ez pont olyan igazi black fridayre való konzol lett volna. De ott sem volt semmi érdekes. A 60k meg afeletti alapfelszerelésű gépek árát nem nagyon értem... Na mindegy ez csak egy gondolat volt...
-
Tibi86
aktív tag
Igazából azért venném, hogy a Mario, Zelda, Kirby, Yoshi Wii/Wii U játékokat kipörgessem rajta, esetemben max local co-op jöhet szóba.
Az on-line funkciók elvesztésén mit értesz? Milyen hátrányom lehet ebből?Egyébként, az árakat elnézve én is inkább a használt mellett döntöttem.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Az azért volt, mert egy külső cég biztosította a szervereket hozzá, aminek viszont a tulajdonosok leállították ezt a szolgáltatását, sok más - több száz - nem nintendós játékéval egyetemben. A Miiverse nyilván saját céges szerveren fut, ennek ellenére lövik le. 2014 nem a Nintendo sara volt, ez viszont már igen.
-
Marvinyo
aktív tag
Gamer karrieremet a Donkey Kongal kezdtem, és az SMB1,3 átöleli a mai napig. :-D Így van, kinek mi.
Viszont kérdés: Európai ügyfélszolgálat tud más régiós Nintendoval foglalkozni? Sajnos személyesen ezt az egy dolgot nem néztem meg, sajnos be van állítva szülői felügyelet, de az eladó erről mit sem tud...A csomagolásában egy dél-afrikai szám van. A brit ügyfélszolgálat tud ebben segíteni, vagy kénytelen vagyok őket felhívni? :-(
-
"Kedves Tagok!
Szeretnék áruba bocsájtani 1-2 db letöltő kódot amihez hozzájutottam.
Akinek nincsen kerete megvásárolni méregdrága WII U Játékokat annak szívesen segítek hozzájutni rendkívül olcsón wi u Játékokhoz.
(Figyelem a játékok valósak, digitálisak és eredeti minőséget értek alattuk..)
Valamint Eladó pár tucat Amiibó figura is.
(Nem sorolom fel csak kérlek írj privátot, hogy milyen figura érdekel.)
Játékok:
Mario Kart 8 = 3.000 HUF
Mario maker = 3.500 HUF
New Super Mario Bros U = 1.200 HUF
Xenoblade chronicles x = 6.000 HUF
The legend of zelda twilight princess hd
5.000 HUF
the legend of zelda breath of the wild
6.000 HUF
Van még több játékhoz key viszont csak az ár arányok miatt írtam le a kiemelt játékokat.
Írj privátot ha érdekel. Valamint commentbe jelezd ha írtál rám."Fb wii u hun
Hmmm.
-
woros
őstag
Bocs, mobilról linkeltem és gépen rosszul adja be, szóval már csak 8db van belőle.
német amazonon
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Japán változatról van ugye szó, így kevert (angol/japán) a feliratozás is hátul.
Feltételezem, hogy a belegravírozott Nintendo logó sincs rajta egy utángyártott kontrolleren, bár ilyenjeim nincsenek így nem tudom biztosra. Amire felhívta valaki a figyelmet, hogy a hozzáadott USB kábelen is rajta van a logó, lásd az alsó képet. Hogy a nyugati piacokra gyártott darabok hátlapja hogy néz ki pontosan, azt passzolom, nyilván van bennük eltérés ehhez képest.
Utólag még azt vettem észre, mert azt is említette valaki, akinek 100% eredeti kontrollere van (egy bundle pakkból), hogy a kontroller maga háromállású csavarral van összefogatva. De az elemfedél egy sima csillagfejű csavarral van csak rögzítve, gondolom a könnyebb akkucsere miatt. Fekete kontrollernél valami olyasmit olvastam, hogy színre fújt csavarok vannak, nem ezek a natúr metál csavarok, mint a fehérben.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nagyon hülye ára volt, de kicsivel 33ezer alatt. Még útiköltséggel együtt is megvolt cakumpakk 35ezerből. Ez egy teljesen alapgép, a doboza szerint egy Smash Bros is járt hozzá, de ez csak afféle hazai akció volt, ez eredetileg a legalapabb kiszerelés. Gamepad, gép, kábel és a tápok vannak csak benne, semmi sallang. Egy ottani dolgozó gépe volt, aki szintén egy kollégájától vette, szóval én már legalább a harmadik tulaja vagyok. A fólia már nagyon szét van karistolva rajta, mintha smirglivel neki estek volna. Annyira nem patent, mint az én gépem, de mondjuk régebbi is valamivel. Nincs humorom most lepucolni, mert úgyis tartaléknak megy. Összeraktam, beállítottam és egy Marióval kipróbáltam a meghajtót, lényegében minden oké vele. Régóta kerestem ilyen csupasz gépet, de még drágábban sem találtam, köszönet neked ez most így jól összejött. Már megcsömörlöttem azoktól a hirdetésektől, ahol csak a 10+n-edik kontrollerrel és a 20+k-adik játékkal hajlandóak a konzolt eladni, persze kizárólag egyben az egészet. Nekem pont egy ilyen kiszerelés hiányzott.
-
ldave
félisten
Viszont engem boldogítasz ilyen kérdésekkel
Annyit tidok hogy a Yooka-Laylee-nak csak a PC-s változatát készítette egymaga a Playtonic, a két konzolos portot a Team17 segítségével hozták tető alá, valószínüleg a WiiU-s változat is hasonló módon készült. Fogalmam sincs viszont hogy milyen fejlesztési státuszban kezdték el a célhardvereken próbálni a játékot, könnyen meglehet hogy ez csak valamikor tavaly év végén történt meg.
-
ldave
félisten
-
boost
veterán
De mi az, hogy szarik rá nagy ívből?? Most hozott ki rá egy játékot, amivel egyébként az új konzolgenerációt akarja beindítani. Ha végül Switch-only lett volna a Zelda vagy mondjuk megjelenik nyár végén WiiU-ra, megértem, hogy felvagytok cseszve. Dehát lényegébe Ugyanazt kapja a két konzol az első 6 hónapban. Splatoon, MK8 és Zelda. Amit már megkapott a WiiU, olcsóbban. Ott az MK8 a két DLC-vel (aka Delux), miért nem tudsz vele WiiU-n játszani? Ráadásul már közel két évvel korábban megkapták WiiU-ra.
Azt meg el kell fogadni, hogy ez konzol e´letciklusának vége van, és ilyenkor a konzol készítője nem készít több saját játékot. Ez így van minden platformon, és eddig is így volt. Mindig a Zelda volt az utolsó játék az életcilus végén. Az, meg hogy más se készít rá játékot, az meg amiatt van, mert nem vettek elég WiiU-t. Te irod, hogy neked nincs WiiU-d, nem is volt, szóval ez miattad is van.
Én anno egyet vettem, kifizettem a Nintendo adót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- OTP Bank topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- PS4 Pro 1TB
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest