- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
válasz
AXisBOLD #13513 üzenetére
Először is grat!
Ventiről én még nem hallottam, hogy problémás lenne, de a gamepark-nál érdeklődd meg, hogy megcsinálják-e, valószínű pár ezer ft-ba kerülne és hivatalos nintendo szerviz. (1171 Budapest Berky Lili u. 36.)
Van amúgy ebay/aliexpress 2-3k-ért csak venti és még adnak is hozzá csavarhúzót, vagy vannak ilyen repair toolok amiben van switch, 3ds, ds, wii, wii u, snes stb. csavarfej ez is 2-3k.Pro kontrollert jofogason lattam 15-20k-ért eredetit, de újonnan már felejtős, hacsak nincs feles 40-50k-d.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest