- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
perge666 #13451 üzenetére
Regio lockos, mokolas nelkul ez csak a japan lemezeket eszi meg. Sot, szerintem a menu is japan lesz, es ezen semmilyen modon nem tudsz valtoztatni.
milyen kontrollered van, amit “utangyartott kontroller” nev alatt illetsz? A Wii U-nak integrans resze a kijelzos nagy bumszli iranyito, anelkul nem fog mukodni szinte semmi, nem is tudom, hogy egyaltalan bekapcsolhato-e igy a gep, nem fogja-e egybol keresni a kijelzos gamepadet
A WiiMote addicionalis kontrollerkent tud funkcionalni, jellemzoen a Mario jatekokkal, Just Dance stb partyjatekokkal, de azert nem annyira elterjedt a WiiMote support. -
mirci18
addikt
válasz
perge666 #5133 üzenetére
Naná hogy nem sikeres.
Nincs meg az a casual közönség ami annó a Wii-nél volt.
Plussz nincs meg az az átütő újdonságfaktor ami annó a wii-nél volt.
Harmadrészt a játékok nehezen jönnek ki rá csak a saját címek jönnek ki normálisan.
Tehát sok szempontból bukás a gép összességében.
De ha úgy vesszük a gamecube se volt sikeres mégis felejthetetlen játékok készültek abban az időben.
Így ugyanez lessz a wii u-val is szerintem. -
horkovy24
senior tag
válasz
perge666 #5122 üzenetére
Hát én annyira nem vagyok otthon a PSVita dologban mert nekem még nem volt soha! De ahogy a híreket olvasgatom arról ahogy a Sony hozzááll már ehhez az egyébként remek technikai paraméterekkel rendelkező kézi konzoljához az valami szégyen. Legutóbb például azt hiszem azt nyilatkozták hogy nem éri meg már rá AAA-s címeket fejleszteni tehát gyakorlatilag csak indie címek fognak rá érkezni. Ezek után nem hiszem hogy bárkit is érdekelni fog pláne itt. Pedig egyébként biztos egy szuper gépezet ahogy hallom. Sajnálatos hogy a Sony ennyire nem tud mit kezdeni vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest