- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
gaga33 #12489 üzenetére
Hát, ugye ha régi játékot játszanék, akkor Wii módban kell indítani. Ilyenkor csak akkor ad képet nálunk, ha előtte a WiiU-t 480p / 576i-be állítom, 1080p-ből nem tud átváltani. Ez már a második TV, amin nem tud, így azt kilőném, hogy az a baja. Kerestem fórumon, senki nem panaszkodik ilyenre, nekem meg annyira nincs kedvem minden egyes váltásnál felbontást is állítgatni. Ezért maradt a régi is. Két sensorbar egymáson.
-
tthom
senior tag
válasz
gaga33 #12485 üzenetére
Én anno körbejártam a dolgot, mert nekünk sem kellett volna a gamepad.. De a beállítások miatt lett. Talán ha nincs resetelve a wii u és az embernek van usb-s lan cucca, amit bedobhat, akkor talán nem szükséges hozzá.. De annyira soktényezős lett volna, hogy mi is vártunk inkább, aztán sikerült egy kiállítási darabot megcsípni Angliából 50e alatt szállítással. Szóval inkább várni..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged