- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reedly
tag
válasz
Vebber #13154 üzenetére
Köszi! Közben már vettem portált, meg pár figurát. Nem leszek Skylanders fan, de néha jól elszórakoztat.
A wii hdmi átalakító vagy bejön, vagy nem. Tv függő is a dolog. Nekem többek közt azért van plazmám, mert a régi analóg jellel is szép képet ad. Az újabb lcd tv-k inkább csak a HD jellel képesek jó képet adni. Az analóg fokozattal nem is nagyon foglalkoztak a tervezők, elintézték egy scart bemenettel, vagy azzal se.
Ha van a tv-n komponens bemenet, akkor érdemes egy olyan kábelt venni a régi konzolokhoz, mert kellemes meglepetést okozhat.https://www.konzoluzlet.hu/118-kabelek/432-komponens-kabel-wii-hez.html
-
-
válasz
Vebber #12407 üzenetére
Hát ők inkább technikai okokra hivatkoznak, de biztos a mindenható N kényszerítette őket.
("Despite our best efforts and exploring every possible avenue over, we’ve unfortunately encountered unforeseen technical issues that mean it will be impossible for us to release the game on Wii U as initially planned." ... "The Playtonic team wanted to explore every possible avenue before making the very difficult decision to transfer development from the Wii U. Our developers worked tirelessly over many months in attempt to solve our technical issues, but unfortunately it’s not been possible to bring Yooka-Laylee to Wii U as originally planned." - ezek is hazudoznak össze-vissza, még a pénzt is visszaadták annak, aki kérte. Nagyon durva.)Vagy az az ok egyszerűen, hogy a wii U-n valószínűleg kevesebb példányt tudtak volna eladni, mind a Switch-re. Még nem tudják, hogy az is nagyon csúnyán megbukott.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Vebber #12407 üzenetére
Szerintem kettőnk közül nem én vagyok tévedésben. Ha a fejlesztő kickstarteren kalapozik, majd nem tartja be az ott leírtakat, az biztos a Nintendo sara...
...csak szólok, ha a Nintendo a nevét adatja valamihez, akkor nem kickstarteren adja a pénzt, ahol a sápot és az extra járulékokat lenyelik, amíg a fejlesztőhöz jut a pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest