Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Google Pixel topik
- Új nevet kapott egy lemeríthetetlen Huawei
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
raziel01 #599 üzenetére
Erre a hírre már rákontrázott maga az EA, csak annyitt tett hozzá, hogy a gyengébb hardver miatt kevesebb játék fog kijönni, mint nextgenre/nem nextgen minőségben (PC portot kapnak majd, hehe).
Érdekes módon megugrott a Wii U eladások száma a Xbox reveal után. Merő véletlen...
A játékok meg már jönnek, nyár végétől csapódnak be az exkluzívak. És tudod mit? A third party szemetet fogyasszák csak a másik oldalon állók. Mert egy Nintendi konzolt mindig az exkluzív címek miatt vették. Amíg nem lesz Metroid, Zelda és Monster Hunter (de szépen bezsákolta az N), addig a többi konzol mellett -főleg Japánban- igenis van létjogosultsága.
Ja, és a Wii U nextgen, tetszik vagy sem. Tudod, nem a tranzisztorok száma határozza meg egy konzol generációját...
-
raziel01
veterán
Lehet, hogy fáj az igazság de ez van. Attól még, hogy nem akarod beismerni ez tény.
Gyakorlatilag amilyen áron adják nem nyújt semmit. Van rá max 5 játék ami értelmes? Hagyjuk már.
Nintendo Wii az tényleg jópofa, értelmes újítás volt. Vannak rá bőven jó játékot de nem is értem minek hozták ki a Wii U-t. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #595 üzenetére
Úgy értem, hogy eddig a konzol arról szólt, hogy veszed a játékot, akár kazettán, akár lemezen, betolod a gépbe és már mehet is a móka mindenféle kötöttség nélkül. Na az már szinte biztos, hogy az új Xbox-nál ez nem így fog működni, és szerintem a PS4-nél se, hanem online DRM, licencek, stb.
Ehhez képest a Wii U a régi vonalat követi. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Pont ellenkezőleg látom. Inkább a Wii U próbál más lenni, ahogy az elődje a még most futó generációban. Inkább a másik két izomgép mondható hagyományosnak. Ugyanarra a sémára épülnek, mint a húsz évvel ezelőtti konzolok (egy doboz plusz egy gombnyomogatós kontroller), főleg csupán az izomerővel próbálnak magasabb szintű játékélményt adni.
-
ldave
félisten
Ahogy jönnek a hírek a X1-ről (online, 2nd hand játék, stb.) és várhatóan a PS4 is hasonló lesz, nagyon úgy tűnik, hogy a Wii U-t nevezhetjük az utolsó hagyományos konzolnak
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ez mondjuk igaz, hogy a megváltozott irányítás miatt mindenképp bele kellene nyúlni az eredeti kódokba, hogy játszhatóak legyenek. Mondjuk a régi pletykának attól még lehet némi alapja, hogy Virtual Consolra átültethetnek valamennyit, de elnézve, hogy a kis SNES játékokon is mennyit tökörésznek, mire Wii U-ra optimalizálják őket, hát...
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #591 üzenetére
Amelyik Wii kezel GC cuccost, az mind hardveresen teszi, az új Wii-k semmilyen módon nem támogatják. Ráadásul annyira hardveres, hogy maga a WIi rendszer be se bootol, ha GC-s lemez van a gépben, emiatt nem is lehet sajna a GC játékokat Wii-s eszközökkel kezelni. Nekem is vennem kéne egy GC kart és memkarit, ha játszani szeretnék ilyesmivel.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Eddig sem volt titok, hogy kezelni tudná a GC játékokat, hisz' ugyanaz az architektúra még mindig. Nem volt Wii-m, de úgy rémlik, mintha az eleinte hardveresen kezelte is volna őket, a Wii U architektúrája pedig változatlan maradt. Hogy üzletileg miért nem erőltetik a GC kompatibilitást, az viszont jó kérdés, mert éppen ez a Wii U egyik aduásza, hogy az egyetlen olyan asztali konzol, ami visszafelé kompatibilis, ráadásul nem is egy, hanem két generációval.
-
ldave
félisten
válasz
Mister_X #589 üzenetére
Jó, de te mindent akarsz, mindig
De érted, amikor az egész világ azért sír, hogy kevés játék van a gépre és unalmukban már Super Mario World és Super Metroid címeket tesztelnek az emberek, akkor egy ilyen jól irányított húzással lehetne húzni az időt az E3-ig.
Meg szerintem hivatalosan sose erősítette meg a Nintendo a GC-s VC játékokat.
-
ldave
félisten
Érdekesség: egy tapasztalt hardver és szoftver gurunak sikerült a Wii U Wii üzemmódja alatt egy Gamecube játékot elindítani. Ebből szerintem két dolog következik:
- egyrészt a Wii U képes GC címek kezelésére, szóval várható majd hogy Virtual Console címként jönni fognak a nagy klasszikusok
- másrészt a Nintendo egy töketlen banda, hogy még nem aktiválta ezt a lehetőséget -
raziel01
veterán
Sziasztok
Ez miért ilyen olcsó?
Vagy ez csak maga az alapgép lenne? -
ldave
félisten
válasz
ViharVadász #584 üzenetére
Előzmény? Komoly férfiember böngészőjében nincsenek előzmények.
-
Zsoccc
senior tag
válasz
ViharVadász #582 üzenetére
Mondjuk a Gamepodon?
Szerintem ezt ő is olvasta, csak ez hivatalosan egyelőre Japánra vonatkozik, de 100%, hogy átjön hozzánk is. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #580 üzenetére
De, viszont közben meggondoltam magam
-
ldave
félisten
USA-ban aztat pletykálják, hogy júniusban megszünteti a Nintendo a 8GB fehér Wii U árusítását, remélem ez azt jelenti, hogy nyugaton is lesz fehér 32GB-os modell, mert én legszívesebben a fehér kiadást választanám.
-
ldave
félisten
Amúgy Wii U +2 játék ára félretéve egy borítékban, csak arra vár, hogy az E3-on lenyűgözzön a Nintendo
-
ldave
félisten
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Elderath #573 üzenetére
Mondjuk ha aktív állapotban is lekapcsol, az már nem annyira jó. Nálunk egyszer gond volt az egyik fázissal, kábé 200 volt felett ingadozott nem sokkal a feszültség. Ekkor több fogyasztónk is érdekesen viselkedett, de alapvetően az izzók buktatták le, mert azok is hunyorogtak időnként, ahogy a fesz. ingadozott. Azért gondolom azt, hogy a táp is közrejátszhat, mert ha a belső elektronika száll el, az úgy is marad, nem éledne fel utána a gép. De halványan mintha derengene, hogy amikor a Wii-topicot nyálaztam át, annál is mintha írtak volna hasonló jelenségről. Lehet, hogy ott kellene valakit felkutatni, aki anno a Wii-jénél találkozott már ugyanezzel (csak tipp).
-
Elderath
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #572 üzenetére
Ezt nem egyszer csinálta. Ez volt kb az ötödik vagy hatodik alkalom. 2* kapcsolt le játék alatt a többi alkalommal meg simán kikapcsolt állapotban aludt ki a piros led.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Elderath #570 üzenetére
Elektromos berendezéseknél gyakori jelenség (de legalábbis nem ritka), hogy elnémulnak, viszont egy áramtalanítás után mintha mi sem történt volna, működnek tovább. Sajnos nem tudom a pontos okát, de biztos vagyok abban, hogy valami egészen prózai oka van és nem a tápoddal van gond. Függetlenül attól, hogy non-stop üzemre terveznek egy készüléket vagy sem, én ha lehet, mindig áramtalanítom őket. Nem csak energiatakarékosság miatt, hanem pl villámcsapás is tud kellemetlen meglepetést okozni.
-
Elderath
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #569 üzenetére
Ha behal nem tudom honnan lesz másik, mert nálunk sehol se lehet kapni...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Elderath #568 üzenetére
Már régebben beszéltünk erről, hogy valószínűleg a táp szeszélye lehet a dolog nyitja. Nálam otthon az a gyakorlat, hogy a tévé és a dvd-lejátszó is egy kikapcsolható hosszabbítóra vannak dugva. Csak akkor lépek rá a bekapcs gombra, amikor használni is akarom őket, sokszor napokig nem jutnak 'kajához'.
-
Elderath
addikt
Nem tudom mi van a gépemmel, de valami haldoklik rajta pedig alig használtam... Menet közben is képes áramtalanítani magát, de akkor is ha hetekig nem használom arra jövök haza, hogy a piros led nem világít. Ilyenkor tápot ki kell húznom gépből meg 220ból pár percig és utána jó...Nem tudom talán a táp haldoklik? Néztem, de sehol se lehet kapni géphez azt meg :/
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #565 üzenetére
-
Mister_X
nagyúr
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #560 üzenetére
Egy piros classic controller a Wii-hez. Nem szokásom amúgy ilyen limited / collector kiadásokat venni (fémtok, figura, stb. nem hat meg), ezt is csak a kontroller miatt vettem meg így, mert olcsóbbra jött ki, mint ha külön vettem volna meg azt.
-
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #554 üzenetére
Mint
tulaj, a bugyim nedves. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ez a titokzatos X-projekt viszont jobban izgat. Ebben a formában engem is simán érdekelne, ha a pletykák igazak.
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
Plastik médiáról, zseniális:
Wii U saving marriages since 2012
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #547 üzenetére
Nyáron megyek ki Londonba haverhoz 3-4 napra, talán belefér majd a bőröndbe hazafele egy gép
Az a baj, hogy a magyar konzolboltok ritkán követik az ilyen külföldi árcsökkentéseket ...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
ldave
félisten
Angol Amazon-on 230 fontra vitték le a 32 GB-os Wii U árát, ez most kb 78000 Ft.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #544 üzenetére
Nem akarok linkelgetni,mert csak angol forrást tudok, de tömören arról van szó, hogy egy amerikai üzletember, aki egy giga befektetési alap tulajdonosa, ami révén a Sony részvényeinek 6%-át is birtokolja (ez rohadt sok egy ekkora cégnél), a bemutató előtt egy héttel nyilvánosan bejelentette, hogy milyen elképzelései vannak a Sony nyereségessé tételére, és ezt a Sony igazgatóságával egy ülés keretében részletesen megvitatja. Többek közt leválasztaná a veszteséges üzletágakat a cég testéről, mint amilyen a kilencedik éve veszteséges tévégyártás, de értékesítené a Sony pénzügyi részlegét is, több más intézkedéssel egyetemben. Aznap, mikor bejelentette az elképzelést, akkor ugrott meg először a részvényárfolyam, másodszor pedig egy héttel később, amikor az igazgatósági ülés volt. Ez utóbbi esett egybe az M$ prezentációval, pontosabban egy órával azelőtt kezdték. A piac ezt reagálta le a második nagy részvényár-emelkedéssel, semmi köze nem volt az xboxhoz. Sok nyeretlen tizenéves az utóbbit mantrázza persze, pedig az igazság az, hogy a Sony most nagyon fontos időket él meg, ez húzódik valójában a háttérben.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #539 üzenetére
Akkor _nagyon_ furcsa a véletlen egybeesés, amikor kb. időrendhez lehetett kötni a Sony részvényeinek alakulását. A Wii U meg ezek szerint odacsaphat a karácsonyi szezonban egy mesterségesen lenyomott árral és egy decensebb exkluzív felhozatallal.
Az ONE pedig nagy eséllyel tarolhat. EU-ban már egyeztetnek a szolgáltatókkal a honosított tartalmak miatt. A játékok terén pedig a Forza 5 volt mondhatni az egyetlen érdemleges, E3-at még nem láttunk. Még mindig tartom magam ahhoz, hogy a Nintendonak nem lenne szabad Direct megkerülni a rendezvényt, mert ezek alapján van igény a gépre, csak az utolsó nextgen részvevőre is kíváncsi volt a nép.
-
magic2
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #542 üzenetére
Belenéztem és a Zombiu-nál is 170%ot láttam.
Igazad van. Valószínűleg a Wii tulajok akiknek Wii előtt nem volt konzoljuk megvárták mit ajánl a Microsoft. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ez speciel az xbox bemutatóval hozható összefüggésbe, mert írják, hogy előtte a 390-ik helyen volt a Wii U az Amazon eladási listáján, most meg valahol egyből a 40-ik hely környékén kötött ki. Nyilván megvárták a népek, mit lebegtet meg az M$, majd levonták a következtetéseiket...
-
magic2
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #540 üzenetére
Vajon ez a Xbox hatása vagy ahogy közeledik az E3 és a fontos core N játékok úgy megy fel az érdeklődés a gép iránt?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #539 üzenetére
Frissítés: már 875%-on tart.
Szerk.: abbéli félelmeim sem alaptalanok ezek szerint, hogy egy hirtelen megugró keresleti hullám felhajthatja az árakat. Itthon egészen 65e Ft-ig lementek egyes üzletek, lehetséges, hogy jó darabig ez lesz az alja.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Semmi köze nem volt a részvényrallynak az új xboxhoz, teljesen más folyamat húzódott meg mögötte. Nekem amúgy az a véleményem a látottak után, hogy aki véres játékot akar, annak ott lesz a PS4, az alkalmi/cuki játékokhoz meg továbbra is ott marad a Wii U. Nem tudom elképzelni, hogy az új boxnak az USA-n kívül átütő sikere lenne.
-
magic2
tag
Volt róla hír, hogy a Xbox one bejelentése után A Sony részvények elindultak felfelé.
Ha az alábbi link igaz akkor a Wii u eladásoknak is jót tett az Xbox.
http://www.nintendolife.com/news/2013/05/consumers_go_crazy_for_wii_u_following_xbox_one_reveal -
ldave
félisten
válasz
Mister_X #535 üzenetére
Fene tudja mennyire erős a Wii U, eddig 1 olyan játék se jött rá, amiről tudni lehetne, hogy rendesen kihasználja a gép lehetőségeit, a Pikmin 3 is egy Wii címként indult, szóval arra se mondanám, hogy echte Wii U cím. A többi játék meg szinte mind valami port.
Mivel a legtöbb játékmotor fut PC-n, így a skálázódás adott. 720p és 1080p között egy 2,3-as szorzó van, szóval ha csak feleolyan erős a gép, illene 720p-ben gond nélkül mennie (mondjuk valamivel kevesebb effekttel), ez csak a fejlesztőkön múlik.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #535 üzenetére
A Nintendo nagyon elkanyarodott a többi platformtól, gyakorlatilag a PC,X1,PS4 közt csak körítésben lesz különbség, lényegében egyazon architektúrára épülnek. Ezért kérdés, mennyire fognak odafigyelni a portolás minőségére, mert a másik háromnál ennek már nem szabadna gondot okoznia. Nagyon fel kell kötnie a Wii U-nak a nadrágszíjat, mert mostanában N konzolnak nem kellett ennyire támaszkodnia az exkluzív játékokra. Még jó, hogy néhány nagyobb külsős kiadó azért melléjük állt.
A nyilatkozatról meg az a meglátásom, hogy azt is valami fejlesztő tette, akinek csak részben van rálátása a cég viselt dolgaira. A pénzügyi főgóré szava azért nyomósabb, mert neki hivatalból bejárása van az igazgatósági ülésekre, míg az alsóbb szinteken dolgozó lófaszjóskák sokszor csak folyosói pletykákon keresztül értesülnek erről-arról.
-
Mister_X
nagyúr
Lehet, hogy a Nintendo közben tett egy látogatást az EA-nál.
Azért a U hardvere nem olyan erős... leskálázva, 720p-ben, a sima felbontáscsökkentés kevés lenne. De nem is a 3rd party szemeteknek kellene eladniuk a gépet, de amikor józsika könyörög egy Call of Dutyért, akkor nem mindegy, hogy apuka a 60.000-es Wii U-val vagy a 120.000-es PS4-gyel vegye-e meg.
-
ldave
félisten
Most meg azt mondja az EA, hogy mégiscsak készít játékot Wii U-ra, csak nem annyit, mint a másik gépekre... Eldönthetnék már végre
Amúgy technikailag nem értek nagyon hozzá, de szerintem ezek a modern játékmotorok simán tudnak értelesem skálázódni, szóval amit a PS4/X1 lekezel majd 1080p-ben, azt szerintem a Wii U vasa simán vinne 720p-ben.
-
magic2
tag
Tényleg a E3ra spórolnak :-)
Még azon is meglepődtem, hogy két Sonic címet bejelentettek.
Jó lenne ha a Sega kiadná a Binary Domaint Wii u ra. -
magic2
tag
Megvolt a Direct.
Jön egy téli olimpia játék és megerősítették a Sonic Lost Worlds-öt. Mindkettő exkluzív a Lost Worlds 3DSre is jön.
Game & Wario Június 28.-án érkezik.
Resident Evil Revelations Május 24. én érkezik a demó.
A Luigi dlc Június 20-án érkezik.
Lesz egy új játszható karakter Nabbit néven.
Kijön majd Dobozos játékként is ha valami ódzkodik a letöltéstől vagy nincs nete otthon. Ez Július 26án érkezik.
A wonderful 101 Augusztus 23án jelenik meg.
Sokat beszéltek a Pikmin 3ról július 26odikán érkezik.Ennyi nagyjából ennyi hírre lehetett számítani.
-
ldave
félisten
Az EA egy interjúban azt mondta, hogy jelenleg egy játékuk se készül Wii U-ra. Eddig 4 játékot adtak ki a gépre: FIFA 13, Madden NFL 13, Mass Effect 3: Special Edition és Need for Speed Most Wanted.
Mondjuk Wii-re nekem 0 darab EA játékom van, de ez akkor is fura, főleg pl a FIFA esetében, azokat még PS2-re is kiadják a mai napig. Nem tudom mi lehet a háttérben, de valamin nagyon összeveszhetett a két cég.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #523 üzenetére
Jó, most szerinted pont DS-en lehet követni a Directeket
Wii, Wii U, 3DS. De még ezzel mindig az a baj, hogy _csak_ Nintendósoknak szól, mert az E3 pusztán a híre miatt több emberhez jut el. Sony ide vagy oda.
-
ldave
félisten
Picit máshogy látom. Lesz Nintendo előadás, csak nem olyan az a nagy sajtó konferencia, mint szokott az E3 előtt. Én ezt, mint Nintendo kedvelő sajnálom, hisz rengeteg legendás pillanatnak lehetettünk tanúi ezen rendezvény alatt. Viszont gondoljatok bele, akármit is csinálna most ezen az előadáson a Nintendo (bejelentheti akár a Super Mario 128-at is), másnap úgyis az lenne a címlapokon, hogy a Sony bemutatta a PS4 dobozát vagy valami hasonló.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #522 üzenetére
Azt a 'csak'-ot tedd sűrű idézőjelek közé, mivel alsó hangon van legalább 160M nintendós (ennyit adtak el a régi DS-ből). Ha 'csak' őket bírja rá a N egy jól irányzott marketinggel, hogy vegyék meg a legújabb konzolait és a soron következő x,y,z exkluzívjait, akkor továbbra is be fogja tudni magát betonozni a konzolpiacon.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #521 üzenetére
Pont ez az, hogy a Direct csak a Nintendósoknak szól. Az E3-at pedig nem csak a videojátékos sajtó követi, így olyanokhoz is eljuthat a cég újdonságai, akik nem rendelkeznek N vassal.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #520 üzenetére
Én nem csupán üzleti döntésnek tartom, inkább egy paradigmaváltás lehet, amit mostanában látunk. Konkrétabban azt veszem észre, hogy a három cég egyre nagyobb teret enged a célzott marketingnek, igyekszik mindegyik a saját táborát jobban megszólítani az általános jellegű kampányok mellett/helyett. A Sony ugye nemrég tartotta meg a saját prezentációját a PS4-ről, az MS most fogja valamikor bemutatni az új boxot, szintén egy önálló rendezvény keretei közt. A Nintendo pedig - ha már róla van szó - eddig is már nagyban alapozott a Directekre, mint a saját célközönsége elérésére, idén pedig szinte teljesen kiváltják velük az E3-as szereplést. Ők persze azt állítják, hogy a megváltozott marketing stratégiájuk az oka ennek, de jobban belegondolva lehet mögötte ráció, mert rengeteg konzoluk van a piacon, amivel közvetlenül letölthetőek/megnézhetőek ezek az adások. Mivel ilyen konzol híján nehezen jut el egy nem-nintendóshoz az üzenetük, ezért érzem azt, hogy leginkább a meglévő - amúgy cseppet sem kicsi - tömegbázisukat szeretnék méginkább megszilárdítani. Mivel nincs más konzolom, ezért nem tudom, hogy a két másik cégnek vannak-e a Nintendo Direct-hez hasonló kezdeményezései, de az biztos, hogy magam részéről meg vagyok elégedve ezekkel az adásokkal, amit érdemes megtudni a készülő játékokról/miegymásról, azt kiválóan bemutatják, nem kell egy-két nagyobb alkalomra várni évente, csinnadratta ide vagy oda.
-
Mister_X
nagyúr
Szerintem rossz üzleti döntés. Igaz, a két másik most nyitja a nextgent, de mi szokott manapság az E3 alatt menni? Live Stream. És azokat nagyon sokan nézik. A nyomtatott sajtók (kivéve a specializálódottak, pl. Official PlayStation Magazine) meg elvből nem kerülhetnék meg.
-
Mister_X
nagyúr
Nem lesz kint az E3-on a Nintendo?
-
Elderath
addikt
Holnap délután 4-kor nintendo direct. Lesz benne szó nyáron érkező Wii U meg 3DS címekről és E3 környékén júniusba lesz még egy direct, amiben az ősszel/télen és a jövőben érkező Wii U játékbejelentések lesznek.
-
magic2
tag
Egy jó Metroidnak én is nagyon tudnék örülni. :-)
Holnap 4 kor lesz egy Direct adás. Várom de furcsa az időpont.
Kemény 3 hét múlva E3. Így ezen most nem várható túl sok minden néhány konkretizált megjelenési dátumon kívül. Legalábbis nem valószínű, hogy ellőnék a puskaport. -
ldave
félisten
válasz
Mister_X #513 üzenetére
Ne is mondd, most tolom újra a Corruption-t, sajna a Triology-t nem tudtam beszerezni, így az első két Prime rész nincs meg (manapság egy bontatlan csomag aranyáron megy). Aztán ha megjön a múlt héten rendelt Other M, akkor az következik. Végül pedig beváltom a Club Nintendo pontjaim és veszek rajta egy Super Metroid-ot VC-re
-
Mister_X
nagyúr
Na, majd be is megyek megkérdezni, hogy ez nekem mennyi lenne. Nagyon kezdek a Nintendo felé csábulni, de nyáron PS4-re szeretnék spórolni.
@ldave: Metroid
Na, ha az jön, akkor lepetézek és eladom a PS-t (ideiglenesen, mert most pumpáltam fel az egyenlegem + Plus). Mondjuk 2-3 cím már van U-ra, ami nekem is megteszi. LEGO City Undercover, Monster Hunter 3 Ultimate, ZombiU. Éés, ha lesz itt pár rendes fórumtag, akkor lehet kölcsönkérek/bérlek egy pár Wii-s játékot
Van egy olyan érzésem, hogy a nextgen Metroid - 3D Mario - Wind Waker HD hármas a PS4 rajtja közelében fog becsapódni. Hjaj. Sokat kell dolgoznom a nyáron...
-
ldave
félisten
Na srácok, indul az E3 pletykagyár:
- május 30-tól jönnek majd a Nintendo Direct-ek, az E3 végéig ötször fognak jelentkezni (ezen mondjuk nem lepődök meg)
- a Wii U-ra készülő 3D Mario játék nagyobb lesz mint minden eddigi Mario cím, kinézetre pedig egyik korábbihoz se fog hasonlítani (ez így meredek, mármint, hogy nem fog hasonlítani kinézetre az eddigi Mario játékokra, most vagy elmennek realisztikus irányba ami lol, vagy cel-shaded lesz, mást nem nagyon tudok elképzelni)
- a Retro új játéka egy scifi fps lesz, amit mindenki vár már tőlük (Metroid Forever!)
- a Smash Bros következő részét a Namco-val közösen készítik és nagy az esélye, hogy lesz benne egy bizonyos szupercsillagharcos karakter is (éljen Goku)
-
A.tessz
senior tag
Wii u akció Alakul az ár!
-
magic2
tag
Igen a fogyasztásmérő hasznos lehet.
Nem tudom honnan szedhette az eredeti forrás.
Vajon a VGA chip jobban túlhajtható mint a proci?
Az biztos, hogy nagy szó az hogy minimális fogyasztással nagyjából azt ki tudja magából préselni mint az x360 azt hiszem 150-200wattos fogyasztással és traktor hanggal. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #507 üzenetére
Wiki szerint a Wii U procija Power PC 7xx típusú valami, annak pedig az órajele az oldal szerint sose volt 1 GHz felett igazán, szóval eléggé valószínűtlen még a 2 GHz-es sebesség is.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Inkább 30W-hoz van közelebb, úgy rémlik. Nincs tapasztalatom ezekkel a többmagos processzorokkal, a régi P2-es gépemet 50%-kal lehetett biztonságosan túlhúzni egy ilyen kaliberű hűtés mellett. Valamekkora tartalék biztosan lehet benne, de nem hiszem, hogy a Nintendo máris kukázná az energiatakarékos imídzsét a gépnek, ha már ennyi hangsúlyt fektettek rá eddig.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #504 üzenetére
Ennyire nem hiszem hogy túl lehetne hajtani ezt a gépet azzal a kis hűtéssel, amit a Wii U-ba tettek. Amúgy meg meg kéne nézni egy fogyasztásmérővel, hogy mennyit eszik egy updatelt Wii U, ha jól rémlik, akkor 30-35 W körül volt a patch előtt a gép fogyasztása.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #502 üzenetére
Szerintem ez hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Amazon Kindle
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest