- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
addikt
Na csak sikerült idehaza beszereznem egy tápot és szerencsére tényleg az volt a baj, így már újra megy a gép.
-
ldave
félisten
válasz
Mister_X #898 üzenetére
Nem tudom, én kerestem gameplay videót Watch_Dogs-ról és Assassin's Creed 4-ről is, de csak PS4-est találtam.
Ami tuti, hogy a Need for Speed Most Wanted sokkal jobban néz ki Wii U-n, mint PS3-on, mert a Criterion normális munkát végzett, pl betették a PC-s textúrákat a játékba, hisz 2 GB ram van benne 512 MB helyett.
-
ldave
félisten
válasz
Mister_X #896 üzenetére
Persze, a Nintendo címek miatt érdemes megvenni, de ha nem lesz rá más 1 év múlva, mint csak N játék, akkor lesz csak igazán bajban a gép. És most nem a Just Dance/Zumba Fitness vonalra gondolok.
A Watch_Dogs-t én akkor veszem meg Wii U-ra, ha többet nyújt majd, mint a PS3-as verzió. Mert a gép igenis képes rá, hogy többet adjon, nagyon remélem, hogy ki is fogják használni a tudását és nem egy PS3 portot kapunk.
-
ldave
félisten
És itt egy dolog, amit semmi más konzol nem tud és úgy néz k egy darabig nem is fog:
Kotaku -
ldave
félisten
2 hete van Wii U-m, de ezalatt megkedveltem a gépet. Szoftveresen már rendben, jóval gyorsabb, mint a kezdeti időszakban volt és őszre még várható egy javítás ezen a téren. A Miiverse egy zseniális cucc, szinte biztos vagyok benne hogy a PS4 és az X1 is másolni fogja valamilyen módon, mert ennél jobb közösségépítő rendszert játék témában nehéz lenne kitalálni.
3D World meg csak elsőre tűnik 3D Land utánérzésnek, akik próbálták szinte mindannyian elismerően nyilatkoztak róla, főleg a többjátékos módjáról. Biztos vagyok benne, hogy 1-2 éven belül jön majd egy játék a Mario 64 vonalra, bár a Galaxy 2 után nem tudom hova lehet még fejlődni. Az a játék maga a tökély.
Ami felháborító, az a 3rd party cégek hozzáállása. Most olvasom, hogy az új Batman játék Wii U változatában nem lesz benne a többjátékos mód. Ezek után miért várják el, hogy megvegye valaki Wii U-ra a játékot, aztán persze mivel nem veszi meg szinte senki, majd jól hivatkoznak rá, hogy emiatt nem jön ki a gépre a cég következő játéka....
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #891 üzenetére
Fővonalas Mario-t még nem toltak el, ahogy Mario Kartot sem. Hát majd kiderül, hogy mi lesz, rosszat nem sejtek. Én még azon gondolkozok, hogy PS4 helyett inkább Wii U-t veszek és a különbözetből meg televásárlom magam játékokkal. Igazat megvallva már most is elégnek kellene lennie nekem az aktuális felhozatalnak (ZombiU, NSMBU, Lego City Undercover, Monster Hunter 3 Ultimate, Pikmin 3), de még jön ugye egy Watch Dogs és ACIV is - meg ugye SM3DWorlds és MK8.
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #891 üzenetére
Igen ezt én is így látom!Ha a Super Mario 3d World és a Mario Kart 8 bukik akkor valószínűnek tartom hogy maga a gép is!Én megmondom az őszintét hogy néztem a trailereket,gameplayeket és a Mario Kart 8 nekem eléggé tetszett biztos nem lesz rossz!Viszont ezzel a 3D World-el már annyira nem vagyok kibékülve mert nekem ez nagyon 3D Land koppintásnak tűnik és nem bízok benne hogy ez annyira fellendítené a gép eladásait!Olvasgattam oldalakat és a legtöbben Super Mario Galaxy 3-at vagy Super Mario Sunshine 2-t vártak!Mondjuk szerény véleményem szerint egy Super Mario Galaxy 3 bejelentés beindította volna itt a dolgokat!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #890 üzenetére
Arra tippelek, hogy ez az idei pénzügyi első negyedév (ápr-jún) marad a legsiralmasabb korszaka a Wii U-nak, hiszen akinek nagyon kellett, megvette magának karácsony környékén, említésre méltó játékok pedig nem nagyon jöttek rá (talán csak a MH3U ás Lego city), így a többiek kivárnak a vásárlással. Gyakorlatilag most a Pikmin 3-mal kezdődik el csak a felfuttatási érája a konzolnak, a kulcsot a két legfontosabb játék, a Mario 3D World és a MK8 sikere rejti. Ha ezek buknak, akkor a Wii U is bukik, ha sikeresek lesznek, a gép is talpon fog maradni.
-
Devil198909
tag
Azért ez már elég gyászos hír!Nem tudom mi lesz ennek a vége!Olvassátok el!
http://itcafe.hu/hir/leallitja_a_wii_u_bolti_forgalmazasat_az_asda.html -
ldave
félisten
Hivatalos Nintendo számok:
Hardware Ap-Jn Jl-Sp Oc-Dc Ja-Mr FY LTD
FY 2012/13 - - 3.06 0.39 3.45 3.45
FY 2013/14 0.16 - - - 0.16 3.61
Software Ap-Jn Jl-Sp Oc-Dc Ja-Mr FY LTD
FY 2012/13 - - 11.69 1.73 13.42 13.42
FY 2013/14 1.03 - - - 1.03 14.44 -
ldave
félisten
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
válasz
Mister_X #883 üzenetére
Hát mivel ez az egyetlen rendes Wii U játékom, így megérte az árát
Multiban is kipróbáltuk haverral hétvégén, a Bingo Battle nagyon jó, kár hogy neten nem lehet játszani vele.
eShopban megvettem a Super Metroid-ot, a Super Mario World-ot és az Earthbound-ot. Tök jó velük a GamePad-en játszani.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #881 üzenetére
Már teljes a csapat. Amúgy az elején tök nyugisnak indult a játék, de most hogy már 3 fele kell figyelni, napnyugta előtt néha kicsit kapkodni kell, hogy mindenki visszaérjen biztonságban a bázisra.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #877 üzenetére
10. napon tartok, eléggé sokat bénázok, az irányítást szokni kell. Gamepad-del játszom, Wii-s cuccokat még nem kötöttem rá a Wii U-ra. Egy játékbéli nap úgy 15-20 perc lehet és mindig az elején ment egyet a játék, szóval menet közben nem lehet játékállást menteni.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #878 üzenetére
Hm, lehet az Amazon eladta a teljes készletét, ilyenkor már a külsős boltok ajánlatait mutatja csak.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Most nézem, Amazon-on 229Ł lett az alapgép ára. Ami azért is érdekes, mert így majdnem egy árban van a deluxe verzióval (245Ł).
-
ldave
félisten
Nagy szégyen ért, elakadtam a Pikmin 3 harmadik napján
Asszem ideje aludni.
-
ldave
félisten
Mindenki megnyugodhat, jön Wii U-ra a Call of Duty: Ghosts.
-
magic2
tag
http://www.nintendolife.com/news/2013/07/mario_and_luigi_has_a_dreamy_japanese_chart_debut_wii_u_hardware_sales_drop_by_a_third
Eddig tartott az örömünk.
A Wii U eladása ezen a héten harmadával csökkent. Bár még így is jóval magasabb 14 280 darab mint a megjelenés előtt.
Pikmin 3-ból 28 513 darab fogyott. Tudtuk, hogy egy rétegjáték de talán túl nagyot esett az eladott darabszám. -
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR #868 üzenetére
Nem lehet, a Wii U konzolból kapja a képet a GamePad, szóval az csak egy megjelenítő.
-
A wii U kijelzős kontrollert lehet használni külön is a konzol nélkül (pl mint egy ps vitat) vagy csak a konzollal együtt működik? Mert akkor inkább veszek Wii U -t mint ps vitat.
-
ldave
félisten
válasz
Big Bopper #865 üzenetére
Délelőtt még kint volt a teszt, most már nekem se érhető el. Érdekes. Nintendo biztos leszedette, mert nem kapott 10 pontot
-
ldave
félisten
Pikmin 3 teszt az EDGE-től. Engem meggyőzött.
-
-
ldave
félisten
Hja, olvastam, viszont csak erre a célra nem szerettem volna venni egy 500 GB-os hdd-t, amit másra nem tudok használni (legalábbis ha jól tudom, akkor a Wii U úgy formázza meg, hogy azt más gép nem ismeri fel és particionálni se lehet). A PS3-am is 160 GB-os csak és sose telt meg, pedig arra vetten jópár digitális játékot.
Az a gond, ha jól értem, hogy az én hdd-m egy idő után bemegy power save üzemmódba, amit a Wii U oprendszere nem tud kezelni...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Még korábban olvastam, hogy egyes merevlemezekkel gondjai lehetnek a gépnek, ezért a Nintendo letesztelte és kiplakátolta azokat a típusokat, amikkel biztosan működik. Sajnos akkor nálad az újrahasznosítás nem fog összejönni, de ma már 1-2 TB alatt szóba sem állnak a játékosokkal.
-
ldave
félisten
Van régről egy 230 GB-os Sasmung külső hdd-m (portable s2), amit rákötöttem a gépre. Le is formázta meg minden, szóval gond nélkül felismerte a gép. Azonban egy idő után jött egy hibaüzenet, mi szerint lecsatlakozott a hdd és csak egy újraindítás segített.
Ezután rátettem a PC-mre és ú gy vettem észre, hogy a hdd egy idő után leáll (legalábbis ha megfogom, olyan, mintha nem pörögne, legalábbis nem érzem, hogy remeg), de a windows simán beindítja, amikor hozzányúlok, úgy látszik a Wii U ezt nem tudja.
-
90Quiet
tag
[Y u no check vatera]
Átalakító 440,-
Posta 450,-
9 darabos készlet. -
ldave
félisten
Webshopokban én is látom, de raktáron sehol nincs, mindenhol pár nap, mire beszerezik. (Ezért is rühellem a magyar webshopok 90%-át, mert raktárkészlete egyiknek sincs, csak akkor rendel, ha van vevő, ennyi erővel én is meg tudom rendelni Kínából a cuccost...) De ahogy most nézem a Conradnál lehet kapni, bár ott meg 1500 Ft egy darab.
Amíg van rá garancia, inkább nem szabdalnám át a kábelt -
moli.hu
őstag
budapesten merre laksz? Szerintem sok helyen kapni EU-s utazo-adaptert, villamossagi, vilagitastechnikai boltokban. De ha nem felsz, egyszeruen veszel egy foldelt szerelheto dugvillat, az uk-t levagod a vegerol, es bekotod azt a vacak 3 kabelt.. mondjuk szerintem nem is foldelt a tap, csak eddig foldelt adaptereket linkeltetek be
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #849 üzenetére
Passz, első indítás során update-t követelt, nem tudom mi volt az alapverzió, de egy lépésben a legfrissebb lett, szóval okés. 3DS-ről áthoztam a Mii-t, szóval készen áll minden. Jövő pénteken Pikmin 3, addig eShop
@Mister_X: meg, kedden rendeltem, ma már itt volt. Amazon a király
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #846 üzenetére
nem érvágás, hanem hogy nem szeretek feleslegesen szállításért fizetni, a bolt meg sajna nem pesten van, így személyen átvétel nehéz, mivel nincs autóm. De úgy látom, hogy nem nagyon kapok ilyet máshol, így kénytelen leszek megrendelni.
Teljes update majd utána a beállítások kb 1 óra 10 percet vett igénybe, most kezdem csak el nézegetni a dolgot, játékom még nincs, szóval csak eShop-os dolgok jöhetnek szóba egyelőre.
Ja, az network id-m: ldave82.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
No mi van, semmi pezsgőnyitás, örömkönnyek, miegymás? Csak szép csendben dugdosol?
Na várjuk ám azt a beszámolót!!!
Ui.: ha sejtettem volna, hogy ekkora érvágás az a sz@ros ezer forint, esküszöm, szerveztem volna délután egy gyűjtést itt a fórumon, már biztos összejött volna rá a zsé
-
ldave
félisten
Obiban nem volt szóval most épp szívatom magam
Mivel csak 1 adapterem van, így most a GamePad-et töltöttem fel, kb. két és fél óráig tarott. Vettem rá egy védőfóliát, persze szokás szerint sikerült kicsit bénán feltenni (picit bubis lett), de így is jobb, mintha nem lenne rajta, valahogy olyan sérülékenynek érzem a kijelzőt.
További beszámoló majd az update végén.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #843 üzenetére
Hazafele megnézem Obi-ban, talán ott van normális áron. Ha nem, akkor benyelem ezt a postaköltséget...
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #840 üzenetére
Mégse annyira jó ez így, 1000 Ft értékre jön kb 1500 Ft postaköltség
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #840 üzenetére
He, ez az én szövegem!!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #838 üzenetére
Köszi a linket, itt darabja 500 Ft, asszem innen rendelek akkor még 2-t, legyen egy pluszban a biztonság kedvéért
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #835 üzenetére
Amúgy ma hazafele bementem egy MM-ba, megnézem mennyi egy ilyen adapter, mert csak 1 van itthon. 4000 Ft, na mondom ennyiért nem veszek. Szóval egyelőre 1 adapterrel kell megoldanom a GamePad és a Wii U áramellátását
-
Feverke
tag
system seller a pikmin 3 japánban... ki mondta hogy a wii u nak annyi?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #833 üzenetére
Kissé kalandosan, de ha minden igaz, akkor holnap itt lesz a gép. Azért egész jó ez az Amazon, 2 nap alatt megérkezik a csomag Angliából és mindez kb 3000 Ft-ba kerül.
Már ma megkaptam volna, ha a munkahelyemre kérem és nem a lakcímemre, de azt hittem a posta hozza, nem pedig a DHL. -
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #830 üzenetére
Emiatt ne aggódj, a Sony is már elkezdett dolgozni a PS4-en, amint a PS3 a boltokba került. Ez nem jelent semmit a közeljövőre nézve.
-
Devil198909
tag
válasz
Mister_X #829 üzenetére
Rendben!Értelek!Még valami ez a hírt is olvastad?
http://www.gamers.hu/mar-a-wii-u-utodjan-dolgozik-a-nintendo/
Nem tudom hogy mi igaz ebből az egészből de ha igaz esetleg akkor ez így elég dúrva mert azért szerintem elég sok ember beruházott már a gépre és ha kiadnának egy új változatot akkor ennek valószínűleg annyi!Ezt viszont egy kicsit igazságtalannak érezném ha igaz lenne!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Devil198909 #828 üzenetére
Mindkettő hír megvolt már. Én konkrétan teszek rá, hogy mi lesz a third party mamutok tucatvackaival, nekem exkluzívak, Nintendo exkluzívak kellenek. Most van három játék ami kell, karácsonyi szezonra lesz ez dupla ennyi. Ha idehaza is emberi áron lesz, akkor én megveszem a gépet, mert tudom, hogy a Nintendo mindenképpen nyomni fogja a jobbnál jobb cuccokat.
-
Devil198909
tag
Üdv!Srácok nem akarom elvenni a kedveteket a vásárlástól de amiket olvasok a Wii U-al kapcsolatban az egyre aggasztóbb!Belinkelem nektek!
http://itcafe.hu/hir/nintendo_wii_u_arcsokkentes_asda_amazon_uk.htmlhttp://gamepod.hu/hir/zombi_u_2_valoszinuleg_nem_lesz.html
Nézzétek meg és olvassátok el!Ezeket a dolgokat úgy mondom hogy én is Wii U tulaj vagyok és eddig nagyon bíztam a Nintendo-ban de ezek a dolgok hogy már mást nem is olvasni erről a gépről csak rosszat az már aggasztó és kezdek elbizonytalanodni a géppel kapcsolatban!Ez srácok mind a Nintendo hibája!Megjelentetik az új gépüket már 8 hónapja és gyakorlatilag játékok terén pang az egész!Amiket meg bejelentettek exluzívok azok is még messze vannak sajnos,szerintem fel kéne itt pörgetni a dolgokat mert ennek rossz vége lesz!Én például nagyon gyorsan bejelentenék egy Super Mario Galaxy 3-at is erre a gépre mert megmondom az őszintét hogy ez a 3d world amit decemberre bejelentettek nem nagyon nyerte el a tetszésemet pláne úgy hogy szerintem ez nagyon hasonló lesz mint a 3d land!Ahogy olvasgattam oldalakat azért egy Galaxy 3-nak sokkal jobban örültek volna emberek és többen is azt várták!Szerintem még ki lehetne hozni ebből a galaxyból valamit pláne hogy wii-n is elég jó volt meg szép volt a grafikája!Akkor képzeljétek el ezen a gépen!
-
ldave
félisten
Srácok, akinek már van Wii U, szerintetek érdemes ilyen (vagy hasonló) védőizét venni a GamePad-ra?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #825 üzenetére
Egyelőre nekem is csak majd a Pikmin 3 lesz amit megveszek rá, de szerintem eShop-ban beszerzek pár VC címet (Super Metroid és A Link to the Past biztos, a többit majd még meglátom), aztán majd a Wind Waker ősszel.
Amúgy lehet kivonják és amiatt ilyen olcsó most, kisöprik a készleteket, viszont kétkedve hiszem, hogy nálunk újonnan lenne majd ilyen áron egyhamar.3DS nekem is hetekig pihent bekapcsolás nélkül, most az új M&L pörög benne, lassan 10 óránál vagyok 4 nap alatt
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Én is figyeltem most, de nemtom... Az a bajom, hogy egyelőre még nem nagyon jönnek azok a játékok, amiket jobban várok, illetve most már nagyon ráfeküdtem a felújításra, őszre mindenképp végeznem kell(ene) a szigeteléssel. A 3DS-t sem kapcsolom be már egy hónapja rendszeresen, most egyik nap vettem elő ad-hoc és raktam bele a Monster Hunter-be 7-8 órát. Nem igazán tudnék nyugodt szívvel Wii U-zni. Meg aztán nagyon azt súgják az ösztöneim, hogy lesz még ez a jövőben (egy éven belül) újra hasonló árban. Persze, ha végleg ki nem vonják a forgalomból a modellt. Persze bármikor változhat a helyzet, de perpillanat nem szerepel a masina a képzeletbeli listám elején.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #823 üzenetére
Hja, vicces volt az egész. Vasárnap este betettem a kosárba 149 fontért, hogy majd hétfőn teszek pénzt a netes kártyámra és megrendelem. Erre hétfőn visszament az ára 229-re. Ma reggel beérve melóhelyre még az az amazon oldala volt kint a böngészőn, frissítettem és látom, hogy újra 149. Lecsaptam rá
-
90Quiet
tag
válasz
ImpersonatoR #816 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR #816 üzenetére
Átalakítót nem tudom mennyi, de ez így nekem összesen (gép + szállítás) 56 374 forintba került.
-
-
magic2
tag
Olvastam egy érdekes hírt.
http://www.ipon.hu/hir/felvasaroltak_a_regi_amiga_jatekok_jogait/25952
Nem lenne rossz ha mind a 300 a Virtual Konzolon landolna előbb utóbb. -
ldave
félisten
Na, ma újra 149 font a Wii U basic, gyorsan meg is rendeltem
-
Elderath
addikt
Magyarországi Nintendo szerviznek van valami mailes elérhetősége?
-
ldave
félisten
Találtam egy ilyet, össze-vissza ugrál az ár, de ami vicces, hogy a 32 GB-os csomag maradt £199, szóval jelenleg olcsóbb, mint a 8 GB-os kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Xbox Series S
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest