- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
magic2
tag
Mi a véleményetek erről túlhajtásos pletykáról?
Ez teljesen kamu vagy valami turbó módhoz hasonló valami? Vagy esetleg eleve ez volt a tervezett órajel és valami mocskosul nagy szoftvertervezési probléma miatt visszavett óra-jelel jött ki a gép?
A.tessz: Tapasztalsz esetleg sebesség növekedést a komolyabb játékokban? -
A.tessz
senior tag
válasz
Mister_X #497 üzenetére
Vannak questek asszem amik îgy érhetők el, egyébként a lényeg nem biztos , hogy négyen megvagytok gondolom pont az a lényeg. De én is csak most ásom bele a témába magam. Egyébként szerintem a wii u népszerűsitése miatt nem tettek a 3ds be online játékmódot, ez is csak a nyomásnak engedés. Ugyanis alapból ez se volt benne!
-
A.tessz
senior tag
Monster huntert tovább vittem egy csöppet! (; Vagy fél tucat komolyabb lényt is elvertem, amit mutattam a múltkor a mini 3ds találkozón Barrioth , Qurupeco, Royal Ludroth, Lagombi, meg még két jószágot aminek nem ugrik be a neve pontosan. A felszerelésem is fejlődik. Jelenleg egyébként úgy lehet online tolni , kell a wii u hoz a lan kábel, így a wii u egy "átjátszó" , ha jól olvastam. Ilyenkor nem is lehet a netre menni vele, de cserébe 4 3ds feltud így menni a netre. Valamiért nincs online a 3ds en másképp!
-
Mister_X
nagyúr
Ez az iOS to WiiU dolog jól hangzik - papíron. A játékok 95%-a multitouchos és nem minden esetben tudnák ezt kiváltani a fizikai gombok. Padscreen only játékok meg hát... Ami működik iPaden, az nem feltétlenül állnáeg a helyét konzolon. Esetleg arra a kis képernyőre NOVA3, Modern Combat 4, stb jöhetne. Az árazásokra leszek kíváncsi leginkább, tuti lesz egy kis differencia.
A skines GBA Micro nekem is tetszik így, az alapból rare cucc, ezzel meg pláne egyedi.
-
ldave
félisten
Hírnek nem írom meg, mert úgyis csak nekünk fontos, de a lényeg az, hogy a Nintendo elkészített egy cuccost, amivel iOS játékokat lehet könnyedén Wii U-ra átfordítani.
Ez egy érdekes lehetőség, hisz iOS-re rengeteg kis játék jelenik meg, van közte sok-sok jó (Rovio játékok, Plants vs. Zombies, Cut the Rope és még sorolhatnánk) melyek a kis odafigyeléssel jól tudnának működni a Wii U-n. Másrészről meg aggasztó a dolog, mert félő, hogy sok szemét áraszthatja ez az eShop-ot, bár bízom benne, hogy a Nintendo szigorú lesz az elbírálásban.
@Mister_X: ez jól néz ki szerintem, amúgy meg a skin-ek arra jók, mint itt a fórumon az arcképek, személyessé teszik a gépedet. Amúgy jelzem, én semmimet se szoktam felmatricázni és a limitált kinézetű konzolokat se szeretem, kivéve talán ezt az egyet:
-
ldave
félisten
GamePad, Famicom-style:
Kell -
-
ldave
félisten
+ Fecó:
Erről beszéltem, ez a valaki valami brutál Mario mester, nézzétek meg pár videóját. Agyhalál.
-
A.tessz
senior tag
Zombie u premium pack , 32 gigás wii u, zombie u, pro kontroller ami 15k körül van újonnan, na meg két tartó a tablet kontrollerhez (bölcső) az egyik töltős a másik sima. De mivel már zombiut már veszel 7500 ért újonnan , az oldalról. Ezért annyival már nem jobb vétel mint az elején amikor a sima 85-90 k volt, a premium pack meg105! (igen az erzékelő sor is.)
-
ldave
félisten
Milyen Wii U-tok van? Azt tudom, hogy A.tessznek a 32 GB-os. Ahogy nézem a 32 GB-os csomag most nagyjából 90k-ért szerezhető be, a 8 GB-os pedig már 65k-ért, ezt 25k különbség, tartalomban pedig a Nintendo Land és egy GamePad töltő, ahogy látom.
-
magic2
tag
Juj. Ha a tájékozatlanság fájna. (mármint az eladó)
A Wii u bukásáról akkor beszélhetünk majd ha jönnek az exkluzívok és mégse indulnak el az eladások.
Érdekes húzás lenne az N-től ha kiadna egy viszonylag erős játék orientált tabletet ami a játékon kívül másra is használható. Bebiztosítaná magát arra az eshetőségre ha a marok konzolok kimennének a divatból. Az alkalmi játékos Wii tulajokat meg tudná szólítani vele szerintem. De amit marketing címszó alatt csinálnak az kriminális. -
A.tessz
senior tag
Injustice god among ust tolja valaki? Napokban szereztem be über lett!
-
humi1
tag
www.wiihungary.hu
-
Elderath
addikt
Megjött update. 637mb. Viszonylag hamar leszedte és felrakta. Changelog
Wii U System Update Details
Version 3.0.0 U
Released: April 25, 2013New Features:
A standby function to download and install software while the system is powered off
Software purchased from the Nintendo eShop will automatically install in the background once the download is complete
Holding down the B Button while the Wii U logo is displayed during startup will load the Wii Menu*¹
The Wii U will continue downloading and installing software even if the system is turned off.
Disc drive no longer spins when playing downloaded games/applications.
Changes to System Settings
An option to transfer and/or copy between two USB storage devices in "Data Management"
The ability to select multiple software titles when transferring, copying, or deleting data in "Data Management"
The option to adjust screen size is now available under "TV"*²
"Auto Power-Down" has been renamed "Power Settings"
*1 User selection may be necessary.
*2 A similar option has been removed from Nintendo eShop, Miiverse, and the Internet BrowserChanges to Miiverse:
Added support for the Wii Remote, Wii U Pro Controller, and Classic Controller
Handwritten posts will now also display on the TV screen during creation
"Undo" and "Redo" buttons are now available when creating a handwritten post
Removed screen size setting. This option can now be adjusted from System Settings
Changes to Nintendo eShop:
Software downloaded from the Nintendo eShop will include released updates and will no longer need to be updated after installation
Removed screen size setting. This option can now be adjusted from System Settings
Changes to the Internet Browser:
Added support for the Wii Remote and Wii U Pro Controller
Added the option to change search engines when performing a keyword search
Added the option to return to the start page from the bookmark menu
Changes to Download Management:
Added the option to change the priority of downloads
Random Bits
Further improvements to overall system stability and other minor adjustments have been made to enhance the user experience.
The Wii U Virtual Console will be added the day after the update. -
ldave
félisten
A Wii irányítója a Wiimote és a hozzá tartozó Nunchuk, plusz kell hozzá egy Sensor bar, ami érzékeli a Wiimote jelét.
A Wii U irányítója a GamePad és külön lehet venni még a Wii U Pro Controller-t. Ezen kívül a Wii U szinte az összes Wii kiegészítőt kezeli, de ha a Wii U-n Wii játékokkal szeretnél játszani, akkor kellenek a Wii-s irányítók.
-
trufa12
addikt
Sziasztok gondolkodom 1 wii u-n
azt szeretném kérdezni wii játékokkal kompatiblis?
mert lenne pár wii játék is amivel szívesen játszanék , de wii t már nem akarok venni a hdmi hiánya miattígy maradna a wii u de minthogy arra meg kevés game jön ki sokat törölnek el mert nem elég erős a konzol stb bla bla miatt így jó lenne ha vinné a sima wii játékokat is mert akkor már érdemes lenne belevágni mert így növekedne számomra a játék kínálat.
-
Elderath
addikt
Idei E3on már nagy Nintendo konferencia se lesz. RIP. Mondjuk a másik kettő mellett tényleg elég gáz lett volna az N konfja úgyhogy meg is értem...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Éppen azt számolgattam tegnap, hogy fél éven belül ez már a második nagyobb akció 3DS-re, így esélyes, hogy látni fogunk még hasonlókat. A Wii U-nál ez kicsit nehezebb ugyan, mert kevés (igazán jó) játékból lehet egyelőre választani, de az E3 után sok minden eldőlhet még.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #465 üzenetére
Remélem majd a Wii U-hoz is lesznek ilyen pöpec akciók, mint a 3DS-hez van most és volt tavaly év végén, amikor mi vettük.
Első vízválasztó nekem a Pikmin 3 lesz, ha jó lesz a játék (és miért lenne rossz), akkor esélyes hogy még idén megveszem, főleg ha lesz belőle bundle csomag, mondjuk szép zöld
-
ldave
félisten
-
magic2
tag
A mai elvileg 3DS only directbe bepasszíroztak némi Wii U infót. Jó képességek jönnek az áprilisi frissítéssel.
A Panoráma View nem fogja megváltani a világot.
A Pikmin 3 Augusztus 4, én jön.Azon kívül volt egy hír a NintendoLive-n http://www.nintendolife.com/news/2013/04/talking_point_ideame_unity_and_nintendos_continuing_indie_crusade
A hétvégén megrendezték a iDÉAME13 játékfejlesztői konferenciát amit a Nintendo erősen támogatott.
Vadásznak az indi fejlesztőkre. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #459 üzenetére
Hja, jó lenne ha Wii U-ra is jönnének Bastion/Outland/Fez/From Dust/stb. kaliberű indie játékok. Egyedül ezt a rendkívüli indie támogatottságot irigylem a X360-októl
-
magic2
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #459 üzenetére
Egyet értek.
-
magic2
tag
Érdekes az ingyen Devkit osztogatás.
Nem tudom mennyit fog hozni a nagy studioknál ez a lépés.
De ha minden értelmesebb Indi fejlesztő ajtaja elé letesznek egy devkitet az valószínűleg meghozza a várt eredményt. -
ldave
félisten
3rd party támogatás alatt nem konkrétan multiplatform címekre gondolok, hanem inkább olyasmire, mint a Wii esetén a Last Story, a Goldeneye vagy az Epic Mickey, szóval olyan címekre, amik nem Nintendo játékok, de nem is minden gépre elérhető címek.
-
magic2
tag
Azt hiszem a The Secret of Monkey Island, Day of the Tentacle és Grim Fandango jogainak megvétele és a szériák feltámasztása is sokat segíthetne a Nintendonak.
Nagyok örülnék ha a Deus Ex után a Spec Ops: The Line és a Binary Domain is kapna egy portot.
Azt hiszem ha az N felépítene 4 5 olyan stúdiót ami a fenti 3 plusz a Bioshock Infinitehez hasonló velős címekkel látnák el a N gépeit az alapvetően változtatná meg az eladásokat. -
magic2
tag
A Nintendo úgy néz ki ingyen fejlesztőkészleteket fognak kiválaszozott fejlesztőknek osztogatni.
http://wiiudaily.com/2013/04/wii-u-developers-free-dev-kits/Azt hiszem ha a Nintendo úgy ahogy van felvenné az egész LucasArts gárdát és mellé Behúzná a 1313 jogokat is az nagy nyereség lenne nekik.
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #450 üzenetére
Ennek , csak egy oka lenne, a savek átdobhatók és lehet folytatni 3ds en a wii u állásodat (na meg fordítva is), valamint lehet multiban tolni a 3dst wii u val!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #448 üzenetére
Semmi gond oda is szoktam írni , az zavart meg!
Mindenesetre örülnék, ha tudnék olyan tudatosan vásárolni, mint ahogyan Te teszed!
Én felpörgök aztán bepattintom a játékokat pikk pakk , aztán egy csomó rajtam marad, de mindegy legalább tudok tapasztalatokat írniEgyébként meglátom mennyire jön be a monster hunter, de ha tényleg olyan tartalmas mint , ahogy írják akkor 3ds re is megnézem, mondjuk ahhoz kelleni fog a circle pad pro is, ami azért valljuk be költséges, ha úgy nézzük kétszer veszed meg a játékot, 3ds-re wii u - ra aztán még egy kigeészítő is kell hozzá....
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #447 üzenetére
Szerk.: bocsánat, a 3ds topikba ment volna, valamit benéztem sajnos.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A.tessz barátunkkal ellentétben én kispályán játszottam egyet, de szerencsére jól alakult, amit elterveztem. Már pedzegettem korábban is, hogy van egy-két kisebb eShopos játék, ami felkeltette az érdeklődésem. Mivel nem lehet mindig csak AAA címekkel játszani (egyfelől nem győzi az ember zsetonnal, másfelől csak ideig-óráig kötnek le), érdemes kisebb, de szintúgy tartalmas játékocskákat is levadászni a gépre.
Első lépésben meghatároztam a keretet hozzá. Ehhez ismerni kell az egyes játékok árát, meg persze húzni is kell egy képzeletbeli vonalat, amin felül megállj van. Két verzió volt versenyben, egy 15Ł-os, és egy 20Ł-os csomag (az angol eShopban turkálok, mint ahogy gondolom mások is). Végül a 15Ł-os nyert, majd elmondom, mivel lett volna több a másik. Egyébként nézelődök külföldi webshopokban is, a Zavvin pl gyakran látok 15Ł-ra leárazva egészen tűrhető játékokat is. Azt gondoltam, hogy egy ilyen vétel alternatívájaként fogok inkább kis progikat összeválogatni.
Második lépésben véglegesítettem a programokat, íme, ezeket szerettem volna már egy ideje letölteni:
1, Zen pinball 3D - Az ismert flipper helyi változata ~68MB 4,49Ł
2, 50 Classic games - A címe elárulja, rengeteg ismert tábla-, kártya-, asztali- és logikai játék gyűjteménye. Régebb óta létezik kártyán, de eShopba csak múlt héten került ~83MB 4,49Ł
3, Witch&Hero - Egy nagyon gagyi, de bájos kis RPG ~38MB 3,60Ł
4, Academy: chess puzzles - 750 sakkfeladvány, jó kis agytorna ~5MB 1,79ŁÖsszesen: 14,37Ł, tehát belül maradtam a kereten. A 20Ł-os változatban ezeken kívül belevettem volna a Link's awakening-et is, de mivel azt pletykálják, hogy nyár előtt megjelentetik az Oracle of seasons-t és az Oracle of Ages-t, inkább erről most letettem. Lehet, hogy majd akkor összefogják a három Zelda játékot és talán picit olcsóbban is le lehet majd tölteni őket.
Kértem egy kis tanácsot is tőletek a pénzfeltöltés ügyében, de kellemesen csalódtam e téren is. Nem hiába sózta rám az OTP a világ legköltségesebb hitelkártyáját, mert becsületükre legyen mondva, legalább működik. Fel lehet tölteni előre is pénzt a profilunkra, viszont csak négy előre meghatározott összeg közül lehet választani, és azok között nincs 15Ł-os (érdekes, mert eShop kártyában viszont van ilyen). Szerencsére van olyan opció, hogy először kijelölöm megvásárlásra a játékot, és onnét ajánlja fel a hitelkártyás feltöltést (is), itt viszont már van egy olyan fül, amivel pontosan a kívánt összeggel lehet megterhelni azt, így nem marad felhasználatlan pénz a számlán. Így vettem meg aztán mind a négy játékot.
Csak addig próbáltam ki őket, hogy nagyjából megnéztem, mit is tudnak. A Zen pinball kellemes csalódás volt, mind a négy asztallal játszottam egyet, nagyon jól működik a 3D benne. A sakkfeladvány program is nagyon jónak néz ki, egyetlen hibája, hogy az alsó képernyőn kell játszani, azon pedig még az XL gépemen is eléggé meresztenem kellett a szemeimet. Ezeknél a programoknál érhető tetten igazán, hogy mennyivel előnyösebb a nagyobb gépet megvenni. A mini RPG-t csak két rövid pálya erejéig próbáltam, nagyon egyszerű kis cucc, azért a Fire Emblemet nem fogja odaverni (nem is azért töltöttem le). Az 50 klasszikus játékból pedig néhány ismertebbet próbáltam ki, kicsit vegyes a véleményem róla, de ennyi pénzért bőven jó lesz. A mahjong ennél is alsó képernyőt használ, így itt is apró minden. Szintúgy a sakknál, itt ráadásul csak három nehézségi fokozat van, a fenti képernyőn 3d-ben látjuk a táblát, de nem lehet a szöget állítani, így nem sok haszna van. Az air hoki viszont nagyon jó, és a rulett sem rossz, de azt inkább többedmagával játszaná szívesen az ember, egyedül nem egy nagy élvezet.
Ennyi egyelőre, majd ahogy játszogatok velük, írok kicsit részletesebben is róluk.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
MH3 Wii U-n biztos jó, már csak azért is, mert a 3ds-hez képest jóval több és fejlettebb kezelőszerve van, előbbin teljesen játszhatatlan volt a demója (mondjuk nekem így sem jön be annyira a stílus, de azt elismerem, hogy színvonalas játék). Mindenképp írj róluk, számomra sokkal többet érnek a valódi játékosok tapasztalatai, mint a fizetett tesztelők fröcsögése (tisztelet a kivételnek).
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #443 üzenetére
Ma 576 ban voltam utolsó darab lego cityt hoztam el, mondster hunter meg el is fogyott.
Azt más forrásból szereztem be, annyi pozitív értékelést ,videot láttam, ki kellett próbálnom őket.Első körben annyit mondanék Lego rendben van ,csatlakozom az előttem szólokhóz
Monster hunter demohoz képest ég és föld , questelni kell, szépen felveszed a questeket, dumálgatsz, a falubeli goré megjegyzést is tesz az első lény öléshez , mint ha magamat látnám fiatal koromban...Majd írok róla , ha jobban beleásom magam.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Japánban a Wii U beelőzte a PS3-at múlt héten. Ott a Dragon Quest X-et és a Game&Wario-t gyanítják a megemelkedett eladások mögött. Csak a két kézikonzol hagyta le (a Vita is szárnyakat kapott az utóbbi időben, a 3ds pedig továbbra is verhetetlen).
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #440 üzenetére
Jelenleg csak a cod, Zombie u meg hasonló fps, na meg az autós játékoknál van előnye, úgy éri meg ha hozzá adják.(premium pack ban) Igen én úgy veszem észre egyénileg kódolják be, ha bárki vesz wii u ra játékot, a doboz hátulján van a támogatott eszközök listája!
Mindig érdemes olvasni. Egyébként nintendo cimeknél nem láttam pro kontroller támogatást eddig, (mario, nintendo land)
Sonic a kedvencem ilyen szempontból az összes kontrollert támogatja! XD Wii remote és egy 3 ezer forintos kormánnyal (amelyikbe a wii remotot kell behelyezni), már van is egy kormány, mellette ment a tablet, na meg a pro kontroller.
(Ninja Gaiden is támogatja)
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Tehát ha jól értem, a wiimote-ok működnének rendesen a táblakontroller mellett (ha minden igaz, négy is lehet), viszont a prokontroller teljesen esetleges, hogy melyiknél jó? Azt gondoltam eddig, hogy a játékok egységesen kapcsolódnak egy közös interfészhez, ami lekezeli az összes hivatalos hardvert. Ezek szerint nem így van, hanem a játékokba egyénileg kódolják be, hogy mit támogatnak... Érzel egyébként valami olyan előnyét a pro kontrollernek, amiért érdemes külön tartozékként beszerezni?
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #437 üzenetére
Azt nem mondanám , hogy rosszul vizsgázott volna, mert az is nagyon jó ,csak nem fogadja el a pro kontrollert, ezért hárman nem tudtunk játszani.
-
A.tessz
senior tag
Hétvégén vittem a gépet vidékre, és barátnőm családját rászabadítottam néhány játékra, na meg egy két cimborámat is...
Sonic all star racing transformed volt a fő játék, na meg nintendoland, meg egy kis cod a srácoknak.
Megmondom az őszintét nagyon jól vizsgázott a gép a party vonalon. Általában 3an játszottunk, baromi jó volt, ki unlockoltuk a fél játékot, néha éreztem egy kis fps droppot főleg ,ha sokan játszottunk, na meg egyszer lefagyott a gép, de baromira lekötött mindenkit , nagyon jól elvoltunk, és ha ajánlhatok egy játékot coop multira , akkor a sonic az első legyen azok közül amit kipróbáltok több játékossal, mert tényleg nagyon jó élmény volt mindenkinek. A wii u-t ennyit nem is használtam egyszerre , non stop ment!Egyébként egy remote plussal toltam kormánnyal, na meg volt a premium csomaghoz pro kontroller. meg a tablet kontroller. Remote a kormánnyal, meg a pro kontroller volt megosztva a tévén, tablet meg külön képernyő.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A franciáknál pedig megtriplázták, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a mélypontról nem nehéz szépíteni. Mivel ez az ugrás törvényszerű volt, a kérdés inkább az, hogy ez a lendület meddig bír fennmaradni. A következő 'checkpoint' a Pikmin 3 lesz, ha a MH és a LegoCity kitart addig (márpedig igazán jó játék mindkettő), akkor a későbbiekben már nem valószínű, hogy visszasüllyednének az eladások a februári mélységekbe.
-
ldave
félisten
Megduplázódtak a Wii U eladások angoloknál, miután kijött a patch ami gyorsította a rendszer működését és megjelent a Lego City Undercover és a Monster Hunter 3 Ultimate. Tényleg nem kell ide más, csak játékok a gépre
-
Mister_X
nagyúr
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #430 üzenetére
Így látom én, inkább jöjjenek a jó kis exkluzív címek, multiplatfrom játékokra ott lesz a 2 másik gép. Mondjuk az azért nem lenne rossz, ha nemcsak Nintendo címek jönnének, de végülis Wii-re se vette mást, csak N által kiadott játékot.
-
ldave
félisten
Hm, 3rd party szemszögből két nagyon rossz hír jött a héten, se a Frostbite 3, se az Unreal Engine 4 nem támogatja a Wii U-t (a Cryengine 3 viszont igen), ez pedig elég kellemetlen jövőképet fest elénk: az EA szinte minden leendő játéka Frostbite 3-ra fog épülni, az Unreal motor pedig a kisebb stúdiók nagy kedvence (Bioshock, Dishonored)
Mondjuk engem személy szerint annyira nem izgat a Wii U 3rd party támogatása.
-
Elderath
addikt
Fél óra Lego city után egy kis vélemény. Graf okés, szövegek/átvezetők/poénok hatalmasak. Első fél órába jó párszor felnevettem. Tele van pop culture referencekkel a játék. Jó lesz ez
-
A.tessz
senior tag
Lego City vagy az Új Nfs megvan valakinek?
Ha igen írhatnátok pár sort róluk! -
ldave
félisten
Küldeném minden Metroid rajongónak:
Klikkre nagyobb lesz, eredeti méretben itt. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Azért ki van ez találva rendesen és gondolom, a Nintendo is erősen épít arra, amin épp' egyik nap agyaltam. Ok, tegyük fel, veszek egy 60k-s Wii U alapgépet. Na már most, nekem nem volt meg az elődmodell, így vennék hozzá két wiimote-ot a régi játékokhoz és a multizás miatt. Az alsó hangon is plusz 20e, mert eredeti darabokat szeretnék. Ehhez külön töltő, plusz érzékelő sor és egy hagyományos AV-kábel min 10e. Ha nagyon ínyenc lennék és töltenék mindenfélét, még egy külső merevlemezt is megkockáztatnék, de anélkül is 100e környékén járnék mindennel együtt. Ha ezt egy összegben kellene kicsengetni, akkor sokan meggondolnák, de így külön-külön nem tűnik annyira veszélyesnek a dolog, és szerintem ezt a N is jól sejti... Kíváncsi volnék rá, hogy mennyi kiegészítőt adtak már el a több millió Wii U mellé, mert ezt soha nem említi egyik 'doomsday' cikk sem, pedig a N nem keveset kaszálhat ezen az üzleten.
-
g@bo
nagyúr
60k ért egy basic se rossz vétel már......... lehet a wii melé lesz. de hát a jó öreg hekkelt wii... örög darab marad.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #417 üzenetére
Lehet egyedi esetet, de ennyiért én is megvenném azonnal
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nem nagyon tudtam meggyőződni a valódi helyzetről, mert Amazonon, Zavvin kábé annyiért adják a csomagokat, mint minálunk, ez a hivatkozott 'HMV' pedig nem is érhető el neten. Lehet, hogy egy angol kisvárosban akciózzák, de így egyelőre sok hírértéke nincs
(honfitársaimat ismerve ennyiért még az is venne, akinek tényleg semmi szüksége nem volna rá).
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
Nyugaton elkezdték elég jól akciózni a Wii U-kat:
Ez kb 75e ft egy premium Wii U kiadásért és a ZombiU-ért egyben, ez most az 576-nál konkréten 125e ft, 50e-rel több. -
magic2
tag
Az europai helyzet fokozódik! :-)
Az Ubisoft is beszált az árleszállításba. Minden letölthető címére jelentős árengedményt ad április 4-ig.ZombiU - €69.99 helyett €34.99
Assassin's Creed III - €69.99 helyett €29.99
Just Dance 4 - €49.99 helyett €24.99
Marvel Avengers: Battle for Earth - €49.99 helyett €24.99
Rabbids Land €49.99 helyett €24.99
Sports Connection €49.99 helyett €24.99
Your Shape: Fitness Evolved 2013 €49.99 helyett €24.99 -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ez minden bizonnyal egy nagyobb szabású készletkipörgetés, amin a kiskereskedők realizálnak igazából veszteséget. Szerintem aki olcsón akar a konzolhoz jutni, annak érdemes most elgondolkodnia rajta. Minden bizonnyal fognak belőle készletet tartani a jövőben is, de jóval kisebb tételben, mint eddig. Ennek viszont lehet egy olyan jövőbeni folyománya, hogy mikor megjelennek az első húzócímek (Zelda, és a többi), akkor a megnövekvő kereslet-szűk kínálat ugyanúgy árfelhajtó hatású lesz, mint a konzol első két hónapjában. Hacsak a Nintendo maga nem eszközöl közben hivatalos árcsökkentést, vagy jelentet meg valamilyen bónusz csomagot, akkor a készletkisöprés végéig ez egy jó időszak lehet a beruházásra.
-
magic2
tag
A GameStop europai boltjaiban 100€-s árcsökkentést halytott végre mind a két Wii U csomagon.
http://wiiudaily.com/2013/03/wii-u-gets-an-unofficial-price-drop-in-europe/ -
Mister_X
nagyúr
Visszafelé kompatibilitás milyen? Azoknál a Wiis játékoknál, amelyek támogatnak Classic Controller Prot, azok használhatóak a GamePaddel?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Elderath
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #400 üzenetére
Ja elképzelhető, hogy az lehetett mindenesetre megállt bennem az ütő egy pillanatra
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest