- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alba Game
tag
És megjöttek az első MK8 értékelések: [link]
Ezek szerint nagyot fog durranni !# 2854: Érzékeny lélek ??? Messze nem erről van szó. De az életben mindenhol mindenki le akar szabályozni mindenkit. talán ha lehet, legalább ITT (vagy a videójátékok világában) had érezze valamennyire szabadabbnak magát az ember. És nem kellenek az önjelölt rendcsinálók ! Ha gond van / volna, hidd el, az Admin Urak észreveszik és korrekt módon felhívják a figyelmet erre. Nálam is megtették, amikor ebben a fórumban finoman hírdettem egy Wii csomagot. Semmi extra, kaptam egy privit, elnézést kértem és ennyi. És amikor egy másik fórumtárs hasonlóan cselekedett és megkérdezte, nem lesz-e abból gond, írtam neki, hogy én ugyanezért kaptam kis ejnye-bejnyét. De igazából azt csinál amit akar. És nem kezdtem el csendőrösködni. Senki "érzékeny lelkén" sem. Nah, én itt be is fejeztem ezt a gyerekes és parttalan csevejt. Szép napot !!
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- Új PS5 Fortnite Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest