- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
Alba Game #2857 üzenetére
Tegnap is félreértettél, erre egyből nekem ugrottál arrogánsan és lekezelően.
Érdekes, hogy egyszer sem voltam se veled, se mással bunkó, ti pedig mégis így kezeltek minden vitát. Nem vagyok önjelölt admin, azt sem tudom mióta fórumozol, de ezért minden normálisabb topikban szólni szoktak, és így szokás, sőt elég durván meg szokták szólni ha ez nincs betartva. Ha úgy érzed bekorlátoltam az életed és a szabadságod azért mert szépen megkértem mindenkit, hogy amennyiben lehetséges használja a szerkesztés gombot, és ez annyira fájó neked, hogy ezért így nekem kell esni akkor ez egy gyönyörű érettségi bizonyítvány. Ennyi, én is befejeztem, mert ez már tényleg gyerekes.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged