- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Ugyanezt vallom én is.
De csak néhány példa ami miatt elgondolkodtam és rájöttem nekem ez a konzol kell:
-Mario játékok
-Tv távirányító-ként használható gamepad
-Gamepad kontroller ami plussz információkat ad
-Ha nincs szabad tv akkor gamepad-en játszás
-Böngészés a gamepad-en egyéb online tevékenységek
-Mii verse közösség
-Beállítható hogy kiakpcsolt állapotban is magától letöltse a frissítéseketÉs ki tudja még így láttatlanban miylen olyan érvek vannak ami miatt ez jobb egy casual gamernak vagyis nekem mint egy ps vagy box.
-
PandaMonium
őstag
Igazából ha megtudnák csinálni, hogy minden évben kiadnak rá 5-6 jó kis exkluzív címet (ami azért nem olyan lehetetlen, le lehet paktálni külsős stúdiókkal) akkor szerintem még bőven van esélyük visszanyerni az emberek hitét. A third party support is csak akkor fog érkezni ha már valóban elég nagy userbase lesz és megéri majd a portolással foglalkozni. Addig igazából az N-nek kéne a zsebébe nyúlni, és "szépen megkérni" a fejlesztőket, hogy legyenek szívesek Wii U-ra is portolni. No meg igen, nem csak az árcsökkentés lehetne helyes stratégia, hanem mondjuk a szimpla marketing is. Nem csak itthon, de külföldön is ritkák a Nintendo hirdetések, eventeken is alig lehet róluk hallani. Csapjanak nagy port a releasek körül, kampányoljanak, stb.
Nem hiszem, hogy a Wii és a 3DS kirobbanó sikere után megelégszenek majd a gyenge eladásokkal, gatyába rázzák ezt a konzolt elég hamar szerintem, ha mással nem akkor tömérdek mennyiségű pénzzel.
-
Alba Game
tag
Szia és (előre is) üdv a klubban!
Látom, te is az "öreg gémerek" útját járod. Nemrég nekem is itt virított a 400akárhány PS3 game a polcaimon, aztán mellette még Vita, a teljes DS-széria, 3DS és mellé költözött másfél éve egy Basic Pack -os WiiU is. Ez utóbbit (családosként is tekintve) egyáltalán nem bántam meg. A WiiU gamék mellé beszereztem 20-30 Wii -s top -címet, és néha azokat is előveszem. Egy-egy esős napokon eltöltött Xenoblade vagy Zelda - délután igazán ki tud kapcsolni. A srácaim pedig többek közt a Mario Party -kat, Mario Tennis -t nyomják rajta ezerrel. Szóval a Nintis alapok itt is megvannak és csk azért mondom ezt, mert valóban jó döntés egy család mellé a WiiU. Ninti Land, Wii Party U, Rayman Legends és még sorolhatnám azokat a címeket, amikkel többen is nagyon jól tudtok majd szórakozni. Nomeg persze érdemes rámoccanni jópár régebbi Wii címre is, ugyanezen az apropón. Mellesleg én köbö 1,5 év alatt építettem le a TELJES PS3 játékgyüjteményem (ami olyan 410-420db -os volt és amikor egyszer elkezdtem összeszámolni, mi mennyiben volt, köbö 1,5 milliónál abbahagytam - pedig alig a felénél tartottam a készletnek...
) és ma már jó ha 20db játékom van a PS3 -ra. Persze pár napja beköltözött "apa sarkába" egy PS4 is, de azt majd egyszer igazolja az idő, hogy megfelelő döntés volt-e beruházni rá.
Arról csak annyit, hogy a(kár a Platinum Shop) bolt "csak úgy" nem tűnhet el, egy gyors tapasztalat: ahol most dolgozom, ott még egy éve a város egyik legmenőbb PC boltja volt. Mi köbö 1/2 éve nyitottuk ott egy barátommal a konzolboltunkat. Nos, az előző bolt annó ugy felszívódott (köbö 12-15 évig voltak ott), hogy se híre, se hamva. és mindenki minket macerál a garanciás panaszaival hónapok óta. Szinte nincs olyan hét, hogy valaki nagyon mérgesen ránk ne csapná az ajtót, mert nincs hova mennie egy tönkrement laptop vagy videókártya miatt. Szomorú, de valóban van ilyen. Tehát ez a "csak hozzánk szól a gari" az elég nagy hanta-panta, mert mi van, ha megszűnik a bolt? Hazai nagyker vagy support? Igen. Mondjuk egy ASUS -nál vagy Samsung -nál tudok ilyent mondani. De a Nintinél?
Többekközött ezért (sem) foglalkozunk Nintendós gépek értékesítésével. Sajnos...
Aztán a kérdésekre:
1. Kontrollerek: Egy (de inkább kettő) RemotePlus + Nunchuck duót illetve a Sensor Bar -t mindenképpen szerezd be. Mondjuk már csak a Nintiland miatt is.
A GameTab -ba tök fölösleges egyenlőre nagyobb aksit raknod. Nem jellemző, hogy kellene hacsak nem megy tönkre a gyári alap aksi a gépbe. Nekem a másfél évnyi igen masszív használat után is olyn 4-6 órát bír full fényerőn, max. hangerőn. Mellesleg a M.M. -ban levő szett iszonyatosan drága. Tudom, nálunk is van ilyen a M.M. polcán. A "sima" Remote fejlettebb változata pedig a RemotePlus, amibe beépített "mozgáspontosító" érzékelő van. De az alap is teljesen jó, mondjuk a NintendoLand -hoz.Azt nem vágom, hogy mi a difi a 7e ft a wii-hez való illetve a 15e wii u-hoz való között. Sztem igazán semmi, max. a csomagolása. Ha az van rajta, hogy Included Motion Plus, akkor nyugodtan vedd meg az olcsóbbat. Táncos játékhoz is tökmindegy melyiket használod. (pl. Just Dance akármennyi) -
boost
veterán
Én úgy vagyok vele, hogy néha nagyon jól elvagyok a 3DS-el, és az aranyos játékaival, de néha nagyon jól esik egy PS4-es BF4 lövölde. Teljesen hangulatfüggő.Ja meg ehhez jön hozzá PC-géming formájában Diablo 3, vagy Starcraft 2. A játszott platformok nálam 3-4 hetente váltakoznak. De mondjuk, ha van mellette egy PC-d, akkor azért meglehet lenni PS nélkül, csak N termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest