- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Megvettem Wii U-ra is a Steamworld Heist-et. Mivel megvan 3DS-re, így tegnapig volt kedvezmény rá, gondoltam támogatom a fejlesztőket
Nagyon jól néz ki így fullHD-ban a játék, 3DS-en se csúnya, de ennek a grafikai stílusnak a nagyobb felbontás is jól áll. A Gameped-en az van, ami a 3DS alsó képernyőjén, vagyis a térkép.
A Paper Mario-val is haladtam. Komolyan néha nehezen hiszem el, hogy ezt ugyanaz a profi csapat készítette, akik a Fire Emblem játékokat. A pályák végén lehet több csillag is és persze egyszerre csak az egyiket lehet felvenni, de konkrétan most olyanba futottam bele, hogy szint egymás mellett volt a kettő, szóval felvettem az egyiket majd rohanhattam át újra a pályán lehetőleg minden csatát elkerülve, csak hogy meglegyen a második is...
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged