- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sittes79 #29764 üzenetére
Petsze hogy kényelmesebb. Az egy rendes joy, a joyvonok meg csak ilyen bizgentyűk.
Én anno az odysseyt letoltam joyconnal és az okés volt, de aztán mikor elkezdtem a zeldát 10perc után kikapcsoltam és mentem pro joyt venni.
Azóta csak akkor joyconozok ha a pro lemerül mikor még játszanék. -
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
sittes79 #29380 üzenetére
8bitdo adapterről tudok nyilatkozni pontosan( van is róla videóm ), imádja az Xbox One-ost is a PS4-est olyan szinten még jobban, hogy még a Gyro-t is támogatja. Szóval részemről ajánlom. Remélem, hogy majd később egy frissítéssel a Dual Sense-t is szeretni fogja
.
Viszont a "noname"-ekről nem tudok nyilatkozni, a hivatalos honlapján a felsorolásnál ezt írja:
It works with Xbox One S/X Bluetooth controllers, DS4, DS3, Switch Pro, JoyCons (including NES and FC versions), Wii U Pro, Wii remote, as well as all 8BitDo Bluetooth controllers.*Models which are not mentioned above are not compatible with this USB adapter.
Hasonló okokból szereztem be én is adaptert inkább, mint egy Pro Controllert.
-
válasz
sittes79 #29311 üzenetére
Szerintem így kellen működnie: (ÖF
)
Hogyan vigyük át a digitális játékokat / N Account-okat egyik Switch-ről a másikra ((1)-ről a (2)-re...)?
Kövessük az alábbi lépéseket:
1. Az aktív konzolon(1) lépj be a Nintendo eShop-ba a N Account-oddal és deaktiváljuk a konzolt(1) - (részletesebben ÖF).
2. A másik konzolon(2) kapcsold össze a N Account-odat egy új vagy meglevő fiókkal.
3. A másik konzolon(2) lépj be a N eShop-ba a N Account-oddal. A rendszer automatikusan beállítodik a N Account-odhoz, mint aktív konzol(2).
Ha ellenőrízni akarod, bizonyosodj meg róla, hogy az “Active-Console Status”-t “active”-nek mutatja Nintendo eShop Account Information.
4. Az account így már használható egyenlegfeltöltésre, játékvásárlásra és a korábbi software vásárlások letöltésére (beleértve a DLC-ket és az in-game item-eket (játékban vásárolt tárgyakat).
Az aktív konzolon(2) valamennyi fiók játszhat a játékokkal.
Ha a vásárlásaidat egy másik rendszerre(3) akarod költöztetni (vagy vissza az elsőre(1)), hajtsd végre a 1-3 lépéseket a deaktiváláshoz(2) és aktiválj egy másikat.Szóval szerintem csak Account-ot viszi át.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
sittes79 #29204 üzenetére
Nekem is piszkálta a fantáziám, meg az Animal Crossing is, de inkább egy bontatlan Breath of the Wilddal csillapítom mindezt, ami holnap érkezik majd
Az azért komoly, hogy idővel felfelé ment a Zelda használt piaci ára, ami persze az érdemei miatt van
Alig várom, hogy holnap elkezdjem Master módban, mehet bele majd újabb 200-300 óra
Ez és a Mario Odyssey már rég “rávettek”, hogy, ha majd jön ki újabb “asztali” Nintendo konzol, akkor annak a szobámban lesz a helye
-
Phobion
őstag
válasz
sittes79 #29166 üzenetére
én is ezt vadászom, medi markt-tól még rendelhető volt múlt héten, meg is rendeltem, de nem tudják, hogy kapnak-e
megkérdeztem a nintendo magyarországi forgalmazóját fb-on, de ők meg a járványra hivatkoztak, és nem tudják ők sem, hogy küldenek-e még ide
ebay-en a csillagos eget ütik az árak
-
adalbert1
veterán
válasz
sittes79 #28876 üzenetére
Én az AC bundle-t nézegettem, mielőtt megjelent, talán olyan 137-138k körül volt a gameparkban, media marktban talán 140k - megjelenés utáni 1-2 napban a mediaban ez felugrott 145k-ra, most pedig 156k. De ott a Switch Lite-ok is drágultak, 89k most mindegyik szín.
Nagyon tetszett, de már a 138k-t is kicsit drágának találtam, így pedig végképp elengedtem.
Szerencsére pár hete vettem egy sárga Lite-ot a régi V1 Switchem mellé, így most elég jól el vagyok látva (de azért valami szép V2 bundle is jó lett volna még, mondjuk ez az AC, ha nem mennek fel így az árak).A leárazáson még nem vettem semmit (habár nagyon gondolkoztam egy Divinity 2-n és Witcher 3-on, de ennyi időm nincs játszani), várom a délutáni új címeket
Aki esetleg megvette a Crash Remastert, annak mi a véleménye, mai szemmel mennyire játszható, hogy öregedett a játékmenet?
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
sittes79 #27443 üzenetére
amit ajánlok az exkluzívak közül:
Fire Emblem Three Houses
Ori and the blind forest
ha nincs más konzolod ahol játszhatnád őket:
Witcher
SkyrimRing Fit-ről még nem tudok mondani véleményt. első nap nagyon tetszett, de tegnap nem voltam jó, úgyhogy inkább hagytam (pedig már vártam hogy játszhassak). szerintem reggelente pont jó lesz hogy átmozgasson (legalábbis így tervezem).
-
djozsi
senior tag
válasz
sittes79 #12122 üzenetére
Ez még az OFFnál is OFFabb lesz.
Komolyra fordítva ez sajnos egy teljesen általános társadalmi jelenség/probléma, a vitakultúra teljes kipusztulása.
Van a Paul Graham-féle egyet nem értési hierarchia, én ezt egy elég hasznos sillabusznak tartom, könnyen segít eldönteni önmagunkról, hogy mennyire tudunk valójában vitatkozni, milyen gyakran érintjük a vitázás felsőbb rétegeit. Illetve tapasztalatom szerint azt is segít eldönteni, hogy melyik vitát érdemes egyáltalán folytatni. Tapasztalatom szerint ha legalább 2 szint különbség van a két fél érvrendszere között, akkor érdemes rövidre zárni a vitát, mert az álláspontok nem fognak közeledni egymáshoz, csak egymás mellett elbeszélés, rosszabb esetben adok-kapok lesz a vége.
Fontos, hogy a két szint különbség egyáltalán nem jelent semmi általánosat a személyekkel kapcsolatban, egyáltalán nem degradáló egy adott vitában alacsonyabb szinten vitatkozni, egyszerűen függ az illető vitázásbeli rutinjától, a témához való viszonyulásától, a vitapartnerhez való viszonyulásától és még rengeteg mindentől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest