Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kai_Rong

    senior tag

    válasz Sordoran #23849 üzenetére

    Jaja, nem érzem úgy, hogy le lennék maradva az eltöltött időhöz képest, az exploring nálam a favorit lehetőség amikor vasárnaponként szabadidőhöz hagy jutni a játék, tetszik ez a Roxfort Varázslóképző-szimulátor :D Mondjuk a 3DS-es részekhez képest furcsa a kontentmennyiség, az Awakening, Fates: Conquest és az Echoes: Shadows of Valentia stabilan hozta a 30-35 órás végigjátszásokat, bár ezekben az endgame bónusztartalmak még nincsenek benne, mert nem volt érkezésem rájuk :) Ez alsó hangon lesz vagy 50 óra, főleg, hogy hardon nyomom. Először maddening nehézségen kezdtem, de annyira frusztráló volt (nem is feltétlenül nehéz, inkább csak unfair a mocskosul csaló RNG meg a folyton double strike-oló ellenfelek miatt), hogy a harmadik misszióban lejjebb váltottam hardba. Mondjuk ez se nehezebb sokkal, mint a Fates: Conquest volt normalon, kellően motiváló kihívás.
    Golden Deer-rel kezdtem, aztán Blue Lions és Black Eagles lesz a menet a továbbiakban, ezzel kb. karácsonyig el is leszek.
    ... Link pedig még meg sem szólalt a sarokban xD Minden platformon brutálisan hosszú a backlogom, ha a következő két évben nem vennék egy új játékot sem, akkor sem unatkoznék. Szerencsére az idei évben már semmi nem fog jönni, ami mindenképp márazonnal kellene.

    PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

Új hozzászólás Aktív témák