- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
Igen hülyeség, mert nem HDD van benne. A kérdés maga viszont nem idióta.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
NyMRooD
őstag
1. Szeptembert pletykálják, de ezzel együtt azt is, hogy európába később jön, szóval lehet nem idén.
2. ez minden pletyka szerint így van.
3. itt valszeg volt egy rosszul fordított magyar cikk, $300+ szól a pletyka, pontos árat nem tudni (de az újabb chip, nagyobb oled kijelző, jobb dokkoló és még kitudja mi indokolja is)PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
consono
nagyúr
Az első kérdésedre nem tudom a választ, de a másodikra nem jó a Switch, egyedül YouTube lejátszó van rá, más hivatalosan nincs...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
LeventeV
senior tag
Zeldazni mindenen jo. De ez igaz a Nintendo osszes exkluziv cimere. Nekem megfelel a Lite is, de ahogy irtam en a kisebbik tabort kepviselem.
Nekem a PS a fo platformom, az is marad, de a Nintendo jatekok kozul is van ami tetszik. Igy a PS4 es a handheld Nintendo szamomra a tokeletes konzol parositas. A sima Switchet is 90%-ban handheld modban hasznaltam, de a Lite sokkal jobban kezre all.
[ Szerkesztve ]
-
Nathan0909
csendes tag
-
ayo
veterán
egy fokkal lesz jobb az üzemidő, de nem lesz klasszikus handheld konzol, ezenfelül pedig minden másban csak downgrade lett. itthon 70-80k között lesz a boltokban, valakinek ez pont megéri, én 1 játék áráért már inkább venném a rendes verziót.
jobban örültem volna egy igazibb kézi konzolnak, ami tényleg a 3DS helyett lenne, remélem azért a későbbiekben lesz még valami.
http://jateknaplo.blog.hu
-
MODERÁTOR
Fikázni itthon nem szoktunk (maximum a Switch-et), szívesen átmegyünk más topikokba ezt a vágyunkat kiélni
Mindig mindenkinek igaza van, általában az összes Switch portot leszarozzuk, a Nintendo saját játékai érinthetetlenek, csak dicsérni lehet.Komolyra fordítva: inkább érdeklődni járnak más konzolosok, játékoknak meg örülünk, hogy egyáltalán megjelennek
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
dud998
őstag
Nem és nem.
Vannak itt akiknek minden platform megvan és vannak olyanok, mint én akinek csak a Nintendo.
Hála az égnek itt egy baromi jó társaság van. Nem szoktunk fikázni semmit, itt vidámság és derű van.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
nxswitch
senior tag
Egyszer mikor megnyitottam vele egy Excel file-t és elmentettem, szám cellákat dátumnak formázott. Utoljára egy ismerősöm próbálta használni, egy MS dokumentum formázása szét volt csúszva.
Ha magamnak kell valami, akkor azt használom, önmagában még nem volt vele problémám.
-
Baltazár123
senior tag
Ahogy többen javasolták, használt konzol és eladod utána minimális vagy nulla veszteséggel. Ha meg megtetszik más közben, akkor megtartod
Mindenki más játékot szeretem. Gyerekek mással játszanak, de például nekem a starlink jött be. Már 3 hónapja azzal játszom, ha van egy kis szabadidőm. -
eszlenyek
tag
Zelda+DLC-kkel együtt nekem 160+ óra volt (közel sem maxoltam ki a játékot), Xenobladeben szintén van 180+ órám, úgy hogy még a Torna The Golden Country kiegészítőbe/külön játékba még bele sem kezdtem, szóval én tennék egy próbát vele, ahogy feljebb is írták használtban megéri.
Plusz ezek mellett is vannak még jó játékok, Octopath Traveler, World of Final Fantasy Maxima, ha még jrpg érdekelne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok