Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Alexios #20945 üzenetére

    Úgyis ez lesz a vége. Megveszi a madár és a végén többet költ rá, de talán észre sem veszi majd. A YT-on írta egy srác, hogy várja a videókat, hogyan lehet 400 dollárból kirakni a switch lite képét TV-re :) Szerintem lesznek próbálkozók már első nap, ahogy megjelenik.
    Tényleg nagyon át kell gondolnia annak, aki lite-ot vesz, mert átjönnek a barátok vagy a barátok gyerekei és mondjuk akarnak tolni egy mario partyt vagy mario kartot vagy valamit amit többen lehet játszani és akkor mi lesz?
    A Nintendo egyébként amikor indult a Switch mondta is, hogy ők azt szeretnék, ha egy családon belül több Switch lenne és úgy játszanának együtt. Ez nagyon jó lenne, de nem megvalósítható az eszköz ára miatt meg ugye a játékot is meg kell venni ilyen esetben minden switchre külön és így már horrorisztikus végösszegre jött volna ki és csak nagyon kevesen csinálták ezt. A többség simán osztott TV kép, aztán szevasz.
    Mondjuk az megoldás lehet, hogy akkor a baráttal is vetetni kell egy switchet meg a játékot is meg kell vele vetetni és milyen jó lesz, akkor játszhatnak a gyerekek együtt. K.rva drágán :(
    Magányos játékosoknak, akik a kézi módot részesítik előnyben a Lite jó megoldás lehet, de csak az új belépőnek. Akinek meg van switche annak némi vígasz lehet, hogy viszonylag jól tartják a switchek az árukat és használtan eladható, bár ha meg sokan feldobják a switchet eladásra mert cserélni akarnak, akkor az árak is megindulnak majd lefele.

Új hozzászólás Aktív témák