Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
na nekem az egyik joy-con megadta magát 1 év után. led nem világít SL-SR gombok se mennek. ahogy néztem, a net tele van ezzel és csak garanciával lehet megtolni. egy 20+K-s cuccnak szerintem ez kicsit para. főleg majd ha lejár a gari...
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Indul a ChatGPT Health
- OLED TV topic
- Anime filmek és sorozatok
- Heroes of Might & Magic IV (HoMM4)
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

koncsik
Sirandrish