Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MadMancs

    veterán

    válasz #61981184 #2776 üzenetére

    Alaírom, biztos van ilyen terület. Sose állítottam hogy Voda mindenhol ász. De ezt írtam már itt a topicban is többször.
    Csak arra reagáltam Drakula úrnak hogy közel se olyan király a Yeti mint ahogy hangoztatja, mert felénk pl hasznalhatatlan. Pedig 2 megyeszékhely közvetlen szomszédságában lakok.

    Napi 250km utazással azt is bátran kijelentem hogy Telekom sincs már a helyzet magaslatán. 2 Netfone simem van 1!Telekomos Üzletkötői és egy vodás privát. Telekom szenved, nagyon szenved sok 2G only terület miatt. Munkahelyemen (Komárom ipari park) pl Telekom sim off, csak segélyhívás. Persze van 1-1 kisebb szakasz ahol Voda off és Telekom simre váltok.

    Engem csak az dühít amikor valaki úgy formál véleményt hogy nincs tapasztalata.

    Én amit írok az tapasztalat. És nem egyszeri. Hanem napi szintű.
    Pestet is írtam hogy nem tudom hogy muzsikál Voda háló. Várpalota - Székesfehérvár - Kelenföld - Keleti (néha nyugati) - Szolnok - Karcag vonalon szoktam vonattal utazni. Itt pesti szakaszokkal nincs baj. Pest többi részét nem ismerem.

    Telekomos csomagokat pillanatnyilag nem lehet kötni. Lehet már később se.

    Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

Új hozzászólás Aktív témák