Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
🤣🤣🤣
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ha csak ilyen minimálisat is, de hosszabbításnál minden évben emelnek amúgy?
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Másfél év lenne az általános? Mennyi lett volna az új havidíjad ha változatlan feltételekkel fizeted tovább a határozatlan idejű előfizetésed?
-
lelkes újonc
válasz
StarKiller89
üzenetére
Köszönöm. Remélem nekem is jó lesz.
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nálatok nem próbálkoztak 10 hónap környékén a durván megnyomott árakkal vagy az újabb hűséggel minimális emelés mellett?
-
boborján2
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Én is számhordoztam lassan már 2 éve ,meg egy másikat kb. 1 éve.Emlékeim szerint nekem azt mondták a megadott időablakban lekapcsol a régi kártya, akkor cseréljem.
Így is tettem, nem volt semmi fennakadás.Ugyanakkor nem tudom azt a dolgot hova tenni ,hogy egy zárt rendszerben valami nem jól működik, de "szerver" oldalon nem látni a hibát.
-
beni18
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Kizárt dolgoznak tartom. A leírásban is az van hogy amikor az aktuális kártyáról elmegy a térerő, akkor helyezzük be az új kártyát. Pontosan így is csináltam, és amúgy meg nevetséges lenne, hogy az embernek kell a telefon és ne rakja be az új kártyát, ami aktív. 3 éve Netfoneos vagyok ugyanígy csináltam és nem volt gond, szóval egyértelmű hogy itt náluk ment félre valami, de nagyon
-
boborján2
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ez most komoly?
Ma ott tart a technika ,hogy akár csak véletlenült is az ember máskor teszi a be a kártyát mint a megadott időablak és megborul úgy a rendszer ,hogy napokig tart mire valaki gatyába rázza? De közben úgy esik szét valami ,hogy a szolgáltató kijelenti náluk nincs hiba!? Azért ez valahol mégis csak vicc kategória. -
Dracula72
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Már nem mernek nagyot emelni, mert sokan elhordozták a számaikat
-
zoltaneger
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Valóban elgondolkodtató. Köszönöm
-
zoltaneger
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ez flotta. 275 perc lebeszélhetőség ezt követően 5 ft/perc és 4 GB adat.
-
samu2062
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Attól, hogy be kell fizetni.

-
dzf007
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Szerintem hétvégén nem szokták küldözgetni a számlákat..Nekem mindig hétköznap jött...
-
Hoorus
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Amíg a Youtube nem akadozik, addig engem nem érdekel különösebben

-
Hoorus
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Miért, miben nyújt többet?
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Valószínűleg meg van nekik határozva, hogy milyen arányban fogadhatnak hálózaton belülről előfizetőket (vodásokat). Yettel flottáknál is többnyire előírják a maximum 20-25%-os Yettel arányt.
-
mihaczitomi
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
van mobilnetem netfone--os ( mindig azt írja ki ,gyenge jel,rossz kapcsolat )
van Vodafonos mobilnetem ,ugyanott fullosan működik ,ahola netfone rossz kapcsolatot ír ki
-
Tiédetis
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
bocs hogy feleslegesen beírogatunk
nem fog előfordulni többet
részemről tuti
kérdésedre a válasz: old meg magadnak
-
H-Mano
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Mint az egyetlen kommentelő, aki anno megírta, szerinte miért NEM jár el a Netfone jogszabály ellenesen, most már én is várok egy HIVATALOS állásfoglalást....
(apropó, megírnád, nálad pontosan mennyi a "hűség" idő?) -
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Pedig kötelességed 🙃
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Azért ne az legyen már a követendő példa, hogy nem teljesíted, amit vállaltál szerződéskötéskor.

12.2.1 Változás az Előfizető adataiban
Az Előfizető köteles az adataiban bekövetkezett változásokról a Szolgáltatót a változás bekövetkezésétől számított 8 napon belül írásban tájékoztatni. Az Előfizető köteles az ellene indult felszámolási, végelszámolási, illetve csődeljárásról a Szolgáltatót az eljárás megindítását követően haladéktalanul írásban tájékoztatni. Ezen
kötelezettség elmulasztásából eredő kárért az Előfizető kártérítési felelősséggel tartozik, illetve a Szolgáltató az ebből eredő károkért nem vállal felelősséget. [link]Amúgy ez minden mobilszolgáltatónál kötelező, mármint bejelenteni az adatváltozásokat.
-
apuci04
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Adatváltozást gondolom be kell jelenteni ,ha esetleg hordoznám a számot ne legyen gond.
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Másfél éve. Csak nagyon megszaporodtak a visszaélések. 2-3havi/sim. Igen 6 hónaptól visszajár (pontosabban jóváírásra kerül) kaució
-
tarbela777
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Köszönöm, már kaptam privátban infót.
-
75kokoko75
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Köszönöm,intézem is.
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nem lehetséges.
Minden samsungomban ott van ugyanúgy. -
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Attól függ az adott időszakban mennyi megrendelés van.
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Senki nem tudja, hogy mi tart benne esetleg több hétig.
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Mint írtam, az első visszahívás sem garantált egy-két napon belül, akkor pedig még messze nem tartunk a számhordozásnál.
-
Zssom
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nekem a három kötésből kettő nem szokványos eset volt, többfelé történt előzetes tájékozódás során kiderült, hogy csak két lépésben, plusz költséggel és nehézkes, többszöri, több személy közötti egyeztetett személyes jelenléttel tudták volna megugrani a feladatot. Ekkor jött a képbe egy szimpatikus, megfelelő tudással rendelkező és ráadásul segítőkész Üzletkötő, aki csont nélkül, 3 pontos dobással egyszerűen megoldotta. Ez saját tapasztalat, de olvasok itt egyéb eseteket is, melyek szintén arra engednek következtetni, hogy az üzletkötők képzése némiképp jobban sikerült, mint az ügyfélszolgálaton dolgozóké. Nem utolsó sorban pedig a motiváció is nagyobb, hogy az ügyfél elégedett legyen
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Talán mert volt rá nem egy példa, hogy hetek teltek el a rendelés online leadása és a visszahívás között.
-
dzf007
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Jujj tényleg, de az mindig eltér a szolgáltatói méréstől...
Csak el ne felejtsem visszaállítani, ha külföldre megyek...
-
dzf007
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ugyanez nekem is 5G... levág EDGE utána 4G --- 4G+ --- vissza 5G...
-
dzf007
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ezt én is tapasztalom, sokszor levág EDGe-re is...Nyíregyháza
-
k.kristof
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Mert a Vodafone által megszüntetett csomag is nagyjából ennyit tudott, és az sem volt teljesen kihasználva soha.
-
mhydas99
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Az emberek tulnyomo tobbsegenek eleg havi 10gb adat, ha wifi kozelben atkapcsolnak arra. En sokat Spotifyozom, youtubeozok, igaz nem surun. Ezek streaminget mobilnetrol de 6-8 gb atlag gogyasztasom van havonta. A podcast meg kevesebbet fogyaszt.
-
Peter.70
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
Az 1000 Ft/hó valóban " nem sok " de itt +1000, ott + 1000 Máris azt látod, hogy összejön ezekből havi + 5-6 ezer. Azért az már jelentős összeg. Sok embernek azért a havi + 1000 is meggondolandó
5466 4Grider: Köszönöm
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Még mindig elég sokan vannak, akik 1-2 GB nettel el vannak egész hónapban. Ők minek fizetnének minden hónapban egy ezressel többet több netért?
-
dzf007
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Én szoktam az appban, bár 100GB van. Múlt hónapban 78GB fogyott, úgy hogy wifit nem használok! Bár a multisim jó lenne, akkor vennék otthonra egy TP-link MR6400...
-
samu2062
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
És dzf007 köszönöm, akkor így hagyom.
Nem baj, ha nem mutatja a forgalmat.
Külföldre ritkán megyek, ha sor kerül rá, átállítom majd. -
AshaNoR
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Igen, például arról volt szó, hogy a 3000 forintos csomagból husegidot követően ~4500 forintos lesz, ehhez képest nekem is megragadt az inflációs emeléssel 3450 forinton. Ha ez így marad, akkor tulajdonképpen ez nem olyan vészes.
Nyilván nem várható el, hogy akár több tíz évig bagóért kínálják azt, amit mások többszörös áron kínálnának a jövőben.
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
az állam rendeletben engedte meg az összes távközlési cégnek, hogy emelhetnek, az ügyfelek meg nem mondhatnak fel.
A többi cégnél lévő hűségidősnek emeltek. A hűségidőnek az a lényege mindenhol, hogy vállalom akár évekre, hogy előfizetek, cserében ne emelnek, vagy olcsóbban adnak valamit hozzá. -
p2pp
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Az Inflációt senki sem fogja helyettünk fizetni.
Elvagyok a 100 perc 100GB 5000Ft-al most.
Van 5G megy minden ami kell.
(Mert a Magentás kártyával itt már a Lidl App sem nyílt meg már.
Melóban meg a 0,14/0,14-el is kellett vmit kezdeni.)
Úgyhogy most Tuta Ölöm Bódottá van.
-
KatonaT
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Mikor emeltek hűség idő alatt?
-
sfefe
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ha minden héten csökken kicsivel a végén még jó lesz....
-
8
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
nálam is változott tegnap este, 7005Ft-ról 6912Ft-ra ugrott
Így egy hét alatt már háromféle havidíjam is volt!
-
KatonaT
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Lehet rájöttek, hogy a 19% az nem az álltaluk említett 15,4%
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Igen, 1-2 éve már minden szolgáltatónál így működik a dolog, két éve engedte meg ui. a hatóság, hogy betegyék az ÁSZF-jükbe az inflációkövetés lehetőségét. Ha utána írtál alá, akkor rá akár egy-két hónapra is már emelhettek.
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Amikor én intéztem hordozást, a Yettel megugrotta a 2 napos határidőt. Nem lehetetlen az, csak akarni kell egy kicsit.
-
vence
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
De a rendelkezések szerint ennyi nem lehetne ...!
Egyébként semmi gond, kasszírozni kell a késedelemért törvény szerint járó (a linkelt képen is látható) napi összegeket.
A szolgáltatók se nagyon szokták elengedni a késedelmi díjakat!
Ezeket a késedelmi díjakat pedig ki szokták fizetni annak, aki kéri.
Úgy tűnik kevesen kérhetik, mert akkor jobban igyekeznének.
Már csak ezért is ki kell kérni !!
... hogy javuljanak a dolgok. -
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Mennyivel jobb a 8 kbps?
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Hosszabbítani nem tudsz ennyivel előre.
Viszont tarifacsomag váltás is új szerződésnek minősül. Elvileg.
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nem valószínű...
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ha tudsz rá kötni február végéig, akkor pont azt írta.
-
Fulár
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Köszönöm!
Addig vissza is olvastam.De én konkrétan arra gondoltam,hogy van e bármilyen teendőm vagy automatikusan zajlik le a folyamat és megy minden tovább.
Nekem ez így teljesen megfelel a 20 Pannonos-Telenoros majd Yetteles év után.Semmivel sem kapok kevesebbet még az áremelés után is sokkal kevesebb pénzért. -
autotaxmo
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ez igy igaz, birka nép. Persze én sem megyek tüntetni, csak nyelek mint anno Michelle Wild
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Igazatok van, innentől kezdve vigyázok rá, hogy csak a pozitívumokat emlegessem, hiszen mindenkinek jó az, ha az öröm, boldogságból egyszer csak pofára esik.
-
E300TD
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ezek a teszt letöltések kb. semmire sem jók. Nekem csak akkor nem működik rendesen, amikor kellene. Itthonról dolgozom, igy, ha utazom valahová, akkor használnám, ami kb így nézett ki az utolsó pár alkalommal:
Kecskemét, hotel, 15 másodperces videot nem tudtam feltölteni fél óra alatt sem
Navigáltam volna egy pizzériába, csak 3x kellett megálnom, mert a wazze-ra sem volt ég a sávszél
Ma este be kellett mennem pestre, darts dutch masters közvetítés, digi online. Gödöllő Bp, oda vissza.Nem volt olyan egy prec, hogy nem szakadt volna meg 3x legalább a közvetítés, kb élvezhetetlen sq felbontáson ....Nem hinném, hogy túlzóak lennének az igényeim. -
trec12
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
Gondolom a szolgáltató amelyik nem emel az nem jófejségből teszi ezt....
Így gondolom ez azért lehet mert nem teheti. Most már csak az a kérdés mi alapján teheti ill. nem teheti....
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Minimum 8 órás, de inkább 24 órás kiesésnek kell lennie, hogy szóba álljanak veled.
Általában 99,9% rendelkezést szoktak vállalni. Ez azt jelenti hogy egy évben 3,65nap (3 nap 15 óra és 45 perc) kiesésig nem kötelesek senkit kárpótolni.
Ennél nagyobb rendelkezésre állást ( például 99,99%, egy év alatt összesen 8 óra 45 perc ) csak nagyon jól fizető ügyfeleknek vállalnak, külön felárért.
99,999% vagy nagyobb rendelkezésre állást, ezt már katonai szintűnek számít, olyanok helyeken alkalmaznak, ahol emberélet múlik rajta. -
válasz
StarKiller89
üzenetére
Belenéztem és én csak a Vodafone TV szolgáltatás esetén láttam kárpótlást.
Netfonenak van TV szolgáltatása? -
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
A Vodától Netfone előfizető biztosan nem kap vissza egy fillért sem, hiszen a Netfone-os nem ott előfizető.
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nem nehéz egyébként.
Nálam is megvan annyi egy hónapban.
Vannak esetek amikor valami nem SOS -elolvassa amikor elolvassa -. Viszont szerencsére nem mindenki éli az életét social médiában, így marad az sms.Egy 2-3 mondatos ékezetes sms máris 2-4 sms.
Nem annyira kihalt dolog ez még.
-
8
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
-
8
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
itt egy frissített voda lista [link]
-
8
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
-
8
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
akkor feltételezem, hogy nem támogatja a voda a telefonodon
-
KatonaT
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ez nálam is így volt
-
75kokoko75
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Te biztos egy előzmény és emberismereti géniusz vagy.
Jó , hogy itt vagy .
Taníts még! -
75kokoko75
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Hát nem vagyunk egyformák. Ami neked baromság az nekem megbízhatósági kérdés.
A fórum ezért van.
Bár a gőzt is ki kell fújni néha
Jó, hogy figyelitek! Köszönet neked is

-
válasz
StarKiller89
üzenetére
1-2 nap után keresnek, de a szerződé és a sim 4 hét után érkezik
-
apuci04
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Köszönöm,vártam a csodát ,hogy maguktól intézik.
-
csaszi75
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nem S, hanem A:
űhttps://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-a/galaxy-a32-5g-blue-128gb-sm-a326bzbveue/ -
8
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nálunk az egész családban tökéletes.
Pedig rendesen beparáztattak az itteni hozzászólások.
Van otthon yettel-es mobilnetem is. Az 0,1-150Mbs között bármi lehet, többnyire 10-40Mbs között van. Ugyanott a netfone mobilnet 80-120Mbs között teljesít stabilan. -
Littoral
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Heves megye.
Ja, és hozzászerkesztem, hogy semmiféle Android 14 meg One UI 6 stb, hanem egy egyszerű frissítést követően lett ez. Továbbra is Android 13, One UI 5.1, Vodafone apn. -
Littoral
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Szia.
1-2 napon belül. De jellemzően még aznap.
-
Foose
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
Én az a fajta vagyok,hogy ha vállaltam valamit,akkor azt mindig rendezem...
-
simpley
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
lehet pont ez lesz az októberi ászf módosítás lényege, ki tudja..
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Azért mert itt a forumon kb 50-en tudunk róla?
-
E300TD
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nem muszály olvasni, válaszolni meg pláne nem ...
-
martonl
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ilyenkor keresi a hálózat a telefont, mert nem jelentkezett le a hálózatról úgy, mintha kikapcsolta volna.
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Van a "hívott szám nem elérhető próbálja később" vagy valami ilyesmi.
Illetve nekem be van kapcsolva az állandó két SIM, azaz ha pl 1-es simen beszélek akkor a kettesre érkező hívást átirányítja sim 1 re és aktív hívás várakoztatás miatt jelzi is teló. Ugyan ez fordítva is.
-
Littoral
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Van "gépi" hang, legalábbis nekem van, most kipróbáltam.
Nálam ez a jelenség, amit írsz, akkor szokott előfordulni, amikor a két kártya közül az egyiken beszélek, a másikat pedig hívná valaki. Olyankor nincs semmi bemondás, egy időnyi csend után a hívás elenyészik. -
válasz
StarKiller89
üzenetére
Amíg nem tiltják le a voda APN használatát, addig én rendben vagyok.
A netfone-os is határeset nekem ennyiért, mivel a Telekomot kell csak kiegészítenie, de azért nyitott szemmel járok vodás flotta téren is.
-
Foose
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
Jó hát nyilván én is szívesebben tudom azt a pénzt a zsebemben,de ha már vállaltam egy szolgáltatást,akkor fizetem. Csak kicsit zavaró hogy 17-én még nem tudom kifizetni.
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ilyenkor az hogy a készülék nem független.
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nincs.
Annyit tudok mint Ti.
Nálam egyébként 1 napig tartott, azóta van hogy Netfone APN gyorssabb. Nem tudom kitol van vagy hogy van ez. -
Akelaus
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Akkor én vagyok az egyetlen akinek a melóhelyen tökmindegy melyikre van állítva, mert pont olyan sz.r mind a kettővel a net sebessége.
Ha a Vodára van állítva akkor 1 fokkal gyorsabb itt, az oldalak gördülékenyebben jönnek be, illetve így tartja a 4G+-t.
MadMancs : "Vettem most egy Yettel feltöltőkártyát, van hozzá 3Gb Free net, plusz majd 1 nap korlátlan. Tesztelek" ezen én is filózok, hogy veszek egy Jeti kártyát és megnézem milyen itt. -
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Fogy.
De elsején meg forduló. -
Foose
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ühüm, nekem is furcsa volt ma reggel hogy nulla volt a mobilnet forgalmam. Tegnap este is használtam még...
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nem. Maradunk. Csak a hosszabbítást vette át központ.
-
gruda74
újonc
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nagyon köszönöm az információt!
-
gruda74
újonc
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ez tényleg így volt régen, vagy csak PhotoShop?
Ha igen, akkor emlékszel még, hogy kb. meddig élt náluk ez a szabály?
Mikori szerződésekre vonatkozhat még?
Mert most már nincs ott az "és utána sem" kitétel a weboldalon. -
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Érdekes amit írsz, mert mindig leírom, ha valahol problémát találok. Pl. elég sok korábbi hozzászólásban bíráltam az ÁSZF használhatatlanságát és az áakciós melléklet hiányát, tavaly szeptemberben már felvettem itt a jelenleg is bírált áremelést, amíg nem volt VoLTE, annak hiányát, stb. Nyilván az akciós áraik miatt sokat ajánlottam is öket, de egyetlen szolgáltatóval kapcsolatban sincs nálam olyan, hogy valaki csak fekete vagy csak fehér. Ugye ebben az esetben írhatnál Pálfordulásról.
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nincs.
Elvették tőlünk a hosszabbítás lehetőségét. Mindent központ intéz. -
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
MadMancs
válasz nincs? -
Akelaus
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Én úgy értem, ha lejár a 10 hónap, és jönnek hogy kösd újra, de...akkor már többe kerülne, viszont te hivatkozol az általad berakott képre, hogy hé nem ezt írtatok...akkor marad az ár annyi amennyit fizettél havonta abban a 10 hónapban.
Jó lesz erre majd figyelni, ha esedékes lesz pár hónap múlva. Az enyém is plecsnis volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Így gondolom ez azért lehet mert nem teheti. Most már csak az a kérdés mi alapján teheti ill. nem teheti....