- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecó88
tag
válasz
Akelaus #4121 üzenetére
Ezt nem vitatom de én a yettel Bács és Csongrád megyében kiváló 4g vel 100-150 5g vel 700_900 mbs között mozog a másik két szolgáltató a nyomában sincs pláne 5g téren. A vodánál akad egykét jobb hej ahol 5g vel 100 felett lehet mérni a Telekom viszont sajnos egyre gyengéb.
-
MadMancs
veterán
válasz
Akelaus #3984 üzenetére
Így van, minden viszonyítás kérdése.
Az hogy amerre én járok (keresztül a fél országon, köztük van pl Veszprém megye is mivel itt élek) a Yettel tarol sebességben, nem azt jelenti hogy Netfone rossz. Én is Netfone-os vagyok (mindkét hálózaton). Teljesen használható kategóriában van, de ettől függetlenül , a tények tények maradnak.
-
qltsar
veterán
válasz
Akelaus #3984 üzenetére
Sima Voda lehet, de nem Netfone. Persze, minden ugyfelszolgalat tud csodakat muvelni, de a szolgaltatas szinvonala nalam a Netfonnal az utobbi ket honapban kriminalis volt terero, mobilinternet sebesseg fuggbenyeben.
Lehet, hogy Voda jobb, de nem talaltam naluk kedvezo ajanlatot, es elozo Yetteles tapasztalat alapjan visszamentem inkabb hozzajuk.
Ha anno nem szuntetik meg a Hello Data csomagom, nem mentem volna at Netfone-hoz.
-
-
qltsar
veterán
válasz
Akelaus #3950 üzenetére
Köszi, hogy leírtad!
Mi a helyzet a fizetett 'kaucióval'?
Nálam előre van fizetve a havidíj, és utólag van a korrigálás, hogyha percben túlmegyek a kereten.
Március közepén léptem be, Áprilisban kifizettem a tört havi számlámat és előre a Májusi havidíjat.
Tehát, ha most kilépek, akkor a Szeptemberi havidíjam már ki van fizetve, és augusztusban kellene kapnom egy tört havi számlát, így a szeptemberi havidíjamat teljes egészében vissza kellene utalniuk, ha az Augusztusit nem is korrigálják arra a pár napra.
Jól értelmezem?
Amúgy az is érdekes, hogy az ÁSZF-es tájékoztatót emailben 07.20-án kaptam meg, de az alkalmazás szerint 07.14--én...ez is milyen már...
@MadMancs?
-
válasz
Akelaus #3930 üzenetére
Én ma voltam bent a yettelbe. Csütörtökön lesz a hordozás. Egyenlőre nem jött SMS meg semmi, hogy elutasították a hordozást valamilyen adat miatt. Nyilván a bumm csomagot nem vágta a csaj, hogy miért csak fix 50gb lehet benne a net, de szerencsére volt ott valami régióvezető és képbe hozta.
Kérdeztem a csajt, hogy nem szakad-e le a háta egész nap ebben a kényelmetlen székben ülni? A Pólusba nem egy ügyfélbarát a szék, ne marad ott sokáig. -
8
senior tag
válasz
Akelaus #3893 üzenetére
Na nálam is rendszeres ugyanez a vacakolás az üzletekben #3240
És pluszba roamingban is megszívtam #3761 (netfone apn-t használtam ahogy kell)De mintha az utolsó hetekben javult volna a helyzet, voda apn-re álltam át, nem tudom köze van-e hozzá, most rámérve pont ugyanolyan sebességű a kettő. Zsebből elővéve a telefont egyre kevesebbszer kell repülőgépeznem hogy legyen adat, és ilyen #3522 lassulásokat nem tapasztaltam augusztusban. Lehet, hogy csak a nyári szabadságolások miatt más a hálózat terhelése.. Remélem folytatódik a javuló trend.
És én is azon dilemmázom, hogy megvárom a hűség lejáratot, mert KÜF-be még nem mehetek yettel-szünet miatt, más számomra vonzó ajánlatot meg nemigen találtam a jelenlegi csomagomhoz képest, vagy sokkal drágább, vagy kevéssel drágább de kevesebb szolgáltatásért és/vagy flottába kéne bevinni számot, stb
-
E300TD
tag
válasz
Akelaus #3893 üzenetére
Nekem itthon nincs gondom, nem méregetek és nem telefonon élem az életem, amikor kell működik, szóval nem veszem észre, hogy gond lenne. De a roaming bosszantó. Legfőképp az, hogy májusban, amikor átjöttem vagy nem tudtak róla, hogy gond van vagy gondosan elhallgatták. Pár hetet néztem akkor a fórumot, senki sem panaszkodott roamingra (vagy baromira elkerülte a figyelmem).
-
válasz
Akelaus #2994 üzenetére
Amerre én járok (Bp, 4., 14., 15., 3., 6., 7., 13. kerület, Székesfehérvár, Szolnok) sokkal pörgősebb a voda, mint a yeti. Nem adatátvitelben, hanem reakció időben.
Pont a BKK alkalmazásnál érezhető nagyon ez.
Másik telefonban is próbáltad? Nekem régebben a telefonom sgivatott meg, mert nem tudott minden 4G sávit (valami antenna hiba miatt). -
4Grider
félisten
válasz
Akelaus #2400 üzenetére
A Digimobilos ügyfeleket még nem vették át, év végéig nem is fogják. A hálózatra is csak a nyártól kerülnek fel 3/3 Mbps-ra lassítva.
Valószínűleg frekvenciát válthattak, vagy egy bázist leépítettek.
Telefonodra telepített netmonster app mit mond, milyen frekvencián lógsz? -
Fall-N
veterán
válasz
Akelaus #2236 üzenetére
Van. Nekem Poco X3 Prón nem jelzi ki, de a szerviz menüből látom, hogy aktív a VoLTE. MIUI 14 és Android 13 van rajta. Yettelnél kijelezte, hogy aktív a szolgáltatás, kint is volt a kis ikon a térerő mellett. Igazság szerint nem izgat ha müködik.
Viszont MIUI esetén be kell kóddal kapcsolni *#*#86583#*#*. Utána a SIM kártya beállításainál be lehet kapcsolni.
-
MadMancs
veterán
válasz
Akelaus #2236 üzenetére
Tuti.
Xiaomi (és a többi kínai ) esetén abból fakadóan hogy pont nem érdekli őket semmiféle szabvány, teljesen random hogy melyik típuson épp melyik szolgáltató VoLTE szolgáltatása fog működni.
VoLTE ikon egyébként xiaomik esetében Netfone és Voda hálózat esetén nincs.Indítsd egy hívást, és ha 4G hálón marad közben akkor aktív kijelzéstől függetlenül.
-
4Grider
félisten
válasz
Akelaus #1689 üzenetére
Az ügyfélszolgálatosnak kapásból illene tudnia, hogy az átirányításokat szolgáltatások is használják, sőt annak is illene benne lenni a tudásbázisukban, hogy melyiknek mi a száma, tehát ha veled ezt a hívás során egyezteti, akkor rögtön kiderül, hogy mit kell lemondani (ha tényleg nincs rá szükséged).
A szolgáltatók ballépéseit szolgáltatótól függetlenül bírálni szoktam, szóval nem nevezhetsz részrehajlónak, maximum szigorúnak, ha úgy tetszik kötekedőnek. Mentségemre szól, hogy a foglalkoztatómnál is ez a dolgom (hibakeresés, szolgáltatási színvonal javítás).
Szép napot neked is! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest