Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
elekresz
tag
válasz
NorbiG2
üzenetére
[link] Itt szerintem egész jól leírják a dolgot.
NAT (Network Address Translation) .
"Ennek tartalmi lényege, hogy az internet szolgáltatók különböző méretű csoportokba szervezik az előfizetőiket, akik csoportonként mindössze egyetlen átjáróhoz rendelt IPV4-es címet kapnak és mindenki ezen az átjárón keresztül kommunikálhat az interneten oda és vissza egyaránt. Ennek eredménye, hogy az egy átjáró mögé szervezett előfizetők mindegyike ugyanezzel az IP címmel látszódik az internet felől."
Ezt a megoldást VPN esetén vagy tudja kezelni a rendszer vagy sem, sok esetben a portok nem úgy működnek, ahogy azt a VPN tolerálná és ha ilyen mobilnettel nem megy a VPN, akkor azzal felhasználóként nem tudsz mit kezdeni. -
MadMancs
veterán
válasz
NorbiG2
üzenetére
Logikus. Nem is mondta senki hogy nem. Sőt, egész eddig azt mondtam hogy nem beszélhetünk inflációkövető emelésről mert egyrészt nem emelkedtek meglévő előfizetőknek az árak, másrészt még mindig alacsonyabbak mint az első akció előtti árak, harmadrészt most is van akciós csomag aminek pedig csökkent az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest