- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Idézd elő azt az állapotot, mikor nem megy a gép.
Csaj a legfontosabbakat hagyd az alaplapon: egy ram, cpu hűtővel illetve tápegység.
Ha nem indul, cserélj ramot, ha nincs kép, cserélj tápegységet próba erejéig.
A ramok kompatibilisek az alaplappal?
Ha nem boldogulsz így, akkor próbálhatsz elemcserét is, illetve a cpu-t vedd ki, hátha szét van kenődve paszta. vagy elhajlott egy érintkező.. -
IstvánLászló
őstag
Beidézném szavaidat,"Rendben, tehát az eredetit rakja fel ne az újabbat?", én nem eszt írtam olvasd-el lenti soraimat mert fontos.
A lényeg BIOS-od sérülhetett valahogyan meg, frissítsed-rá ugyanazt a verziót amit most is használsz és rendbe kell hogy jöjjön alaplapod.
Bios frissítés után nem-kell új rendszert húzni mert ugyanazt a Bios verziót frissíted-rá, mint írtam neked is.
A kérdésed idézném,"hol tudom megnézni milyen sorozatszámú volt az eredeti?", alaplapod dobozán szerintem rajta van de ha tévednék vannak még itt kollégák akik segíteni tudnak neked.
A felelősség csakis a tiéd hogy mit és hogyan csinálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- PR-Telecom
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Klaus Duran: 2025 dude
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest