- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SigmaW
tag
válasz
SirKero #32064 üzenetére
Szimplan a tap halott, ha hirtelen le nyomod akkor tudnak annyi aramot tarolni a kondik, amivel kepes elinditani a gepet, leallitasnal uriti a kondikat a tápegyseg, valamiert nem jol kapnak aramot valszeg.. 80%-ot adok ennek a hibanak, de meg kene probalni elotte masikkal
-
-
-
törölt tag
válasz
SirKero #23273 üzenetére
Állapítsd meg pontosan, hogy milyen hangjelzést hallasz és EZ alapján megtudhatod, mi a hiba forrása.
Azért kell egyesével tesztelni a ramokat, mert lehet, hogy a ramnak csak a vezérlő elektronikája hibás, az is lehet, hogy a slot a hibás, amiben van, az is adódhat, hogy a két ram nem kedveli egymást, az is lehet, hogy csupán a dual chanelt nem bírja az alaplap...tömören ennyiért érdemes egyesével ellenőrizni, tesztelni.
Ja és egyszerű kontakt hiba is lehet. -
SirKero
őstag
válasz
SirKero #23203 üzenetére
Üdv.
A mai nap új hiba jelenség jelentkezett ugyan ennél a gépnél.
Egyszer csak elment minden se kép se hang csak hosszú sípolások egy más után. Ha jól figyeltem akkor két hosszú sípolás -szünet - ismét két hosszú sípolás.
Ezt megcsinálta egy párszor majd újra indult. A memória teszt nem jelez hibát. -
Zsivaagoo
őstag
válasz
SirKero #23205 üzenetére
Valami felébreszti a Wint/gépet, azért indul újra. USB-n, hálón, kutyatökén érzékel valamit.
Minden féle "ébresztést" letiltanék BIOS-ban. Meg win-ben is ha vannak ilyen opciói. Igazán Win oldalról még nagyon nem kurkásztam. Nekem leállítással leáll, minden mással indul újra egyből. Időt kéne szánnom rá nekem is.
-
tornas
őstag
válasz
SirKero #23112 üzenetére
"Alaplap vagy táp tesztprogramról meg még nem is hallottam"
Tápteszt-program egész biztosan nincs (a lehetséges "szélsőséges" eseteket leszámítva).
A táphiba jellemzője inkább a leállás, az újraindulás és esetleg a "nem akar bekapcsolni" szokott lenni. A fagyás az legtöbbször már más hardver miatt van. Esetleg a kétes minőségű táp okozhat közvetve fagyást azáltal, hogy valamelyik hardverelemben már kárt tett a leadott feszeinek a zajosságával.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest