- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SigmaW
tag
válasz
SirKero #32064 üzenetére
Szimplan a tap halott, ha hirtelen le nyomod akkor tudnak annyi aramot tarolni a kondik, amivel kepes elinditani a gepet, leallitasnal uriti a kondikat a tápegyseg, valamiert nem jol kapnak aramot valszeg.. 80%-ot adok ennek a hibanak, de meg kene probalni elotte masikkal
-
-
-
törölt tag
válasz
SirKero #23273 üzenetére
Állapítsd meg pontosan, hogy milyen hangjelzést hallasz és EZ alapján megtudhatod, mi a hiba forrása.
Azért kell egyesével tesztelni a ramokat, mert lehet, hogy a ramnak csak a vezérlő elektronikája hibás, az is lehet, hogy a slot a hibás, amiben van, az is adódhat, hogy a két ram nem kedveli egymást, az is lehet, hogy csupán a dual chanelt nem bírja az alaplap...tömören ennyiért érdemes egyesével ellenőrizni, tesztelni.
Ja és egyszerű kontakt hiba is lehet. -
SirKero
őstag
válasz
SirKero #23203 üzenetére
Üdv.
A mai nap új hiba jelenség jelentkezett ugyan ennél a gépnél.
Egyszer csak elment minden se kép se hang csak hosszú sípolások egy más után. Ha jól figyeltem akkor két hosszú sípolás -szünet - ismét két hosszú sípolás.
Ezt megcsinálta egy párszor majd újra indult. A memória teszt nem jelez hibát. -
Zsivaagoo
őstag
válasz
SirKero #23205 üzenetére
Valami felébreszti a Wint/gépet, azért indul újra. USB-n, hálón, kutyatökén érzékel valamit.
Minden féle "ébresztést" letiltanék BIOS-ban. Meg win-ben is ha vannak ilyen opciói. Igazán Win oldalról még nagyon nem kurkásztam. Nekem leállítással leáll, minden mással indul újra egyből. Időt kéne szánnom rá nekem is.
-
tornas
őstag
válasz
SirKero #23112 üzenetére
"Alaplap vagy táp tesztprogramról meg még nem is hallottam"
Tápteszt-program egész biztosan nincs (a lehetséges "szélsőséges" eseteket leszámítva).
A táphiba jellemzője inkább a leállás, az újraindulás és esetleg a "nem akar bekapcsolni" szokott lenni. A fagyás az legtöbbször már más hardver miatt van. Esetleg a kétes minőségű táp okozhat közvetve fagyást azáltal, hogy valamelyik hardverelemben már kárt tett a leadott feszeinek a zajosságával.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest