- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
üdv
a jelenlegi konfigom az alábbit produkálja:
bekapcsolom a power és hdd led világit majd elalszik és ventik felpörögnek majd kb 1 sec mulva leállnak majd kb 2 sec mulva ujra bekapcsolnak,power led- hdd led világit és megy a gép
nem tom mitől lehet
cpu csere volt a gépben,phenom II volt a jelenlegi fx elött,azóta csinálja hogy az fx-et beletettem-tápcseret próbáltam,ugyanaz van,
-ssdről a rendszer a szokásoshoz képest sokkal lassabb bootol be
-dvd-rw fiókja nem nyilik ki,világit a led de mást nem csinálmi lehet a probléma ???
mindenből a legfrisebb van fenn,bios,win7 64 bit
thx :
még az előzőhöz:win8 raktam fel egyik nap,de nem tetszett és visszatettem a win7-et azóta csinálja
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz Petyeka #24046 üzenetére
üdv
visszaolvastam az összes hozzászólsát a témában,sztem nem a porszivózás nyirta ki,én alaplaphibára gondolok,már csak az elemcsere miatt fellépő hiba miatt is,olvastam hogy a táp is meghalt benne,pedig a gyári elvileg FSP volt benne,lehet akkor kapott valamit a lap,a mostani táp milyen tipus?? hány wattos ?? -
juve600
nagyúr
azért lehet egy windows újratelepités megoldaná,de lehet az alaplap droppol az FX proci miatt,magyarán gyenge a tápellátása a procihoz a lapnak,nekem is volt ilyen gondom FX procinál
FX proci alá a giga 970ud3,asus 970 evo r2.0 a minimum ami kellene,persze a tied is jó,csak gyenge hozzá
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
25k-ért hd 7770/hd 7790 -et lehet venni..........azon simán futni fog
-
juve600
nagyúr
ASUS TPU :
- Auto Tuning
- TurboV
- GPU Boostezeket is nézd meg,irták a tápot is de annak bőven elégnek kell lennie hozzá,az benne az érdekes hogy ha egyből elkezdesz játszani csak akkor csinálja,ha elötte ( bemelegszik) akkor meg nem,esetleg ha másik táppal ki tudnád próbálni azzal ki lehetne zárni egy hibalehetőséget
-
juve600
nagyúr
válasz dvdbackuper #24355 üzenetére
valamit benéztél..........
-
juve600
nagyúr
üdv
giga ga-m52l-s3p
amd sempron 140
1gb ddr2
wd 500 hddma került hozzám a gép
win 7-et felraktam rá ment szépen,de random lefagyott és csak a reset után lett jó
azt tudni kell róla hogy vihar volt és a villámcsapás miatt a lan csati nem müködik rajta,állitolag a kábelmodem is tönkrement és gondolom a lankábelen keresztül nyirta ki a csatit,ezt orvosoltam és raktam bele egy lan kártyát amit fel is ismert
ujrainditás után viszont betöltött a win de utánna egyből megfagyott és minden reset után ezt csináltaujra akarom rakni a wint de kb 1 perc után megáll a telepitő azt már nem tudom kiválasztani hogy hova telepitsen
amiket megcsináltam:
-teljese portalanitás,szétszedés,pasztázás
-memória letesztelve
-hdd letesztelve 100/99
-UJRA ÖSSZERAKTAM DE NEM JÓ
VALAKINEK ÖTLET ??? -
juve600
nagyúr
megjött az új gép,összeraktam
hdmi kábellel összedugtam
de nincs kép,se az alaplapról se a videokártyáról
nem tom mi lehet a gond ,nem ez az első gép amit összeraktamasrock b150pro4
i5 6500
gtx 1050ti
kingston uv 400 ssd
2x8gb ddr4 ramminden alkatrész vadi új
-
juve600
nagyúr
üdv
nem indul a gépem
bekapcs gom megnyomásakor nem történik semmi,picit megmozdul a videokártya ventije,ennyi-másik táppal próbáltam,semmi,ugyanezt csinálja
-lehet a bekapcs panel romlott el ??gépem az adatlapomon
-
juve600
nagyúr
Üdv
i3 4130
Asrock h81m
8gb ram
GTX 1050
Chieftec gpe 500sOlyan gondom van vele hogy random kikapcsolod, ekkor lehuzom a tapcsatikat, vissza és utána indul rendben a gép. Tápra gyanakodtam, az most vadiúj benne de ugyan úgy előjön a hiba.
Mit nézzek még át, vagy merre induljak? -
juve600
nagyúr
üdv
az alábbi problémám lenne :
van a gépemben 2db ssd,az egyiken a rendszer a másikat tárolásra használomgép bekapcs,azt írja hogy nincs amiről bootolna a windows,bios-ba belép és csak azt látja amit tárolásra használok,gép szétszed,kábelek megmozgat,gép bekapcs és megy szépen,akár napokig ,aztán megint előjön a hiba
amit eddig megtettem :
-sata kábel cserék
-windows újratelepítés
-alaplap bios frissítésmi lehet még a gond ???
-
juve600
nagyúr
üdv
az alábbi problémám lenne :
van a gépemben 2db ssd,az egyiken a rendszer a másikat tárolásra használom
amin a windows van az teljesen új, a másik kb 1 éves és particionáló progival töröltem-formáztam
1 hete mennek együtt a gépben,ma bekapcsolom és a tárolásra használt ssd-t nem látja a gép,átdugtam másik sata aljzatra és gép újraindít és látja
megpróbáltam másik sata aljzatba és ott megint nem látjanem tudom az alaplap lehet hibás vagy az ssd,mert kb 1 hetente jön elő a dolog ,pedig naponta használom a gépet
amit eddig megtettem :
-sata kábel cserék
-windows újratelepítés
-alaplap bios frissítésmi lehet még a gond ???
-
juve600
nagyúr
válasz batman. #40759 üzenetére
hűtést kapnak
sata kábel vadiúj fémklipszes
táp csatit is másikkal is próbáltam
alaplap hiba lehet akkor ? legfrissebb bios van rajta
ez a heti hibajelenség zavar,1.tulaja vagyok mindennekmost végigpróbáltam a portokat
a windows amint van ssd az a SATA 1 -ben megy
a másik ssd a SATA 2-ben nem látja,SATA 5-ben látja,SATA 6-ban látja,SATA 3,4-ben nem látja
de máskor meg más portokban nem látta[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz batman. #40761 üzenetére
az egyik ssd-t cseréltem múlt hét pénteken egy vadi újra,arra tettem fel a windowst,addig a másik rá sem volt dugva gépre és particionáló progival formáztam is
naponta megy a gép kb 19-23 óráig,most péntek óta nem jött elő ez a hiba,csak ma,átdugtam másik portra és látja a gép
-
-
juve600
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest