- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSHammer
tag
válasz
havri1 #25538 üzenetére
Teljesen jogos...
A giga tápokat csak olyan gépbe javaslom ahol az office-on túl megáll az élet
mellesleg van 400 tól 600 ig 5 darab giga táp, és mind működik csak ne nagyon kelljen az extra 12v-se a procinak, vgának meg főleg
halomban áll és egy 2,4 es cerka feletti teljesítményű gépben már nem is működik...rendesen
Ha egyszer kedvem lesz , nekiesek megjavítom........
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
havri1 #25529 üzenetére
"Aqua-ba rakták össze kb 1 éve, ..."
EZT ? :
Gigabyte GA-EP41-UD3L
Intel C2D
Gigabyte HD4350 vga
2x 2GB Samsung DDR2
Gigabyte GE-R460-V1 tápegységNehogy azt mondd, hogy újonnan és így is lett rendelve?
---------------------
12V-os ágban haldoklik valami, de erősen. Szerintem. -
psg5
veterán
válasz
havri1 #18973 üzenetére
Köszi. Még valami:
Nem tudom látszik-e a képen, de néha, sőt most egyre sűrűbben ilyen elmosódottak néha a betűk és mintha más szín is lenne a betűk körvonalán. Ez utalhat valamire?: a 18969-es hsz-nél a leglátványosabb.:
egyre sűrűbb ez az "elváltozás" leginkább egy lap betöltésekor...(amúgy fut közben a prime95)
(#18974) RVR400: nincs púpos kondi és hibára utaló jel...
-
psg5
veterán
válasz
havri1 #18958 üzenetére
Hőmérséklet rendben. Everest stabilitás tesztje 20 perc után is a cpu max 50 fokos. Memória teszt még annak idején mikor vettem a ram-ot rendben talált mindent. Mondjuk feszültségeket nem néztem. Everestben hol nézhetem?
Igen szűz win.Közben találom a feszültséget cpu core 1 core voltage: 1.024V (de van hogy felugrott 1.280 V-ra is) Core 2 ugyanez a helyzet. Biosét még nem találom.
-
kicsijoker
csendes tag
válasz
havri1 #18852 üzenetére
Pfú
Sajnos munkanélküli vagyok, így nincs túl nagy keretem, főleg gépre
Megpróbálok szerezni, addig marad a játék nélküli üzemmód!
Ha vettem tápot, jelentkezem mi a szitu!
Köszi mindenkinek a segítségét!ui.: egyébként azt hiszem még garis a táp. Nem cserélik ezt nekem? Ja és milyen tápot ajánlotok ehhez a konfighoz? (ami nem megy tönkre 1 év alatt ...)
-
Hgovi
aktív tag
válasz
havri1 #18827 üzenetére
Itt az előzményekben van egy-két érdekesség:"Ha alacsony grafikán játszik nem fagy,ha nagyon akkor igen a gépe"-60-70 fok fölé sose megy a hőfok.
Én szerintem nem a vga a ludas hanem a táp,mivel úgy több cucc kell neki/lehet hogy elég lenne a tápról egy teljesen szabad szálról áramot adni neki,próbaképpen és így játszani.
De ugye még nem tudjuk a tápot milyen,ha egy alsóbb kategóriás akkor lehet hogy ideiglenesen megoldja a problémát és ő a ludas/Volt régen egy ilyen tápom,nem volt mindegy mit hova kötök rajta-néha megőrültem tőle/.
És szerintem az a hőfok sem stimmel,bár... -
-
speedydb23
senior tag
-
-
speedydb23
senior tag
válasz
havri1 #18512 üzenetére
Én ezt már jóval feljebb mondtam, hogy próbáld ki ház nélkül... Esetleg átnézhetnéd a házat, hogy nincs-e vezeték ami csak úgy lóg magában...
Viszont még azért várnék vele, és ne csak Orthos programot futtass, teszteld játékban, videónézés közben és mindent amit csak csinál egy átlag felhasználó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest