Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kiskokó

veterán

Helló Melóból vagyok gyors kérdés
    Segítsetek kérlek.

Ezt az új gépet vettem és több problémám akadt
    ASRock B365 Pro4 (1151 v2) 90-MXB9V0-A0UAYZ:
    Intel Core i7 8700 OEM:
    16GB 3200MHz DDR4 RAM Corsair Vengeance LPX Black CL16 (2x8GB) (CMK16GX4M2B3200C16):
    Be Quiet Pure Power 11 CM 500W [Moduláris, 80+ Gold]
    MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6 V373-053R:

Összeraktam, feltelepítettem a windows 10 Pro 64Bit
    Nos 3 problémám van.
    A telepítéskor egy TV-re volt kötve és a telepítés után tettem be a C (SSD) mellé egy meglévő HDD-t

1
    Na amióta bent van a HDD és a monitorra kötöttem a gépet azóta azt csinálja, hogy Bootoláskor a Boot képernyőt a TV-n jeleníti meg (ha bevan kapcsolva ha nincs), és amikor a win jön be és kéri a jelszót akkor jön a kép csak a monitorra.
    A másik hogy amióta beraktam a HDD-t azóta nem indul el a gép hanem Bootolás után kiírja hogy "hardver változás történt blabla nem tudott elindulni a windows, rakjam be a telepítőt és javítás stb stb"
    Viszont ezen a képernyőn alul írja hogy Enter = folytatás. Ha rányomok az enterre gond nélkül elindul a gép.
    2
    Az alaplapi hálókártyát minden driver stb után valamiért csak 100mbit-esnek írja és nem gigásnak. Gigás Digim van az előző ezer éves lapommal is ment a gigás net simán. Se nem router se nem kábel stb baja van az tuti.
    Miért 100-asnak ismeri fel? Hol tudom ezt állítani?
    Rákerestem neten érdekes módon mindenhol különböző Asrock lapok hibája ez és megoldást nem találtam rá.

3. Aida programot elindítva az érzékelő résznél szinte semmit nem ír ki, nem ismer fel.
    Se CPU se VGA hőfokok ...mi a franc?

Minden Driver fentvan és az alaplap BIOS-át még Win telepítés előtt frissítettem.

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák