- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hegegabi80 #25178 üzenetére
Ha eddig jól ment, akkor ezután is kéne mennie. Próbálkozz régebbi driverrel, de ha nem lesz jó, akkor próbáld másik gépben, illetve ha jó, akkor másik tápegység is lehet...
-
quailstorm
félisten
válasz
hegegabi80 #25083 üzenetére
AMD-nél én a driverre hamarabb gyanakodnék.
-
quailstorm
félisten
válasz
hegegabi80 #25081 üzenetére
De egyébként inkább te keress, te látod át a rendszert jobban. Én időt se fordítottam rá.
-
törölt tag
válasz
hegegabi80 #25078 üzenetére
Cseréld ki a ramokat. Ha azokkal jó lesz, akkor megvan a probléma.
-
quailstorm
félisten
válasz
hegegabi80 #25078 üzenetére
atikmdag.sys bsod xp
erre keress mert vidkártya!!!
jó hogy nem szúrta ki a szemed a BSOD-n az ati felirat, de nem baj, mostmár tudod, ha késve is
-
hegegabi80
addikt
válasz
hegegabi80 #24894 üzenetére
Sőt lehet jót tenne neki a win újrahúzása. Igaz, hogy ugyan olyan típusú alap került vissza a gépbe, de lehet még se tetszik neki valami.
Bár az ősrégi gépemnél még amikor kicseréltem az alaplapot (teljesen más típusra), driver cserék után minden ok volt. -
Zsivaagoo
őstag
válasz
hegegabi80 #24892 üzenetére
Gigabyte GA-F2A88XM-HD3 -- NEM WiFi-s lap!
Mezei Kingston 1600-as RAM-okkal semmi baja.-------
Azt a Sámsong HDD-t HD Sentinellel meg kéne nézni, biztos ami ziher. -
djculture
félisten
válasz
hegegabi80 #24788 üzenetére
Hát ugye biztos csak akkor lenne az ember ha kitesztelne mindent, de amit leirtál folyamatot abból az alaplap hiba tűnik esélyesnek.
-
djculture
félisten
válasz
hegegabi80 #24786 üzenetére
Nemkell hozzá nyúlni elég ha megszakad egy hiba miatt.. De ha gari van rá akkor nagy probléma nincs, mehet vissza és majd ők szenvednek vele egy kört mire visszaflashelik a biost
-
djculture
félisten
válasz
hegegabi80 #24783 üzenetére
Ismerve a gigabyte dual biosát tuti meglett szakitva a bios visszatöltés mert akkor csinál ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest