- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
Nekem is azt kellett volna tennem. Már bánom de lehet még így is megveszem akkor csak ne a fos ZL1-et adjanak. FB oldalukra írtam is hogy hol vannak a kocsik mert minden akció legalább egy hétig tartott máskor, most meg aki lekésett róla már az megszívta, pedig ez az ő érdekük is lenne. Vagy az idióták a limited time-ba tették volna de nem, miféle logikát feltételezek én róluk mert hát az 1 napos akció oda tartozna az én logikám szerint
-
tutuhawer
őstag
full ingyenes játékost se feltétlenül tiltanak le, ismerek is ilyen spílert. Nekem a chicane-on 1-2-3-as szinten is koenigseggem van, nem mintha kéne, de azért megcsináltam hamar. Feleslges idegeskedni, ez csak egy játék. Sőt... kikapcsolódásnak se annyira jó, amikor csak idegeskedsz miatta. Én kifelé nézegetek, mondom, érdekel kormányos vagy billentyűs is. Befektetést ide... háááát ... te tudod
-
callmeakos
veterán
-
Na ilyen kellene nekem is, mert már csak 1-2 db van...
Egyébként haragszok magamra amiért nem használtam ki a végtelen Porsche bugot, elszalasztottam az egyetlen lehetőséget a 150 kocsis öcsire, azt hittem úgy is visszaállítják egy korábbi időpontra vagy vmi mást tesznek ellene -
-
csiles
csendes tag
Jólvan, csak szóltam, hogy ne vidd túlzásba. Azok akik még multiznak is vele más emberekkel, ők gyorsabban lebuknak, ennyi a szerencséd, hogy a kiszórásban nem vagy az elsők között, pont miattuk. Mert őket azonnal lehet jelenteni. Ha időben felhagysz vele, akkor békénhagynak. 3 csillagos időd van, épp elég. Okosabbak kellett volna csak lenned, s észrevétlenül is kerülhetsz... Elvitt a hév, nem gondolkodtál megfelelően. Én csak ezért szóltam, nehogy nagyobb galibát csinálj magadnak. Mert amit csinálsz, azzal nincs bajom, azzal van a bajom, hogy nem megfelelően csinálod (nem megfelelő verdával), ergó, láthatóvá teszed, amit csinálsz, holott láthatatlanba is lehet csinálni. Ennyi az egész, s nem bántásból írtam az egészet. Részemről nincs harag.
-
csiles
csendes tag
Csak ezzel vigyázzál, mert veszélyezteted vele a statodat, s magát az accodat is... A statoldal alapján felnyomhatnak a túl sok csillagozott idejeid miatt, vagyis inkább oda nem illő autóval körözni zárt pályákon... Nem igazán értem, hogy miért nem ugyanolyan classos autóval mész, mint amilyen a pálya... Sokkal gyorsabb nem leszel, de sokkal több problémát generálsz... magadnak... S légyszíves a magyar ranglistáról meg íratkozz le, ha ezt a módot kívánod folytatni...
Jah, és azt az x50 nitrót akkor is megkaptad volna, ha odavaló autóval mész... Ugyanis én is kaptam egyet onnét, ma először...
-
UFO1
senior tag
Miért kell felküldeni a PayPal-ra bárminemű pénzt is, csak össze kell kapcsolni a bankszáladdal és elvan az magában, plusz költséged nem lesz. Ha nagyon akarsz lóvét költeni elsétálsz egy OMW kúthoz PSC-ért, kb. 200 Ft-al több a 8000-es csomag az adó miatt.
(#16031) noxwill
Azért a Telefonos vásárlásnál szépen bebuktál, pedig szóltam hogy az nem frankó!Versenyre különösen privat-ra mostanában nem igen van időm, mert Veyron túrán vagyok (achi 1000-el)! Talán 1-2 kör belefér, de annyi idő alatt a gumik sem melegednek be.(#16033) tupacamaru
Rugó mindenképp piros vagy kék javasolt a billegés miatt a többi tetszőleges, de próbáld ki IGC-sel mivel megy a legstabilabban, ha egyáltalán tud úgy menni (nem tud)!
Skill-ből a zsarus pénznövelő ajánlott, esetleg ram, radar, vagy amit használsz TE-n. -
Az Origin bírja, viszont a world.needforspeed.com úgy besz@rt, ahogy annak a rendje...
És az a problémájuk ezzel (szintén a fordításból olvastam ki), hogy senki nem tud (ott!) ilyenkor SB-t venni vagy regisztrálni a játékba, meg persze átvenni az ingyen kocsitGondolom még mindig többen vannak akik a weboldalt használják, és az Origin alkalmazást "messze elkerülik"...
-
Nem az lesz az ajándék, az csak egy vicces válasz, google fordítóból:
"Követeljük, hogy megbüntesse a bűnös!
A: a felelősök kötve a lökhárító (perednemu!) Ford F-150 SVT Raptor, és részt vesz csapat Escape."Egyébként az is kiderült a fordításból, hogy 3-4 hét múlva lesz csak kód, addigra sikerül megoldaniuk, hogy kibírja a rohamot a weboldaluk, és pár nappal előtte fog kiderülni, hogy milyen autót adnak.
-
callmeakos
veterán
-
ETOM
addikt
Most beszélek EA supportal, h nem jó accomon a paypal. De sírok ezeken ilyeneket kérdez csávo:
Jeff
Have you tried logging in to the game and purchasing it from there?Jeff
I see. Can you check if you are able to purchase this speed boost from Origin?xD Mintha lehetne world oldalán kívül is venni boostot..
-
UFO1
senior tag
Ha meglesed a stats oldalon magad is rájöhetsz, különben a legtöbb üres autó nem frankon megy. Én azt nem értem arról volt szó, hogy nem nő tovább a pontja az ilyeneknek vagy egyszerűen banolják az autó finish-elő majmokat?
Megj.: Ilyenkor érdemes kiugrani a stat oldalra és meglesni mielőtt next-et nyomsz!Remélem jelentetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fotó állvány eladó
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest