- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
jah én mondjuk kormánnyal játszom, nem tudom mennyiben más billel,
amúgy lemondtam mára a kétkerekezésről, mondom megyek oda ahol nincs. elindítom a versenynapot, 3 speed 2grip na az tök jó mondom mert úgyis ki akartam próbálni a fullos lexusom, speeden, elindítom (top speed run) 3. chekpointnál nyomok egy nitrot éppen a chek elött egy picivel 325km/h aztán hirtelen kanyar amit nem láttam mert kicsit emelkedett a pálya és nem nagyon lehetett látni hogyan folytatódik az út, ki is sodródtam annyira, hogy az aszfalt szélén lévő sok szar megdobja a kocsit, na TOTALED, nagyon jó, újrapróbálkozom, egy gyors javítás után. másodszorra nagyon jól ment minden míg a vége felé talán 2 chek maradt (megnyertem volna) mikor egy kanyar után megyek 300 fölött bőven és az elöttem lévő autó hirtelen megáll, na bele is szálltam szóval még1 TOTALED
ez nem az én napom
abba is hagytam
-
DeltaPower
addikt
-
icons
addikt
Most nem szedem, mert öltök, majd holnap. Gyorsulás? Akkor mennyi. Egyébként sikerült leverni a kiscsajt, de irtó béna volt, egyébként Chargerrel 7,18at tudok futni 400-on, az a végére is elég lesz ugye?
És még mindig fennáll: 350Zt mire érdemes cserélni? (hajsza)
És egy EVO X esem van Sprintre
Ez így jó egyelőre, ugye? Igen, oks. Majd ha jön Pagani, vagy Murci, akkor azt berakom sprintre, és az Evo ugrik hajszára. Azokat kb mikor kapom meg? (mellesleg még mindig nincsen ingyé autós cardom, érdekes a sorsolás, hogy még egyszer sem kaptam, pedig jó néhány napot lenyomtam) -
icons
addikt
És annyi az egész, hogy jó kerékmelegítés, aztán jó indulás, és nyomom a gázt + nitrót is egyesben. Kipróbáltam. SEMMI!!!!!
Ez meg miért van??? Nem éééértem, mindent a beállításaid szerint csináltam...Egyébként a kocsi orra alapból a földön van szinte, nem lehet, hogy ezért nem tudja emelni? ILYEN NINCS, mondanám, hogy csinálok videót, de minek??
Ha valakinek van még AKÁRMILYEN ötlete, plz szóljon...NAEZAZ, nekem ezzel az autóval 7.63 volt a legjobb, tehát nem egy lassú darab...
-
icons
addikt
Na, thx! Akkor megpróbálom ezt!
Már kezd kurvára elegem lenni, hogy nem megy, márpedig elvileg tök egyszerű... Most tartok ott, hogy le akarom verni a gyorsulás királyt (20%nál tartok), és eddig nem kellett csinálnom kétkerekezést, mert volt a gyorsulásból elég pontom, de ez a p*cs beadott egy olyan napot, ahol csak 1 db kétkerekezés van, így nehezen tudom megúszni...
Egyébként a vége felé mennyi nektek a negyed és a félmérföledes idő?
Fékekkel eddig sem törődtem -
icons
addikt
Igen, gumiégetés mindig a legjobbon van, Maximum tapadás, Indulás is tökéletes.
Másik body kit van az autón, a legdrágább, spoiler nincs, hátsó gumik full vastagok, elsők a legvékonyabbak + amit eddig leírtam.
Az van, hogy elindulok, elsőt kipörgeti hamar, és kiírja, hogy a motot túlmelegszik, és ezt szépen tartja kint, az elsőt meg se emeli, nyugodtan le is fullad, semmi...Oks, megpróbálom...
(egyébként RX-7 driftre elég a játék végére is?)
-
icons
addikt
Natehát: Guminyomi hátul alacsony, felfüggesztés tuningnál pedig Első cuccok lágyak, hátsók pedig merevek, ez így jó? Fokozatok elég röviden vannak most (nem a legrövidebb, úgy 30% körül, utolsó maxon)
Valamit nagyon elbaszhatok, mert nem is emeli meg... Kell valamit nyomni, hogy emelje, vagy alapból emelnie kellene?Most megcsináltam csak azt, amit mondtál, tehát minden tuningbeállítás alap csak guminyomi hátul alacsony, és rövid fokozatok, de most se akarja megmelelni
.
-
Veg1ta
tag
Sztem ez az a játék ahol nem nagyon számít a statisztika az autókról. Mikor beruháztam a Nissan GT-re (nem a proto) gondoltam sz*rrá verek mindenkit..... teljesen feltuningoltam, a 3,3mp 60mph-n és a 5,5 100mph-n (ezek az adatok nem tuningolva), (a végseb-re már nem emléxem...) semmire nem volt jó! Pedig papíron talán a legjobb autó.... ennyit az enyhe szimulátor beütésről....
-
profi
aktív tag
Na megint dikerült elakadnom
My raceday1/West course pálya. Megcsináltam, első lettem és nem történik semmi. A le-fel nyilat itt nem lehet használni
Ha kilépek akkor nulláza az eredményt. Ilyenkor mit kell csinálni? Nem értem a játék logikáját, az Underground óta mindegyik verziót végig játszottam, de ezt nem értem -
Frenky89
addikt
Én csak speed challange-be meg top speed run-ba törtem kocsit, de ott meg nincs ideális ív (annyira), resetelni meg sose kellett, mert volt rengeteg marker.
Shodan: nálam ryo-nál nem volt gond, pedig alap rx7-tel mentem (csak a turbó volt kettes szintű) - úgylátszik carbon-ből marad egy "kis" drift-skill
-
Fel
addikt
Gyűjti a hsz-eket a kis újonckánk... mai reg, 60 hsz... már szóltam a moderátor kerestetikben.
Hogy egy kis témábavágó dolog is legyen... Kipróbáltam ezt a casual módot... röhej
Ford GT-vel mentem egyenesben, 300 körül, erre egyszercsak elveszi a gázt, turbónyomás leesik...jaaj ezt az ökörséget
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest