- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz
horvathkrisz #8529 üzenetére
először igen, aztán elszállt a mentésem, másodjára már csak annyit, amennyi a továbbjutáshoz kell.
-
DeltaPower
addikt
válasz
horvathkrisz #8491 üzenetére
simán, előtte folyton ocsmányul szaggatott, most már csak néha szaggat ocsmányul ;)
-
-
DeltaPower
addikt
válasz
HDR renderin #8462 üzenetére
végigtoltam a sprint király kivételével, aztán inkább átálltam far cry-ra.
-
DeltaPower
addikt
válasz
HDR renderin #8442 üzenetére
ezt hiányoltam PS-ből is
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #8368 üzenetére
az van PC-re? a Burnout Revenge jól megszívatott, mondom lerántom netről kipróbálni, és xbox verzió volt fent, csak nem írták ki
csak nézem hogy miért nem mountolja, de ahogy ránéztem magiciso-val, az image-n belül már ott volt hogy xbox
-
DeltaPower
addikt
fejlődtem
új dragrekord 7,03
-
DeltaPower
addikt
válasz
HDR renderin #8318 üzenetére
driverhiba. most időlegesen windózhalál miatt gyári driver van, majd meg fel helyette az omega, azzal nincsenek ilyenek.
krómX: ennyire burnyák lenne a 7600gt? nálam x800xt-n 1024 maxon általában megvan a 30 fps átlag, csak néha röccen be.
darnellsmith: 800akárhány lovas viperrel 7,12 a rekordom 1/4en, de még várok egy izmosabb kocsira. -
DeltaPower
addikt
bemutatom legújabb művem: a "halacska"
-
DeltaPower
addikt
na most lett elegem... megkergült a mentésem, minden versenyeredmény elszállt, csak a kocsik maradtak, illetve az aktuális versenynap, valahol az utolsó leszámolás előtt. innentől kezdve cheat mentéssel megyek.
(mod) újra se tudom kezdeni, hogy az elejétől gyorsan (pff) végigalázom izom verdákkal, mert ha rámegyek az első versenyre, kilép a game :S -
DeltaPower
addikt
válasz
AMD Power #8271 üzenetére
sztem mindenképp hátsókerekest, összkerekes kocsik rosszul mennek, első kerekes nekem nem jött be.
amit ajánlhatok, mert teszteltem: viper, corvette. zonda nem jó mert drága javítani, ha véletlen falnak koccansz (mondjuk pont ezért semmire se jó szvsz).
ami még jó lehet: shelby 500, porsche gt, erősebb muscle car. (pl. porschét itt nagyon dicsérte valaki)
evo-t ne vegyél mert bénán gyorsul. (nekem több mint 1mp-vel lassabb mint a viper) -
DeltaPower
addikt
hű de felidegelt most a játék... csúcssebesség futam, az utolsó előtti kapunál volt egy kis ugrató, 280-nal mentem át rajta, amikor leért a kocsi, elkezdett össze-vissza pattogni és persze a falnak is úgy csapódott neki, hogy egyből felborult, hiába vettem el a gázt és fékeztem
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7981 üzenetére
ár érdeklődésre
volt egy elődje, a Lotec C1000, az 1990valahányban 1,2 millió német márkáért kelt el, az akkor sacc 150 millió magyar péz volt. és ez valszeg drágább. -
DeltaPower
addikt
válasz
Fittipaldi72 #7979 üzenetére
köszi, akkor nem várok rá, veszek zondát.
-
DeltaPower
addikt
válasz
Drift_Elek23 #7976 üzenetére
hány százaléknál tartasz a végigjátszásban? esetleg tudod-e véletlenül, hogy melyik verseny után adta be?
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7974 üzenetére
gyönyörű járgány, annál jobban már csak ez tetszik: [link]
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7957 üzenetére
ha nem tudnád, versenyen kívül tudsz venni is zsetont, javítós 5k, totálkár 10k. minden ami 5k-nál olcsóbb azt cashből, a többit zsetonból kell. kivéve ha csítes a mentésed 9999999999999999 pézzel, akkor tökmindegy
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7935 üzenetére
csítelt a gép, fogadjunk nyerésre álltál
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7917 üzenetére
totálkár megoldása az alt+f4
-
DeltaPower
addikt
válasz
WonderCSabo #7894 üzenetére
meg kell döntened még 6 pályacsúcsot.
-
DeltaPower
addikt
-
DeltaPower
addikt
tudod mi volt a durva? drageltem még anno 600 lovas kocsival, volt egy 800 lovas a csoportban. az első futamon a legeslegjobb időmnél 15 századdal jobbat ment, de nem ellenem futott, szal csak kiírta az eredményét. a másodikon és harmadikon ellenem jött, kemény 3 tizeddel megaláztam mind2szer. ott már nem tudott csalni, amikor láttam
-
DeltaPower
addikt
én nem így gondolom, erősebb kocsit egyszerűbb kezelni nagyobb sebességen, pl. hosszú elnyújtott kanyarokban (legalábbis ez az én tapasztalatom). továbbá jobban gyorsul, és könnyebben ki lehet rakni a hátulját.
Lord Tom: minden részben az RX-8 a nyerő, csak sajna a Carbonban és a PS-ben behozták ezeket a hülye szinteket. ennek ellenére Carbonban még a lambó elleni párbajt megnyertem RX-8cal, pedig az egy szinttel erősebb kocsi. lehet, hogy 4 rész alatt már kiismertem?
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7767 üzenetére
Elvileg persze hogy nő tőle a tapadás csak ha nem használod a féket akkor nem, na mind1
miért is? -
DeltaPower
addikt
-
-
DeltaPower
addikt
válasz
HDR renderin #7728 üzenetére
gratu, én eddig max 360 métert nyomattam.
-
DeltaPower
addikt
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7665 üzenetére
lehet hogy igazad van, valszeg a zonda a legdrágább, csak sajnos nekem egyáltalán nem tetszik, mármint kinézetre
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7648 üzenetére
cash nincs, zseton van, de azt még tartogatom
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7644 üzenetére
viper, egyelőre. hogy mi lesz a vége? gőzöm sincs. corvett, r8, zonda, gt2, stb nemtok választani
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7642 üzenetére
én hármasba már nitróval váltok, 4mp-nél már 6osban a gép
-
DeltaPower
addikt
-
DeltaPower
addikt
Audi R8-at próbálta valaki? van olyan jó mint a Carbonban?
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7602 üzenetére
jah de aki képes letölteni a gémet, az már talán van annyira tehetséges h szerezzen kódot is, szvsz akkor inkább keresse meg magának, de főleg ne itt kérjen
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7595 üzenetére
köszi
sztem ezzel a kocsival max ha 4es cuccokkal pakolom, plusz ha lenne analóg kontroller a rajthoz. billentyűvel nem valami könnyű elkapni a legjobb fordulatot.
Audi R8 van már valakinek? az mennyire használható? -
DeltaPower
addikt
szasztok!
lehet én vagyok a béna, de lan módban csak azzal a pár szerencsétlen alap tragaccsal lehet menni, karrier kocsival nem?más: 1/4@7,2 egy ~830 lovas viperrel jó drag? szerencsés módon a 4es szintű motort a driftes rx8-ra adta, erre még csak váltót kaptam.
-
DeltaPower
addikt
hogy ennek mekkora gagyi az engine-je... 1024ben minimumon (!!) negyed órás játék alatt frapsszal mérve: min 31 avg 61 max 158, és ocsmány módon (szemre 10-15 fps) szaggatott folyamatosan. haver laptopján (P4 3,6 2G ram mobil gf6800) 1600-ban minimumon nem szaggat. neten egy fórumban olvastam, egy srácnak 6000+ amd, 4G ram, 8800gts konfigon szintén ocsmányul szaggatott. tanulság: ez is egy gyökér intel optimalizált játék. remélem lesz hozzá patch hamarosan, mert szeretném kijátszani, de jelenleg nálam játszhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- E-roller topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest