- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Karrier vagy Versenynap módban lehet unlockolni az új autókat?
-
horvathkrisz
addikt
Sziasztok,
lenne egy olyan problemem, hogy Vista32bit alatt az eredeti ProStreet a jatekbol valo kilepes utan nem jegyzi meg a beallitasokat, felbontast es minden egyebet visszatesz valamiert alapra, miutan kilepek ,majd vissza.
Hol tarolja a jatek ezeket a konfiguracios beallitasokat?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Süni 1985 F #8544 üzenetére
esetleg egy pro streetet is vegyek neked?
-
horvathkrisz
addikt
És nem volt unalmas vagy idegesítő?
-
horvathkrisz
addikt
Ti hogy toltátok végig?
Minden "kis" versenyt megcsináltatok? -
horvathkrisz
addikt
"ahhoz képest h milyen a gépigénye nem vmi szép a game..."
nálam élsimítás nélkül (mert azt nem bírja a 86GT) 1440*900-ban minden maxon és röccenésmentesen fut.(peccs után persze)
A videokártyám jelenleg ér kemény 15000Ft-ot és gyönyörűen stabil 30FPS-sel viszi mindenhol.
A grafikája meg díjat nyert, valamelyik régebbi PCGuruban írták.
Szóval teljesen rendben van ez a játék.
Jól optimalizált, minimális konfigokon is nagyon szépen fut.
Én nem tudnék még egy ilyen szép és jól optimalizált játékot mondani.
Carbon ennél régebbi, ugyanekkora felbontásban pedig elég szépen megfekteti a gépemet. -
horvathkrisz
addikt
válasz
HDR renderin #8494 üzenetére
(#8488) (Darkwood) -módszerével, igen.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
(Darkwood) #8474 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe!
[link] -
horvathkrisz
addikt
válasz
(Darkwood) #8469 üzenetére
nálam peccs után 8600GT-vel 1440*900-ban élsimítás nélkül minden maxon atomstabil 30FPS. Se több, se kevesebb.
szóval menni fog az neked szépen! -
horvathkrisz
addikt
válasz
HDR renderin #8462 üzenetére
úgy látszik.
Te egyébként nyomod neten? -
horvathkrisz
addikt
válasz
HDR renderin #8460 üzenetére
zsír!
-
horvathkrisz
addikt
Az 1.1-es patch limitálta az FPS-t 30-ra ahogy nézem, így viszont az én kártyámmal is High beálíttáson, 1280-ban 2XAA-val(VSync Off) tartja is stabilan ezt a 30 FPS-t...
-
horvathkrisz
addikt
1.1-es Patch
és a hozzátartozó NoCD.exe
utóbbira -hangsúlyozom- azért van szükség, hogy az EREDETI lemez ne sérüljön! -
horvathkrisz
addikt
szerk.: ezt elrontottam, hamarosan javítom. OFF
-
horvathkrisz
addikt
válasz
::Trunks:: #4204 üzenetére
ke?
+/%*48=
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Zsolti0609 #4191 üzenetére
ez nem az sg.hu!
KÖSZI!
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Sirandrish #3895 üzenetére
hú azt azért el kell ismerned hogy ez kicsit erős-szőrszálhasogatós kritika volt!
-
horvathkrisz
addikt
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Stalker-2572 #3791 üzenetére
ja, és gamepadd-el nem tok "enterezni", és azt a kurva nagy időmérőt sem tudom eltüntetni -tudjátok, ami játék közben elfoglalja a fél képernyőt és folyton mintha félrehuzna miatta a kocsi...
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Sirandrish #1910 üzenetére
mi bajod psp-n az autósokkal? sztem ugyanúgy bele tudod magad élni pro streetbe mint pc-n!
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Sirandrish #1908 üzenetére
sztem pedig a PSP direkt autósnak, ill. verekedősnek van kitalálva!
-
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #1638 üzenetére
sztem ejtsük túszul valamelyik haverját és követeljük a pro street dvd-t az életéért cserébe!
nna? ki van benne? -
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #1577 üzenetére
miértis?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #958 üzenetére
nov. 23 a megjelenés és 30-31 a demo?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #951 üzenetére
Szerintem inkább ''izzítsuk be jól a népet karácsony előtt hogy sokat vegyenek'' szaga van a dolognak...
-
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #942 üzenetére
A hagyományőrzést -hogy Sügi szavaival éljek- a ''virágbolti verzió alatt érted?
Kiskokó: -
horvathkrisz
addikt
bocs az offért de erről eszembe jutott egy vicc, muszáj elmondanom!
Meglopják a cigányt, az meg fut végig az utcán üvöltözve hogy:
- Segítség segítség! Megloptak!
Kérdezi tőle a haverja:
- Há' dikk ecsém, mekkora a károd?
- Most mondom hogy megloptak te meg a f*sz*mmal foglalkozol??!! -
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #936 üzenetére
és kinek a peccsével lesz LAN?
majd megin' írnak a ruszkik valamit mint anno Underground1-nél és vagy szaggatva multizol lanban vagy egyáltalán nem működik?
ez nagyon rosszul hangzik. mi tartana olyan sokáig beleírni az íjés fijúknak azt a rohadt lan-t? -
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #932 üzenetére
háromdarabnitforszpidprosztrít egy száázas!
-
horvathkrisz
addikt
sztem mindig durva a gépigénye az uj nfs-eknek, mikor Carbon megjelent, a 7900GT kártyákon sem futott valami nagy fps-sel, pedig akkoriban de örültem volna egy olyan karinak.
kíváncsi leszek 8800GTS-en mit produkál.
szerk.: 8800GTS egy jó procival alátámogatva jóval többre képes grafikailag mint az x360...
pc rulzz forever!
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #855 üzenetére
kőszőnnyük széépen, víszónt kívánnyuk!
-
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #853 üzenetére
nem minden játéknál a max grafika a lényeg, de NFS sorozatnál igen. sajnos.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #842 üzenetére
miért az milyen?
én nem próbáltam, sőt nem is láttam azt ajátékot. -
horvathkrisz
addikt
Hallott valaki valamit arról, hogy lesz-e ennek a játéknak már végre valamilyen anticheat -je?
Igazán kapcsolhatnának már az eás fijúk, még ki sem jönnnek az NFS játékok, egyből mindenki 350km/h -val száguldozik, a többiek játékát, statisztikáját elrontva ezzel. -
horvathkrisz
addikt
nekem is mw a kedvencem, meg is vettem eredetiben, aztán jól meg is bántam.
egy kis történet:
Tehát megbántam,legalábbis a netes részét, nincs semmi anti-cheat a szerveren, mindenki 350km/h-val startol így csöppet elment a kedvem így az onlájn harcosoktól, eredeti MW fiókba. R.I.P.
Aztán jött Carbon, nekem meglett a virágbolti verzsön, mondom toljunk egyet neten. Mindenféle gond nélkül fel is engedett szerverre.Az első peccsig nem kért cd-kulcsot a szerver, amit sztem EA direkt csinált, hogy sokan megkedveljék az onlájn játékot (kb. 2hétig tartott ez a dolog).Majd mikor minden warezos kellőképp beizgult, hogy hú de fasza a netes gém, EA kidobta a peccset, amit galád módon 1.2-nek nevezett el. A szervert átállították, hogy mostantól kizárólag csakis az ''egypontkettespeccsesek'' játszhatnak, persze eredeti játékkal. Miért is ne?
Nos, ez a 2 hét nekem elég volt arra hogy kipróbáljam onlájn és elálljak a vásárlástól, ugyanis mindenki kifogyhatatlan nitróval tolta, ráadásul ezt még pofátlanul megfejelték azzal hogy az EA oldalára kirakták a legjobbakat egy táblázatra, minden adattal, pl. min seb. 350km/h, átl.seb. 350km/h, max. seb.350km/h, elhasznált nitro 250kg, pálya teljesítve 23mp alatt.
Saját magukat röhögtette ki az EA és az a sok baromarcú akinek volt pofája ilyen értékeket felrakni az nfs.com-ra.
Nekem elment a kedvem, pedig szívesen játszottam volna, szívesen megvettem volna Carbont is, mert reméltem az Anti-Cheat -et. hiába.
Eggyel kevesebb vásárló, Mr. Electronic Arts, eggyel kevesebb... -
horvathkrisz
addikt
ja, télleg gáz volt ez a kamikáze-stílus.nem is tudom, ti mit találtatok volna ki a fejlesztőcsapat helyében...
én pl. úgy oldottam volna meg, hogy mikor nekiálltak üldözni és belátták a zsaruk hogy nem tudják elkapni a 350km/h -val repesztő Carrera GT-met, kijöttek volna lakásra a SWAT-osok és elvitték volna a főszereplőmet. mint igazából.
na, ehhez a valós játék elmélethez mit szóltok? király mi? mi?
tudjátok mit?
alapítsunk egy lelkiszegény pártot és kezdjük el keresgélni a játékban, mozifilmekben, könyvekben a kisebb nagyobb hibákat, és ha ezzel megvagyunk, örüljünk magunknak, hogy mekkora ászok vagyunk.
ugye de jó ötlet? mi? -
horvathkrisz
addikt
demó? mikó?
-
horvathkrisz
addikt
-
horvathkrisz
addikt
válasz
.:Kristian:. #635 üzenetére
köszönjük!
-
horvathkrisz
addikt
ne hagyjuk mert akkor meg elkezdenek ismét jönni a nagy programozó arcok hogy
''dehát a törés így meg a törés úgy meg mér nem így törik mikor énmeg úgymegyek meghát ismét elb@szták az EA-s fiúk, megha én csinálnám a játékot akkor ijjjen ötletem lenne hogy csak na!''
szóval inkább maradjunk csak a hangulat dolognál.
nekem tudjátok mi fog benne kurvára tetszeni?
1. mész tizmillióhatszáznyolcvannégyezerötszázhuszonkettő km/h -val
2. kurvára árkád és kurvára az árkád könnyedségel fogom tolni lazán, egy olyan cigivel a számban
3.akinek nem tetszik a törésmodell, az üljön be a kis varburgjába, aztán hajtson le a lágymányosiról, ott majd élvezkedhet a ríltájm törésmodellen (ott gari van rá hogy lesz benne része), én megmaradok a kis árkád felhőtlen gagyi kis szórakozásomnál, ahogy eddig is tettem, és ahogy eddig sem találtam rosszat a sorozat eddigi darabjaiban.
tudni akarjátok miért nem?
mert ez egy JÁTÉK!
kemény NFS kritikusoknak pedig ajánlom: [link] -
horvathkrisz
addikt
-
horvathkrisz
addikt
Az nem lehet Májhül!
Szólok azonnal Devonnak. de előbb a négymegaherces mikroprpcesszorom által jeleket kell továbbítanom a műholdnak hogy Boni analizálni tudja az alapítvány gigaterra mikroszkópjával az ujlenyomatojkat a még megmaradt cdtokon a teszkói raktárbázison ami a raktárbázison van. -
horvathkrisz
addikt
nfs ide vagy oda, ennél jobb autó nem kell...
-
horvathkrisz
addikt
nitforszpitprostik
-
horvathkrisz
addikt
egy kis video:
Porsche BTS, Nissan GT-R PROTO:
[link] -
horvathkrisz
addikt
válasz
m0h0senator #449 üzenetére
az erősebbeken, mint mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Konteó topic
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged