- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocak89
senior tag
válasz
Quiksilver #8523 üzenetére
Csá! A Dodge Charger-t vedd meg tuningold ki maxra. Ültesd le. És csak nyomd a gázt és váltogass.
Végig kétkerekezi a pályát.
-
Pocak89
senior tag
válasz
DeltaPower #8509 üzenetére
Szégyen ahogy ezek a főellenfelek mennek. De szinte minden nfs részebn így van.
-
-
Pocak89
senior tag
Sikerült 9600-at driftelni! [link]
Nem tudtok vmi kódot ami elérhetővé teszi a 4. szintű cuccokat 1.1 patch alatt?
Én ezekkel mentem:
Drift: RX7
Sprint:ZondaF(1018LE)
Hajsza:EvoX
Gyorsulás:Supra(1047LE)
-
Pocak89
senior tag
Sőt nekem volt egy olyan sprintem hogy a cél elötti egyenesben mindig megelőztek. Megyek mondjuk 380-al és lefékez kb 150-re és a második helyezett elhúz mellettem. És ez mindig megtörtént ahányszor kellett mennem azon a pályán. De azért annyira nem csal a game mint a most wanted. Azért az nagyon durva volt.
-
Pocak89
senior tag
válasz
Overlocker #6913 üzenetére
Csak ha nyersz hozzá. Akkor igen.
-
Pocak89
senior tag
Hát ez a sprint király még nagyobb szégyen mint a hajsza king! Mit akar ez a rozsdás koporsó kocsijával?? A Lambo-m már a start vonalnál otthagyja. A végén több mint egy percel megvertem úgy hogy közben elkaptam egy oszlopot és súlyos sérülést szenvedtem!
-
Pocak89
senior tag
Most csinálom a sprint király elötti napot elég nehéz a sivatagban főleg Zonda ellen! De azért a Murchielagoval lenyomom
Az meg hogyvan hogy a Skíline 942 LE? Ha én kituningolom jóval kevesebb.
-
Pocak89
senior tag
válasz
HDR renderin #6841 üzenetére
Megtettem. Ugyanúgy fánál kötöttem ki. Lehet csak nekem nem jön be ez a kocsi.
Hiába gyors hogyha nem lehet irányítani. Más kocsi javaslat sprintre?
-
Pocak89
senior tag
Üdv! Megvettem a Zonda-t sprint autónak már csak a sprintek vannak vissza és az lenne a kérdés hogyan tudom beállítani a kocsit hogy lehetőleg ne száljon el kanyarban. Minden kis kormánymozdulatra csuszna borulna mindent csinálna csak nem kanyarodna pls help!
-
Pocak89
senior tag
Már csak a sprint king van vissza de nem engedi megnyitni azt írja hogy a 10ből 7 rekord van meg. De hiába állítok fel rekordokat nem számítja. Mit kell csinálni?
-
Pocak89
senior tag
Én ezekkel a sprintet csináltam. A hajszát EVO X nagyon állat. A Nissan GT-R milyen hajszára nem tudja vki? Nekem egy dolog nem tetszik a PS-ben: az hogy közepes szinten befékez magától. Vannal helyek amikor jól jön de ez a kevesebb. Volt olyan amit azért nem tudtam megnyerni mert a cél előtt befékezett. Akárhányszor próbáltam. Az egyik sprintnél volt ez. És minden veresenytípusban kivétel a drift. Ez nekem nagyon idegesítő.
-
Pocak89
senior tag
válasz
hülyegyerek #6807 üzenetére
Én a végén megvettem a Lamborghinit az elég jól megy. Előtte próbáltam a Porsche GT2-vel azzal könnyű elszállni.
-
Pocak89
senior tag
Sorry elírtam a Suprával a gyorsulásit nyertem meg. Esélye sem volt szegénynek.
A driftet viperrel de inkább most a megnyert rx7-et használom. Sokkal jobb. Tényleg az RX 8 az milyen driftre? A rakpartos pályáknál anyáztam rendesen. Azok köcsög pályák.
-
Pocak89
senior tag
Kicsit meglepődtem Toyota Supra feltuningolva 1047 LE. Most győztem le a Drifkirályt. Senkinek sem volt esélye. 1/2 Mérföldön 6 mp-t vertem rá.
-
Pocak89
senior tag
Gyorsulásra jó lesz a Viper vagy van másik ajánlat? Mostanim: Nissan GT-R de nagyon elvernek.
-
Pocak89
senior tag
Az miért van hogy vannak a hosszabb driftpályák az utolsó előtti versenynapon és azoknál alig kapok pontokat. A többinél röhögve elverem őket de ennél a 3-nál meg sem tudom közelíteni őket. Pls help! Kocsimat most cseréltem viper 880 LE állat.
-
Pocak89
senior tag
Driftre mi az ajánlat? Nekem egy Camaro Conceptem van bár gyorsulása nagyon tetű lehet váltani kéne.
-
Pocak89
senior tag
Egyébként ez az a 700 ezres kocsi a képen. Nekem nincs annyim
-
Pocak89
senior tag
Meg egy olyan kérdés hogy hogyan lehet olyan nagy lóerős a kocsim. Mindenből megvettem a legjobbat így kb 750 LE a gépnek meg kb 960LE.
-
Pocak89
senior tag
Hy! Ti melyik kocsit javasoljátok gyorsulásra. Már a főgóréknál járok de eddig sem tudtam megnyerni a gyorsulásokat. És nagyon kéne vmi megoldás. Kocsim: Nissan GT-R
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- VMware
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest