- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Suty01
csendes tag
válasz
ChromeX #8305 üzenetére
Okés, majd +próbálom.
Lehet olyan h ez a tetves játék nem kezeli le normálisan a billentyűzete és néha magátől elkezd húzni a kormány balra? Néha kissé, néha meg nagyon!
Gombok nincsenek beakadva és már próbáltam más beállítással is.
Ha újraindítom a játékok akkor néha megjavul. De van hogy csak 1-2 nap múlva.
Elég idegesítő főleg gyorsulásnál, mer a többinél még csak-csak.Hogy a faszomba van ez? Vki?
-
$mith
tag
válasz
ChromeX #8302 üzenetére
Nekem nem lenne semmi bajom ha NEM menne a játék a gépemen... de tényleg... csak akkor nem kell beírni a minimum igényekhez hogy 512MB RAM meg ilyen f***ságok hanem normálisan kéne optimalizáni a játékot... A COD4-et miért 'merték' optimalizálni? Fura módon az NEM akad, pedig nem minimumon játszok vele... Most beszéltem haverommal msn-en XBOX-on is akadozik szóval tényleg nem tudom mit vártam... Na mind1 egy játékkal kevesebb... Nem szeretnék vitatkozni senkivel, szóval vita lezárva, leírtam az érveimet és kész... Ezek után amúgy maximálisan igazat adok neked
, de akkor sem a GS-hibája, mert 7300GT-vel is megy a játék (másik haveromnál).
-
darnellsmith
senior tag
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ChromeX #7835 üzenetére
Thx a tippet ha lesz idöm párat visszaolvasok. Pár ezret má nem bocs. Ha ennyit kell olvasnom inkább hagyom a fenébe annyira nem jo. De egy kis olvasást még talán megér. Idegeskedés meg idöelbaszás volt eredménytelenül. Az összes kocsit meg ugye nem vehetem meg egyenként hogy megnézzem meikkel megy jobban.
napoleon2323: Ez viszont jo ötlet majd megprobálom, még nem álltam neki lenyomni a drift királyt.
Itt egyesek ugy tolják hogy szégyenlem magam mellettük. Amikor látom hogy miket érnek el kétkerekezésben meg másban csak nézek. Én meg azt hittem hogy jol tolom azért mert elsöre általában megvan az összes verseny pl dragböl és mindig messze lehagyom az ellent.Vki amugy irta vhol ebben a topicban hogy ö hogyan tuningolta(keréknyomás stb) a kocsit a jo drift érdekében. Azt is kiprobáltam de nem segitett. Vagyis lényegesen nem.
-
DeltaPower
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged