- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Még mindig nem teljesen értem, ha azt akarod, hogy hogy a leonra nyomja, akkor nem kell a nem, ha pedig, hogy pont, hogy arra nyomja, és nem az evo-ra, akkor meg a vége nem stimmel
.
Én se rád vok mérges, csak a fele hsz nem érthető, mert nem írtok helyesen, béke fehér testvérem! -
icons
addikt
"erre nem a seat leon cupra-ra nyomja az evo-m helyett..."
Tanuljatok már meg legalább írni!! Ennek a mondatnak semmi értelme sincsen... Nem hiszem, hogy nem megy egy rendes mondat összerakása...
Ha jól értem, a Leonra nyomja, az Evo helyett... gondolom, de mindegy, nem tudsz vele mit csinálni... Ha veszel egy motort az egyikbe, azt nemtudod a másikba átrakni, itt detto ugyanez. De mindegy, hogy melyikkel nyomtad le a versenyt, a versnynapon ottlevő autóid közül bármelyikbe adhatja. -
icons
addikt
válasz
HDR renderin #7488 üzenetére
1/4 mérföld: 7,18
1/2 mérföld: 11,18
De ez Chargerrel, tehát még nem a vége, de befejeztem a játékot sajna...Egyébként próbáltam Evo Xessel (full tuning, body kit, minden) megcsinálni a Ray Krieger utolsó előtti versenynapját, de sajna nem ment, úgyh köszönöm szépne az összes segítséget, desajna abba kell hagynom a gamet...
-
icons
addikt
na, megy ez.
Van: Az elején tökéletes gumiégetés, tökéletes indulás és a váltás vagy tökéletes legyen,, vagy pörgesd túl ,de semmiképpen ne válts korán! Amikor meg elkezd lefele indulni az eleje, egy nitrót nyomj és, és rögtön visszahúzza, de a lényeg a váltásokon van, ha túl korán váltasz, leengedi. -
icons
addikt
Jó gyorsuláshoz is, de egykerekezéshez is majd ez fog kelleni, a kettő között az a különbség, hogy amikor elkezdi emelni az orrát, leveszed egy pillanatra a lábad a gázról, még így is simán nyersz. Aztán majd a vége felé már nem olyan biztos.
Ha nagyon emeli az orrát, akkor meg teszteld, mit kell levenni, hogy ne tegye, ha csak a motort húzod maxra, meg a váltó áttételeket, akkor nem húzza szerintem, de próbálgasd egy picit, az a tuti. És azt a jobb mototort mindenképpen vedd meg.
Egy jó kis pénzforrás: Ha a gyorsuláskirály kihív (ha így tuningolod az autód, minden rekordot megdöntesz vele), csináld rögtön végig, az nem kevés pénzt ad, és könnyű. Utána ha nem lenne elég pénzed, az utolsó versenynapot csináld végig, az 6500+13000+asszem6*6000=55'500at kapsz kb érte, és mindegyik elsőre megy. Plusz nem kell javításra költeni. -
icons
addikt
Hmm, nekem ilyen 7.2körül megy 1/4 mérföldön úgy, hogy minden maxon van, tehát az neked egy kicsit kevés lesz.
Tegyél mindent tuningbeállítást vissza alapra. Próbáld úgy, ha lassú, akkor amit anno nekem ádyz mondott, azokat a beállítások használd:
Felfüggesztés: Minden keményen, hasmagasság legalacsonyabb, első keréknyomás középen, hátsó legpuhább, kerékösszetartás negatívon, kerékdőlés eggyel negatívra húzva.
Motor: Minden jobboldara húzva.
Sebességváltó: Minden jobboldalra húzva.Féket meg ne rakj fel, arra semmi szükség.
-
icons
addikt
Akkor csak nekem nem jön össze ez a kártya...
Egyébként Ray Krieger-ig mivel jutottatok el? Első kettő versnenynap még nagynehezen ok, de a HARMADIK... Fullos Evo Xessel mentem, és aláznak. Egynesben mert gyorsabbak, kanyarban mert gépek (teszem hozzá, egy kicsit akad a game, de azért lehetne nyerni így is), így aztán az egyik menethez 4javítás kártyát használtam fel, igazán kellemes volt, ennél még lefizetni is olcsóbb őket... Volt amelyik úgy belémszállt hátulról unalmában, hogy egy picit lerepült az autóm segge, és elég furán nézett ki (mondjuk ez még a 350Zvel volt, azt is rongyosra verték, azért raktam át az Evot hajszára...).
Vagy valaki tudna mondani jó beállításokat? Tehát Evo hajsza, minden fullon. -
icons
addikt
Corvette C6R vagy Dodge Viper-rel lehet olyan jó gyorsulási időt elérni, mint Zondával? Ugye igen?
És autóba 4. szintű cuccokat pedig csak kapni lehet, venni külön nem?
Ééés ugye ingyé autó kártyát bármelyik versnenynapon lehet nyerni? -
icons
addikt
Na, akkor elnyerem a BMWt, aztán felnyomom az EVOt,mert arra mindenképpen szükségem lesz, ha jól látom.
Az elnyert Mustang-gal mit csináltatok? Nemtok vele mit kezdeni, de azt hiszem, azt fogom 2kerekezésre használni, a Chargert meg gyorsulásra, mert az már mindig megemeli az orrát, és úgy elég nehét irányítani, ergó helyből falba csapódik kb... Úgyh azt visszarakom gyorsulásra sztem... -
icons
addikt
Most nem szedem, mert öltök, majd holnap. Gyorsulás? Akkor mennyi. Egyébként sikerült leverni a kiscsajt, de irtó béna volt, egyébként Chargerrel 7,18at tudok futni 400-on, az a végére is elég lesz ugye?
És még mindig fennáll: 350Zt mire érdemes cserélni? (hajsza)
És egy EVO X esem van Sprintre
Ez így jó egyelőre, ugye? Igen, oks. Majd ha jön Pagani, vagy Murci, akkor azt berakom sprintre, és az Evo ugrik hajszára. Azokat kb mikor kapom meg? (mellesleg még mindig nincsen ingyé autós cardom, érdekes a sorsolás, hogy még egyszer sem kaptam, pedig jó néhány napot lenyomtam) -
icons
addikt
De addig is egy kérdés: RX-7 driftre nekem a játék végéig jó lesz? (addig folytatom a karriert, hátha sikerül kikerülnöm ezt a rohadt két kerekezést...)
-
icons
addikt
És annyi az egész, hogy jó kerékmelegítés, aztán jó indulás, és nyomom a gázt + nitrót is egyesben. Kipróbáltam. SEMMI!!!!!
Ez meg miért van??? Nem éééértem, mindent a beállításaid szerint csináltam...Egyébként a kocsi orra alapból a földön van szinte, nem lehet, hogy ezért nem tudja emelni? ILYEN NINCS, mondanám, hogy csinálok videót, de minek??
Ha valakinek van még AKÁRMILYEN ötlete, plz szóljon...NAEZAZ, nekem ezzel az autóval 7.63 volt a legjobb, tehát nem egy lassú darab...
-
icons
addikt
Na, thx! Akkor megpróbálom ezt!
Már kezd kurvára elegem lenni, hogy nem megy, márpedig elvileg tök egyszerű... Most tartok ott, hogy le akarom verni a gyorsulás királyt (20%nál tartok), és eddig nem kellett csinálnom kétkerekezést, mert volt a gyorsulásból elég pontom, de ez a p*cs beadott egy olyan napot, ahol csak 1 db kétkerekezés van, így nehezen tudom megúszni...
Egyébként a vége felé mennyi nektek a negyed és a félmérföledes idő?
Fékekkel eddig sem törődtem -
icons
addikt
válasz
darnellsmith #7398 üzenetére
Tehát minden lágy a futóművön?
-
icons
addikt
Igen, gumiégetés mindig a legjobbon van, Maximum tapadás, Indulás is tökéletes.
Másik body kit van az autón, a legdrágább, spoiler nincs, hátsó gumik full vastagok, elsők a legvékonyabbak + amit eddig leírtam.
Az van, hogy elindulok, elsőt kipörgeti hamar, és kiírja, hogy a motot túlmelegszik, és ezt szépen tartja kint, az elsőt meg se emeli, nyugodtan le is fullad, semmi...Oks, megpróbálom...
(egyébként RX-7 driftre elég a játék végére is?)
-
icons
addikt
Natehát: Guminyomi hátul alacsony, felfüggesztés tuningnál pedig Első cuccok lágyak, hátsók pedig merevek, ez így jó? Fokozatok elég röviden vannak most (nem a legrövidebb, úgy 30% körül, utolsó maxon)
Valamit nagyon elbaszhatok, mert nem is emeli meg... Kell valamit nyomni, hogy emelje, vagy alapból emelnie kellene?Most megcsináltam csak azt, amit mondtál, tehát minden tuningbeállítás alap csak guminyomi hátul alacsony, és rövid fokozatok, de most se akarja megmelelni
.
-
icons
addikt
Kétkerekezés:
Ahhoz is kellenek gumik?Próbáltam kétkerekezni 886LEs Charger-rel, de nem ment, aztán rájöttem, hogy azzal lehet a gond, hogy pl fullra le van engedve. Tehát milyen beállításokat alkalmazzak rá, hogy menjen két keréken? És pl hátulra nagyobb gumik, de azok pl nem csökkentik a gyorsulást?
+ #7379 -
icons
addikt
válasz
darnellsmith #7367 üzenetére
Nekem azt mondta itt asszem Makaveli, hogy ki lehet
. Ezért azt fel is nyomtam fullra... Chevelle rosszabb sajna.
De én valami muscle carral akarok gyorsulásra, GT500? Az új, az pl jó? Vagy Corvette, esetleg C6R, bár azt nemtudom mikor kapom meg, vagy Dodge Viper?
És ezt még mindig nem tudom: Gumikat érdemes rakni a gyorsulós autóra? -
icons
addikt
Chargerre mindent felraktam (gyorsulás), de így is csak 3as szinten van a Teljesítménye, tuti kihúzom ezzel a végéig? (felfüggesztés nincs rajta, gondolom az nemkell, de asszem jobb gumik vannak)
-
icons
addikt
válasz
Barthezz2 #7354 üzenetére
A Zonda annyival jobban gyorsulna, mint valameilyen fulltuningos izomató? Lehet.
Én a Zondát majd Sprintre akarom, de lehet, hogy LP640 lesz belőle...
Driftre valami japán csodát vegyél: Supra, Skyline, de itt mindkenki pl az RX-7 et javasolja, nekemis az van, tuning nélkül, és mindekit ver. -
icons
addikt
Lehet, úgy kell, hogy Garázsba mész, kiválasztod a kocsit, és akkor lent látod, hogy kíirja: "2 Mód váltása" vagy ilyesmi. Tehát nyomsz egy 2-est, és akkor választhatsz!
DE akkor amit fejlesztettél rajta, az elveszik, pl a festések, matricák, de ha megvettel valamilyen tuning alkatrészt, az megmarad, csak újra rá kell raknod az autóra. -
icons
addikt
válasz
Makaveli #7341 üzenetére
Jaaa, csak egy kicsit sztem gyerekes, hogy mindig mutatja az utat, meg túl könnyű már a game...
Ok, akkor majd beruházok egy RX7re, úgyis van 80k-m elköndentőbe. Body Kit-et, azt miért kell? Aerodinamika miatt?? az fura lenne
Hát akkor Chargerre mindent ráadok, gumi, felfüggesztés, body kit, csakhogy szép is legyen. Az a gáz, hogy nincsen egy rendes motorháztető, pl imádom amikor kijön a motoráztetőből a turbó (asszem az), de csak ilyen szarok vannak, összesen 3 féle.
Barthezz2: Tehát mindig tudok olyan kártyát nyerni?
Még egyszer se kaptam ,tök szívás.. Pedig majd a Zondához jól jönne, mivel megvenni nem fogom, az tuti...
Egyébként a 350Zvel is sokáig ki lehet húzni, nem? Vagy majd becserélem talán egy GT-R35-re, ha megkapom... Vagy még akkor is érdemes inkább várni? -
icons
addikt
Ha a menüben megnézem a nehézségi szintet és a Király-no van, akkor ugye azon is volt, nem azt jelenti, hogy azt adja meg 1. választásnak. Mert ha azon volt az elég érdekes: minden versenyt elspőre nyerek, 240SX alappal verek mindekit driftben (az első kettőben, ami eddig volt
). Driftre ugye RX-8 vagy Supra lenne a legjobb? Skyline GT-R34 nem? És azokba minden tuning kell gondolom, irányítás, motor is? (vagy pl gumik nem, mert akkor túlságosan tapad majd?)
Gyorsuláshoz Chargerre kell gumi, meg felfüggesztés, hogy jobban menjen? (mondjuk egyelőre nincs nagyon rá szükség, 14es időket megyek félmérföldön, a többiek 23asokat... Charger majd cserére fog szorulni, vagy ki lehet vele húzni a legvégéig?
És melyik is az a versenynap, amelyiken ingyéautós kártyát lehet nyerni? És azt többször is meg lehet csinálni? És gondolom ez a kártya mindig máshol van... -
icons
addikt
Izomra mennyire jön jól a gumi? Tehát a tapadás segítés?
Megvan a Chargerem, 850ló körül van, 1/4 mérföldön 2sec-eket verek mindenkire, most tartok az első királynál. Plusz megkaptam a 350Zt, amit mondtatok, azon minden alapon van, de így is ver (kivéve, amikor 3* belémjönnek kanyarban, és 3meccsen is 1510es kár volt benne...rohadt jó...).
És megtartottam a 240SXet, most jönnek a driftek. Van asszem 50eem, vagy több. Ezt tuningoljam (akkor mit?) vagy vegyek egy új autót? RX-7 a legjobb, vagy melyik? És mit rakjak akkor abba? Nitró gondolom mindenképpen. ÉS nehogy megint felsoroljátok az összes teljesítménycuccost.Mellesleg Chargernek alapból annyira össze vannak zsúfolva a váltó áttételei, hogy másodpercenént kell egyet váltanom (nyilván csak hatszor), de széthúzva csodálatos az autó.
-
icons
addikt
Nahát ez az NFS is el lett baltázva (nem teljesen persze), amit nemrég leírtam (impreza, 240SX, tuning, gyorsabbak) az úgy van, ha erősebb kocsival mész, erősebbek az ellenfelek még itt is. Tehát azért jó mindenkinek a 240SX, mert akkor gyengébb ellenfelek jönnek, ha váltasz Imprezára, erősebbekkel találkozol.
Jobb, mint anno az U2ben, ahol ha te sem, ők sem tuningoltak, meg Carbonban is ez volt, és talán a MWban is... egy picit érdekes, de itt legalább annyit javítottak, hogy amikor alap Imprezaval mentem ki, akkor nekik már volt pl nitrójuk, bár valójában ez nem javítás, ettől rosszabb lett...
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7314 üzenetére
Nalegalább, azt hittem csak én teszek ilyet...
Ok, akkor azt teszem. De nem hiszem, hogy mindent meg tudok venni a Charger-be + a 240SXemet is akkor feljebb kell húznom, hogy érjen valamit, mert irtó kicsi a teljesítménye.
Jaértem, akkor nem fogom a Gyors Tuningot alkalmazni
-
icons
addikt
És addig tuningoltátok hajszára??? Dehát akkor rohadt sokat kellet kiadni rá, és egy új autó elvileg olcsóbban hozza ugyanazt a teljesítményt.
De így már értem, akkor gondolom a szintetdől függ, hogy milyen ellenfeleket kapsz, merthogy most tartok ott, mint amikor újrakezdtem. Akkor mindenki verte az Imprezamat. Most ha mindent rárakok a 240SXre, amit lehet, akkor lesz olyan erős mint az Impreza volt. AZ Impreza 29e, ha erre mindent rárakok, az úúúgy kb 70-80e?... Ennek nincs semmi értelme! -
icons
addikt
Sajna kifutottam a mod időből:
A gyors fejlesztés / teljesítmény csomag az mire jó? Az egyedi tuninghoz mennyi köze van? Tehát tudom az autót egyedi tuningolni, aztán átmegyek, és itt is tudok venni vmit, ami hozzáadódik? Vagy vagy ez, vagy egyedi tuning?
Merthogy ha én rakom bele a cuccokat, az úgy 2* jobban megéri... Úgyh gondolom csak nem értem a lényegét, mert ennek így nemsok értelme van...Az előbbi hszemre: Asszem rájöttem, mikor érdemes új autót venni, mivel egy Impreza 29e, hogy a Cobaltom úgy tudjon menni, mint az, ahhoz rá kell költenem úgy kb 40e-t, tehát érdemes lenne cserélni. Csakhogy merül fel a kérdés: ha lecserélem most őt egy erősebb autóra, akkor mérten is kapok ellenfeleket? Bár ha jól tudom, nem, azok ugye adottak minden versenynapon.
-
icons
addikt
Nah! Újrakezdtem
, van 84ezrem, és ott vagyok, hogy a Battle Machine kész (mmint az a része, ahol ugyanolyan Golf GTI-kel mész, tehát az első meccs), és még felfelé azon a "fán" kettő versnenynap.
Arra gondoltam veszek egy Charger-t, és pakolok bele néhány jó dolgot (úgy gondoltam, max 1 vagy 2őt, de abból a 3. szintűt, tehát motort pl nem, csak turbót meg nemtommit. Egyébként miket tegyek bele mindenképpen? NE, ne mondjátok, hogy minden teljesítménycuccot, csak 1 vagy kettő fél bele a költségvetésbe (mivel 84e-30e=54ezrem marad tuningolásra)), eladom a 240SXemet, mert az lószar (abból még bejön egy kis lóvé), és ami marad azt ráköltöm a Cobaltra, amit meg gyorsulásól átrakok hajszára.
Ez így jó, vagy inkább érdmese a Charger mellé pl venni egy Imprezát, és akkor kevesebb tuning? (de akkor az Imprezára is kell tuning, az pedig sok lenne)
Ha lehetne, minden kérdésemre válaszoljatok! (vagy pl ne Imprezát vegyek hajszára, akkor mit?) -
icons
addikt
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7286 üzenetére
Ööö, nem teljesen értelek:
Ha eladom az Imprezát, akkor tudom használni versenyre az izomautót? Nem adhatom el az Imprezát, mert akkor egy autóm marad összesen, és azzal semmit se tudok kezdeni... Azaz annyi pénzt nem tudok vele szerezni, hogy tudjak venni egy másikat is... -
icons
addikt
Hi!
Najó, de akkor még mindig lehetne tuingolni ami most van valamennyire (gondolom nincs fullon), és az új télleg drága, mert megveszed, és sok dolgot kell bele venni, hogy rendesen menjem.
Naigen, de akkor Chargerre kellene az elején cserélni? Arra viszont túl sokat kellene költeni, nincs annyi kess az elején.
Na erre sose figyeltem, mindig Elképesztő gumiégetés (avgy mi), aztán fullra felnyomtam a motort, csak tökéletes váltás, és az 5sebességből 3asba váltáls után nyomtam be a nitrót. -
icons
addikt
válasz
Makaveli #7281 üzenetére
De akkor hajszára mit érdemes? Vmi négykerekes japán csoda az elején, nemde?
Akkor jó sokat vártál az izomra, mire lett elég pénzed belerakni cuccokat... Mi az, amit mindenképpen bele kell rakni? Pl motort gondolom nem, mitől lesz annyival jobb a gyorsulása, hogy van esélye is? Csak ha már teletömöd, mert akkor az elején érdemes maradni egy japánnál gyorsulásban.Hát de akkor mivel megyek utána, ha eladom? Ja bocs, 7ezrem van, és az Imprezaért 14et kapnék még.
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7277 üzenetére
De az elején még nem érdemes lecserélni izomra, mert nincs elég pénzed tuningolni, nem? Az a gáz az elején, ha veszek új kocsit, arra szinte minden pénzem rámegy. Ti szoktatok még pluszba csinálni versenyeket? Tehát kész a versenynap, lenyomtátok, és még utána, hogy legyen elég pénz, mert ha kilépsz a versenynapból, kapsz egy újat ugye, de ha bárhova mész utána versenyezni a legújabb versenynapnak megfelelően erősebb ellenfelek lesznek.
Ahhaa, de megnéztem a Charger és a Chevelle statját, és a Chevelle nekem jobbnak tűnt, de akkor elnézhettem... De Charger alapon tud verni tuningolt Cobaltot, S3at, ilyeneket? Mert pénzem nincs nagyon rá tuningolni. Vagy mit érdemes rá venni, amitől ki tudja használni az erejét?
Ezt nem akartam kérdeni, de asszem kénytelen leszek: Mikor érdemes kocsit váltani? Magamtól akartam rájönni, de úgy látszik, elakadtam a játékban.t1: és te mit csináltál??
Ja és tudna vki tanácsot adni, hogy hogyan lehet a helyzetemet megoldani:
Impreza (hajsza) jó gumikkal, Chevelle (gyorsulás) semmi tuning, és 2000dollárom van, versenyt nem tudok nyerni, mert lenyomnak. Valami ötlet, vagy csak az újrakezdés marad? -
icons
addikt
válasz
Makaveli #7265 üzenetére
Hát én azt hiszem, kezdem újra a játékot... Van egy Imprezam, jobb gumik vannak rajta, meg van egy Chevelle-m, ami full alap, csak leszorítóerő, meg ilyenek vannak növelve... Namost ehhez van 7000dollárom, és versenyt egyet se tudok nyerni, mivel a Chevelle úgy kikap, hogy olyat ritkán látni, az Imprezat pedig egyenesben nem kicsit állva hagyják, és kanyarban is gyorsabbak szerintem... Túl hamar váltottam kocsit, és dobtam ki a régi, jól tuningolt darabokat...
Úgy gondoltam, hogy úgy van, hogyha alap kocsival mész ki (semmilyen teljeítménytuning), akkor ők is ahhoz igazodnak, és nem tuningolják nagyon, ha pedig kimegyek valami tuningolt szuperautóval, akkor ők is tuningolttal jönnek ellenem. De nem így van, meg van határozva, mikor kik jönnek ellened, a fejlettségedtől függetlenül.
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7260 üzenetére
Nagyon köszönöm a bő választ, igen, nagyon sokat segítettél!
Tehát a lóerők itt sem teljesen reálisak, ezt néztem is, hogy egy picit érdekes, hogy egyenesben egy 260LEs autóval nem maradok le a 450lovas Chevelle-től... És egyébként sem maradok le tőle sehol... Tehát fejleszteni akkor érdemes autót, ha érzem, hogy gyenge, addig nem igazán, mert nagy eséllyel le tudok verni valamivel erősebb autókat is.
És itt is az ellenfelek tőlem függően fejlődnek, tehát ha én berakok vmit az autómba, akkor ők is beraknak valamit, mint ahogy eddig volt, vagy tőlem függetlenül lépnek előre ők is?
RX-7es híres driftautó, de ez érdekes, mivel a valóságban inkább Silviával mennek azért szerintem.
Azért fellételeztem, hogy azok nem gyorsulnak olyan jól, mert a gyorsulás adatuk elég gánya... De gondolom ezt a leszorítóerővel jól lehet növelni, vagy jobb gumikkal, futóművel (vagy ahogy itt nevezik).
Hátsó kerék = drift? -
icons
addikt
Még nagyon a játék elején vagyok, ezért nemtom, hogy mennek benne a dolgok:
Tudok venni Nissan Silviat, vagy egy Imprezát. Hajszára kellene, de a Silvia 1es szintű, az Impreza pedig 3as, származik nekem olyasféle hátrányom a 3as szintből, hogy akkor erősebb ellenfeleket kapok?
Merthogy a szint anno így működött az eddigi nfsekben (pl carbon), és azét kérdezem, mert ez a két autó kb ugyanolyan tudású.
A másik kérdés pedig hogy ha majd megjelenik a drift pl a karrierben, akkor csak akkor tudok majd belépni a versenynapra, ha már van driftautóm?
És mégegy: mennyire egyezik meg a valósággal a játék abban, hogy melyik autó mire jó? Tehát Drift: japán autók, Silvia, Skyline, Supra, 240SX, RX-7 főleg, gyorsulás: amcsi erőgépek (ha jól láttam igazából a muscle autók csak a kétkerekezéshez jók), egyéb verseny (hajsza, meg hasonlók): eui egzotikumok? -
icons
addikt
Mit tudnék levenni, hogy élvezhető maradjon a játék grafikája, és ne nagyon akadjon? Tudom, hogy necces, hogy elindul, de sztem lehetne vmit faragni rajta.
(gép az adatlapomon) -
icons
addikt
Mit tudnék levenni, hogy élvezhető maradjon a játék grafikája, és ne nagyon akadjon? Tudom, hogy necces, hogy elindul, de sztem lehetne vmit faragni rajta.
(gép az adatlapomon) -
icons
addikt
Driftearutót nem találtok:
Nem lehet annak jó egy 240SX, 350Z, Supra, vagy Skyline, esetleg RX-7?
Nincs még meg a játék, de tuti meglesz. A valóságban ezek az autók a legjobbak driftre, kár, hogy a játék sokszor elrugaszkodik a valóságtól, de ezek hátha segítenek... Elvben ezeknek kellene a legjobbnak lennie, mivel ezeket majdhogynem erre találták ki... -
icons
addikt
Érdekes nekem az RX7 végsebessége, nincs meg nekem a játék, de amint látom a sebességszámítás itt is elég érdekes. Persze mehet egy RX7es 340nel, vagy mennyivel, de azt nem az alapba szerelt cuccokkal fogod elérni. Ahhoz autó szét, újratervezés, mindent megerősítesz, és onnan építed fel, hogy kibírja.
De játékban ez hogy megy? Mert ez elég drága, és az alaptól kell kezdeni. Igen, tudom, hogy ez arcade, de attól még, miket kell belerakni, és kb mennyiért, hogy ennyit tudjon? (nekem a Carbonban is érdkes volt, amikor egy akármilyen szarral lekörözték a murcimat, vagy még U2, amikor egy 206os verte a 370körül menő fullos Skylineomat egyenesben, de kanyarban is ottvolt, nemtudom, de ha az egész 206karosszéria helyett egy motor lenne, akkor mehetne is ennyivel, kivéve, hogy elég hamar elszállna...) -
icons
addikt
válasz
Sirandrish #4339 üzenetére
Naaa, azért ne essünk túlzásokba, sztem nem bug császár, pl a winfos bőven előzi (főleg régebbiek).
-
icons
addikt
válasz
.:Kristian:. #4271 üzenetére
Azért az érdekes, hogy ez megy még egyáltalán...
-
icons
addikt
Nekem ez nem jön össze.
1M es netem van, amivel 2óra mire lejön. Namost kellett találni helyet , ahonnan azért jön. Megvan. Elkezdtem szedni, 59%nál akartam folytatni, erre újra kellett indítani a gépet. (persze ez nem vmi részletes, de a lényeg, hogy nem jön össze nekem ez a demo... majd a full game) -
icons
addikt
jaja, tudom, most olvasom az általad küldött cikket is, és meglepő dolog vannak benne...
Egyébként az eleje nekem se tetszik, olyan furcsán futurisztikus, de az, hogy egy erősebb Porche-t ver, az nemrossz. Vk itudja, hogy a norm 911esben milyen motor van? Mert vannak ilyen 3000ccm egy Porschék is asszem, vagy kisebbek... -
icons
addikt
válasz
Sirandrish #4176 üzenetére
Én nem mondtam rád, hogy offolsz, sztem az, hogy beraksz videót, nemaz, sem az, amit mi csinálunk, bár az közelebb áll.
Az ilyen: "De okos vagy." "" És hasonló olyan dolgok, aminek semmi köze a játékhoz, a benne levő pályákhoz, vagy a kocsikhoz, az, hogy melyi kocsi mit tud benne, sztem ide tartozik, de az, hogy valaki mikor fekszik le, egyáltalán nem. Persze ez csak az én véleményem...
Naugye, ádyz kolléga is megmondhatja (az offkirály
), hogy az sztem nem off, de ha lehet, linkkel rakd be a videókat, mert egyébként zavaró sztem...
Bocs, rosszul írtam: a mienk jobban off, mint a tied, de vmiben hülyeséget beszélsz:
Nem az a lényeg, hogy a kedvenc autónk, hane, hogy van a játékban, és így hasznos lehet, és ezért tartozik ide, a ferrari enzo pl nem tartozna, de ez már jobban... -
icons
addikt
Haverom leszedte a demot és lenne egy problémája:
Elindítja a telepítőt, akkor vár egy csomót (túl sokat az a lényeg), aztán ha bejön vmi, akkor ott nyom egy Browse-t, és felrakja (mindez is rohadt lassú), aztán be kell állítani vmi mappát + a start menü mappáját, és akkor megint vmit fel kell rakni, majd induláskor bejön egy fekete ablak egy _ jellel, és szép fekete marad. Ennyi.
Igen, tudom, hogy gánya a leírás, de lécci, ha vki tud, segítsen! -
icons
addikt
Hát itt is gyári tuningról van szó, és ez majd a speckó változatban jön, DE nem mondtam semmit az előbb, mivel ez a motor valóban sokkal erősebb lesz, mint a régi.
Én azért szerettem a Skylinet, mert télleg tök jó tuningautó volt, ez viszont már teljesen más kategória... Remélem nem fogtak mellé, bár az árát nézve nem. -
icons
addikt
A Skyline mindig is tuningra készült. Alapból drága, és ahhoz képest gyenge. Tudtom szerint egy 2,6os blokk van benne, mint a 350Zben, ami nem vmi erős...
Nem tudom az újban milyen van, de kb ezen a szinten lehet. A GT-R34esből nem véletlenül van annyi tuningautó, nagyon könnyen, és eredményesen lehet tuningolni.
A Prosche pedig alapból luxusautó, gyorsaságra született, egy Skyline-t simán ver. Persze már vannak új Porschek, amik sztem nagyon gagyik, ilyen M3szint alatt... -
icons
addikt
válasz
::Trunks:: #4152 üzenetére
Teljes [cikk].
Van egy rossz hírem: eddig nem jelentettek be Alfát, de ha a cikket elolvasod, láthatod, még nem teljes a lista, van esély. -
-
icons
addikt
nah, vki mondja el mi történt a demó óta.
Nem olvasok vissza 1000hszt, és csak ezrenként kérdezek egyet, ami sok egy normál topik életében -
icons
addikt
A demó kijötte óta mi történt? Megint 1000hsz-szel elmaradtam.
-
icons
addikt
Plz télleg ne offoljátok szét a topikot, mer okés, hogy egy csomó hszt kaptok, meg minden, de akit érdekel a téma, és nem ül egész nap a gép előtt, annak esélytelen ebből bármit kiolvasnia.
És nem utalok senkire, nem tudom kik voltak, de egy picit télleg túl sok a hsz, és amint látom (saját bevallás szerint is) tele van offal. -
icons
addikt
Hello!
Pont egy napja jártam itt utoljára, és azóta 1000hsz keletkezett. Remélem ez nem az offnak köszönhető, ha jól tudom, az leállt, ergó maradt a demó.
Tehát vki plz foglalja össze hosszan, mi is történt, és ha tényleg kijött, mi az általános vélemény, és bármilyen új fejlemény. -
icons
addikt
Az elmúlt 1-2 órában 150hszt sikeredett kb termelni, ebből 100at végiolvastam, abból 80off, a maradék 20pedig hol a demó? Mikor jön ki a demó? kérdés
Szép kis hsz gyűjtés megy itt... -
icons
addikt
Bazzeg, ezt nem lehet végigolvasni, már a 4. oldalt lapozom vissza, és még mindig nem találtam meg a tegnap esti hsz-emet...
Pl nem lehetne kicsit kevesebb az OFF? -
icons
addikt
válasz
Sirandrish #2143 üzenetére
Dede, utána rá is jöttem, csak nekem másik verzió van meg, és ezért a szöveg volt ismerős, meg a dallam egy kicsit. Imádom a DMet, de az a gáz, hogy igazából csak 3számát, de abszolút #1 a Precious.
-
icons
addikt
válasz
LordAxwell #2039 üzenetére
Egyetértek, ha fennmaradsz, kiderül függő vagy, inkább keress estére vmi jó kis társaságot valahol.
-
icons
addikt
válasz
Sirandrish #1903 üzenetére
Sztem pspre gondol, telón oltári szar, haverom mondta hogy jó..nade azért... 320*240ben...NEEE
PSPn vmivel jobb...deee azért nem az igazi mégse... -
icons
addikt
Fennmaradni egy demoért...pfff naneee. Kérlek...
-
icons
addikt
Szép számú hszt termeltetek egy nap alatt. Sajna csak 2,4es P4em van, erre kiírja ez a tesztelős lap: FAIL: Sorry, your CPU Speed does not meet this minimum requirement. It may be time to purchase a more powerful computer to make your life easier. Click the 'We Recommend' button to discover how you can.
'purchase a more powerful computer to make your life easier' hmmm... Mintha egy kicsit túlzásokba esne azért... -
icons
addikt
válasz
.:Kristian:. #1592 üzenetére
Na azért legalább már hárman vagyunk...
Nekem a grafika nagyon tetszett, Carbont übereli, lehet, hogy az is szép lenne (ua. a motor nemde?), de nappal, este elég gyenge... A fény-árnyék hatások nagyon szépek vtak a MWban...
Na meg a bounty... hát MWban csak azzal annyit töltöttem kb el, mint minden mással, nagyon rámentem a bountyra...Carbonban viszont sztem silány az üldözés, lehet, hogy kb ugyanolyan, de a hangulata elveszett... Sztem ez is az éjszaka miatt van, sztem hiba volt... -
icons
addikt
A MW miért nem tetszett nektek? Nekem bejött, jobban néz ki, mint a Carbon, bár az autók valóban nem a legjobbak...Meg hát elég hosszú, gondolom ez a gond.
-
icons
addikt
válasz
trassher #1543 üzenetére
Szerintem nehezebb. Egyáltalán nem szarják le. Gondolj bele, mondjuk motor: elromlott, van olyan, amiben 4324453534 kábel van, és ilyenből sok van, elég nehéz megtalálni a hibát. És van sok más, amiben csak 10kábel van, de mindegyikben egy kicsit másképpen.
A PCnek az egyetlen hátránya az, hogy sok dologra kell optimalizálni, de ne felejtsük el, hogy nem fut mindegyiken tökéletesen, és egy patch rögtön kijön, mert rájönnek a hibákra.ádyz: nemhiszem, hogy csak úgy kilehet kapcsolni, és akkor már nem is kell rá költeni, de ki tudja...
-
icons
addikt
válasz
Sirandrish #1519 üzenetére
Télleg, sry
.
Nekem tetszik a videó, szerintem nem olyan rossz a törés, és ahogy mondtátok az utastérnek tuti egyben kell maradnia. Nem tudnak annyit adni, amennyiért egy Porsche összetörhető lenne sajna. Egyébként nekem tetszik ez a törés is, de sztem két menet után inkább azt kívánnám, hogy csak kiírja, hogy crashed, és ennyi, semmilyen intro nem lenne. Meg mondjuk az is elég rossz, hogy átrepül a teytúrán, bár szerintem ezt nem fogják javítani, de a fizikát biztos. Hát még egy csomó idejük van, bőven megtehetik, ez még semmi szinte, amit kiadtak. (mellesleg pontosan mikor is jön X360ra?) -
icons
addikt
válasz
Sirandrish #1516 üzenetére
De nem ugyanaz, és a procinak is más a felépítése. Más a memória, ilyet PCbe nem raknak, más a vidkártya (vmeik PChasonlít rá, nemtudom meik, de a legújabb szériából valamelyik "egységesített pixel shaderek" vagy mi).
Sztem nem csak a TVvel van gond, mert akkor az ember vesz egy rendes LCDt és egy rohadt jó TVje van, hanem, hogy nem egyedül él, tehát akkor amellé ugyanúgy kell egy másik Tv a családnak (jó, kivéve ha mondjuk egyetemista, de akkormeg nincs annyi ideje).
-
icons
addikt
válasz
trassher #1492 üzenetére
A fenéket nem nagy kunszt. Nehezebb, mint PCre, mivel jóval bonyolultabb, nagyon sokan szídták is a PS3at, de az X360tól se voltak elragadtatva. Gondolj bele ott hány mag van, azokat minde dolgoztatni kell, a vidkártya full más, az egész sokkal bonyolultabb.
Mellesleg Carbon vs PS gépigény: nm különbözik..áááá 1,7 Ghz vs 3 Ghz.. azért én itt egykisebb különbséget felfedezek. Remélem ez azt jelenti, reálisabb lesz, és jobb lesz a mesterséges intelligencia...
-
icons
addikt
Bocs, hogy nem olvasok vissza, de mikorra várható? + rendszerkövetelményről mit lehet tudni? Autólista?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nintendo Switch
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged