- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baboon
senior tag
válasz
darnellsmith #8063 üzenetére
Link nem megy
Ja a másik:
Driftnél mennyire számít mivel tolom csak mert az irtó szarul megy, lehet azért mert még indig azzal driftelek amit a legelején nyertem?D
-
Baboon
senior tag
egy majd 700LE-s GT500-as mért nem áll 2 kerékre? és akkor mi áll? csakmert így nem tudom megcsinálni amit kell
-
Baboon
senior tag
Jól sejtem hogy egyedül vagyok azzal hogy a játék kb 6-7 menet után kifagy? Pontosabban újraindul a gép. Azt hittem azért mert húzom a videokártyát de aztán alapon is szétfagyott...
-
Baboon
senior tag
válasz
HDR renderin #8001 üzenetére
Köszi, belső nézetnél is szeretném látni és nem a motorháztetőn akarok autót vezetni
Azok a nagy kérések 2008ban... Sztem ez kb akkora hiba mintha a COD4-be nem látnám a fegyverem hanem a csövének a végéről néznék kifelekirúgnám az össze EA-s embert
-
Baboon
senior tag
válasz
WonderCSabo #7999 üzenetére
Öcsém... bazz... de gáz
Mind1 ha lenne műszerfal nem érdekelne
-
Baboon
senior tag
Ja és a másik:
A távolabbi TPS nézetben nektek nem remeg kicsit a kamera? borzasztó idegesítő -
Baboon
senior tag
Nah emberek én is kipróbáltam a gammát. Jó játék LENNE ha lenne műszerfal s hozzá kezek. Emberek könyörögöm ezt már a nfs porsche-ba is megtudták csinálni és zseniális volt itt miért nem lehet...? Főleg azért zavaró mert mint minden autós játék TPS-be nézve vicces. Ad neki egy nintendo feelinget amit ellehetettvolna kerülni. Amúgy jó játék. Ha valaki ismer hozzá műszerfal patchot az írjon egy üzit lécci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged