- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makaveli
senior tag
válasz
horvathkrisz #8611 üzenetére
Karrier
-
Makaveli
senior tag
Látom eléggé megnőtt a topicnak a népszerűsége, örülök neki. Én egy kis időre eltűntem, mert ha egy-két hozzászólás után nem tudod miről van szó, akkor elég nehezen elkeveredhetsz.
Respektus persze a játéknak!
-
Makaveli
senior tag
Király nem a nehézséggi szintet jelöli, hanem azt, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a játék. Királyon mindent neked kell csinálnod, mazsolán besegít a gép is. Szal igen a király mondhatni a legnehezebb... Driftre RX-7-t vegyél ne mást!!! Driftes kocsit csak felfüggesztést cserélj és egy pici teljesítményt, meg body kit-et. Charger-t ha még tudod tuningolni, tedd azt, azzal kihúzod a játék végéig, nyakamat rá!
Kártyát én LENYOMTAD/DOMINATED után ajándékba sikerült kiválasztanom.
-
Makaveli
senior tag
1. nem kell szégyellned én is újrakezdtem!
Végy egy Charger-t, de ne add el egyenlőre a 240 SX-et, csak akkor, amikor megjelenik a 350Z is. Tehát akkor így nézel ki: Hajsza: 204 SX Drag: Charger Ha megnyerted a 350Z-t akkor 240 SX-et add el. A Cobaltot meg már most eladhatod! Így lesz sok money-d tuningolni a Charger-t!
Mit érdemes belrakni? Turbót, motort. És meghajtást. Ja és nitrót. Ennyi. -
Makaveli
senior tag
Body kit-et nyugodtan vehetsz rá, csak spoiler-t ne a kétkerekezés (nem egy
) miatt.
Én se tom egy néven van a turbó-val. Az von odaírva, hogy Turbók és Légsűrítők!
Igen, lehet. Több tervrajz/blueprint készíthetsz egy kocsira. (Csak nem érdemes.)
Pl. a Chargerrel a vége felé nem fogsz driftet nyerni! -
Makaveli
senior tag
Hát én legeslegelőször már Charger-em volt Hajszára is. Utána azt eladtam és vettem a Micut asszem. Alap izomok nem fogják legyorsulni a tuningolt S3-at
. Én úgy vettem meg az első izomautót. Hogy nem volt elég pénzem, de már kiírta, hogy a verseny kétkerekezést tartalmaz és csak egy Impreza-m volt. De sikerült lenyomnom a versenynapot úgy, hogy nem kellett kétkerekeznem. És amikor meg bírtam venni a Charger-t Volt 120 ezerem. Megvettem (asszem 30k) és föltuningoltam, amennyire bírtam. Így jó volt!
2. kérdés: Ha eladnád az Impreza-t mennyit kapnál érte? Nézd meg!
-
Makaveli
senior tag
Énnekem is egyszer újra kellett tetsznem, mert ahogy eladtam a kocsikat nem adtak annyi pénzt érte. Érdemes lecserélni izom kocsira a gyorsulási kocsikat. Azért mert ha föltuningoljátok sokkal jobban mennek. Meg a Charger-be 425 paci van...
Az Impreza-ba meg csak 300. Charger hátsó kerekes, az Impreza meg összes. Persze nehogy félreértsétek a gyorsulásra én is esztelenül Impreza-t vettem, mert elég olcsó volt!De én is bebuktam, kezdett kevés lenni az Impreza. Ja ha meg izom akkor ne ilyen szarokat, mint Chevelle... Csakis Charger-t szabad venni! Vagy HEMI-t. Én ha kocsit vásárlok, több van a képben, összehasonlítom őket és a legjobbat veszem meg.
Ha gyorsulási kocsikat vesztek akkor mindenképpen azt nézzétek meg, hogy 0-160-ra milyet gyorsul és hogy 100-160-ra. Ezek a fontosak, nem a lóerők, Nm-ek...Emlékszem megjelent a BMW M3 E92 egyből megvettem hajszára RYO ellen. Feltuningoltam, minden3-as szinten volt. Nah monmdom hát ezt lenyomom... Aztán jött a csoda!
RYO jött a saját kis Micu EVO 10-ével és rajtnál úgy otthagyott, csak néztem. Egyből M3 eladás, megvettem az EVO 10-et (nem azért mert láttam, hogy milyen jó, hanem azért mert a Bömös előtt is olyanom volt). Azzal meg lenyomtam, mint a f*st!!
-
Makaveli
senior tag
válasz
Le Pingvin #7267 üzenetére
Neked is ajánlom hitman, kollegát, ő megoldotta valahogy a problémát!
-
Makaveli
senior tag
Igen, de vigyázz a tuningolásnál. Én nekem mint mondtam egy Charger R/T-m van. Hat sebessége volt, mikor feltúrtam 2. szint fölé picivel és mikor 3. szint végénel vagyok már csak 5 sebesség van benne. De ha tuningolod a teljesítmény nem csak a végsebességre fog épülni, hanem akár a gyorsulásra is.
Jah és ha az optikai tuning megszállotja is vagy, akkor nem ajánlom, hogy kétkerekezésnél az izomautódra különösebb optikai tuning-ot rakj (főleg ne spoiler-t, az a nagy halál).Öööö nem értem. Driftelni könyebb hátsó kerekessel igen.
-
Makaveli
senior tag
1. kérdésedre a válaszom: Egy ideig nem származik hátrányod abból, hogy erősseb kocsid van. Nem fogsz ugyanolyan erősségű kocsikat kapni ellenfélként. De nyugodj meg. Ha nekem majd, "csak" 654 lóerős kocsid lesz, akkor is le fogod nyomni Hajszában a 925 lóerős Lancer EVI IX-et.
2. kérdésedre a válaszom: Igen, csak akkor. Illetve, ha mondjuk a Hajsza kocsidra csinálsz egy másik tervrajzot/blueprint-et. Ami nem hajsza tervrajz, hanem drift tervrajz. De én inkább ajánlom egy RX-7-est, vagy egy RX-8-ast!
3. kérdésedre a válaszom: Teljesen igazad van a feltételezésben. Egyben viszont nem. Az izomautók nagyon jól gyorsulnak. Én, láthatod nagyon szeretem a Charger R/T-met. Mindenkit lenyomtam vele anno, mikor még játszottam. Tehát azok 2in1 kocsik. Nem úgy, mint az Impreza, vagy bármelyik erős Hátsó kerekes. Hajszára jók még a japán csodák is!
Remélem segíthettem!
-
Makaveli
senior tag
Izomautók azok így néznek ki kb.: Dodge Charger R/T
Ez a kocsi benne is van a játékban, ha rám hallgatsz, ezt a kocsit megveszed és eladod a mostani gyorsulási kocsid. A pénzből feltúrod és ezzel megnyered az összes gyorsulást/kétkerekezést.
Kétkerekezés van már a React versenyek végén is asszem! -
Makaveli
senior tag
-
Makaveli
senior tag
Igaz, azok közül csak 1-et.
Amelyiket kiválasztod.
N4r4ncs: Vannak kihívásos versenynapok ahol adnak neked két autót és azzal versenyezhetsz. Ennek a versenynapnak ha vége van kérheted az egyik autót jutalomként. Ezeken a versenynapokon nem mehetsz saját autóval, a többiekben igen. Remélem tudtam segíteni Veg1ta kollegával együtt!
-
Makaveli
senior tag
Hát én úgy csináltam, hogy vettem egy Charger R/T-t (nem vicc!). Eladtam az Impreza-t meg azokat a kocsikat amelyikek nem kellenek. Mindegyik versenyfajtára maradt egy kocsim. Amennyi pénzem maradt abból feltuningoltam és most 6.74 körül szoktam vele menni. Az a lényeg, hogy MUSCLE car-t vegyél mindenképp mert most fognak megjelenni a kétkerekezéses versenyek.
-
Makaveli
senior tag
válasz
staszirafi #7223 üzenetére
Kijátszottam a játékot. Huhh nagyon-nagyon tetszett. Szép volt a fejlesztőktől! Sikerült olyan játékot összehozniuk ami játszható erősségű, nem mint az NFSU2, amit 11% után már kicsit nehéz volt végigvinni. És ha a többieknek lehet hogy még Szabad Kóborlásos patch is kijön!
De nem valószínű.
Összefoglalva nagyon jó játék volt, kellemes grafikával és hihetetlen jó játékmenettel.
staszirafi: Ha ilyen kódot akarsz akkor vedd meg az eredeti játékot szerintem
-
Makaveli
senior tag
Figyu, én úgy játszottam végig a versenyeket, hogy az összes graffiti zöld már nekem. (Népiesen minden versenynapot lenyomtam). Akkor tuti lesznek újabb alkatrészek (motorikus). Spoiler, lökhárító... stb. mindig csak 1-es szintű lesz. De az aero-t ígyis-úgyis növelni fogja!
Ha pl. alapból mondjuk olyan kocsit veszel ami 1-es szinten van akkor ne várd, hogy fel bírd túrni 2,5-en tovább. Max. az aero. Majd ha ott jársz, ahol én, akkor majd tudod jól tunigolni a kocsikat. Az elején még elég béna... -
Makaveli
senior tag
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én amiket nem használok azokat eladom! Abból a pénzből legalább bírok tuningolni... stb. Most tartok 79%-nál. Amúgy ha lenyomtam mind a 4 királyt és Ryo-t is akkor mi fog történni?
-
Makaveli
senior tag
Már idegileg felk*rnak a Sprint versenyek. Folyamatosan Totálkárra töröm a GT-et. Pedig mindene 4-es szinten van, szerencsére sok totálkár zsetonom van, de nagyon idegesít akkor is...
Nah és mit ajánlotok a drift király lenyomására, melyik kocsit?
-
Makaveli
senior tag
Ehhez miért kell szakember? Bemész a Tuningolásba és a teljesítményd feltúrod különböző dolgokkal... Ezt elfelejtettem, hogy nem kéne egyből fölhasználni a kártyát...
corvette: Nem tudom adtál-e már autót. Ha igen akkor tapasztalhattad, hogy sokkal kevesebbet adnak az autóért, mint amennyiért megvetted+feltuningoltad.
Példa: Én vettem asszem 30.000-ért a Subaru-t, feltúrtam kb. 150.00-ből és kaptam érte mikor eladtam 43.900-at.
Így kb. a Zonda-ért olyan 350-400.000-et fogsz kapni. Szerintem. -
Makaveli
senior tag
Nah lenyomtam RYO-t, bár története van.
Igaz, hogy föltúrtam az M3-ast, de nagyon bénán gyorsult, és lenyomott az EVO-jával. Aztán a történelemhez hűen vettem én is egy sima EVO-t (X-es asszem). Azzal lenyomtam mindig. Drifttel meggyűlt a bajom eléggé, főleg a 2. driftpályán, de végül sikerült.
Most vettem a 300.000-ból egy Ford GT-t, minden 4-es szinten van rajta és 400 fölött száguldozok vele. Ezzel megyek a Sprint bajnok ellen!
Ma be is fejezem a játékot, hogy tudjak aludni!
-
Makaveli
senior tag
Most vettem meg hajszár a Bömöst (M3 E92 asszem...) Most feltúrtam eléggé, így leszámolás előttre...
Én úgy játszom, hogy mindegyik versenyen kijátszom az összes versenynapot (Battle Machine-n, React-on és Super Promotion-on is kijátszottam az összes versenynapot). Most asszem 37%-nál járok. Még egyik királyt sem vertem meg, majd amikor kivittem az utolsó versenynapot is. Addig jól feltúrom a gépeket!Más: Ti képesek voltatok gyűjteni 700.000-t, hogy megvehessétek a Zonda-t?
-
Makaveli
senior tag
830 lóerős Charger R/T-mel:
8.06-ot gyorsultam 1/4 mérföldön
12.08 pedig 1/2 mérföldön -
Makaveli
senior tag
TUTI TIPP: DRIFTELÉSNÉL AMIKOR HAJTŰBE ÉRTEK, VAGY DERÉKSZÖGBE MIKOR ELLENTARTOTOK A KOCSINAK RÁNGASSÁTOK AZ ANALAOG STICKET VAGY A NYILAKAT NYOMKODJÁT JOBBRA-BALRA ÉS ADJATOK EGY KIS NITRÓT! NEKEM ÍGY 5500-ON FELÜLI DRIFTJEIM VANNAK
Mod.: Bocs a nagybetűkért
-
Makaveli
senior tag
Eddig aki látta, hogy játszok vele, mindenki hiányolta belőle a Szabad Kóborlást! Nem értem, hogy miért. Én nem hiánylom. Emlékszem az NFSU2-re hogy a tuning boltokat, meg garázsokat, kereskedéseket, csak előre látott térképpel tudtam megtalálni. Idegesítő volt. Ezek után a Most Wanted-el nem játszottam, csak a Carbonnal. Lehet, hogy valakinek az adrenailinpumpáló, ha fél órán keresztül hülyéskedhet a rendőrökkel, ahelyett, hogy egy jót gyorsulna a 800 lóerős gépével.
Egy negatívumom még van az, hogy a Carbon óta (nem tudom, hogy Most Wanted-be is így volt-e) próbálják azzal elhitetni, hogy sokkal megyek, hogy fehér csíkok száguldanak a kocsi segge mögött. Szerintem nagyon elbaltázták...Amúgy nagyon tetszik a játék!
-
Makaveli
senior tag
Eh... Sikerült a csúcssebbeségi futamon 12765-öt elérnem, így megúsztam mind aq 2 drifte-t!
-
Makaveli
senior tag
Nekem Subaru-val rekordjaim:
1/4 mérföld: 8.36
1/2 mérföld: 13.45 -
Makaveli
senior tag
Super Promotion kihívásos versenyén, amikor van egy Nissan-od Hajszára, meg egy Viper SRT10-ed Driftre?
Hajszába lenyomok mindenkit, a pontszámom 9000 fölött van, de a Drift-et nem bírom megnyerni. Mindig 2004 körül van a pontszámom. Hogy lehet győzni? Igazából az első két kanyarral van bajom, ott megyek mindig zónán kívülre és akkor nem ad pontokat... -
Makaveli
senior tag
válasz
szatocs #7095 üzenetére
Az a gyorsulás tényleg elég gyenge... Subaru 7valahány lóerősen 8.88-at mentem vele...
Persze föl van túrva mint az állat, meg trutymó, meg minden!Private vélemény: Ha gyorsultok a nitrót akkor érdemes elnyomni, amikor 5-ösből 6-osba váltasz, abban a pillanatban. Akkor jó lesz az idő!
-
Makaveli
senior tag
válasz
jhos910 #7086 üzenetére
Nem tudom, hogy ez beállítás kérdése-e, de PS2-nél például amikor gumit melegítesz füstöl is a gumi, PC-n meg ne, szal ennyit a grafikáról. Azért mert PC-re jobb a grafikája, hűha...
Még egy évvel ezelőtt mondta valaki: "Amikor a kis szaros 14 éveseket csak a garfika érdekli, nem a játékmenet..."Persze nem rád értem a "kis szaros 14 éves" jelzőt, hanem általánosságban, hogy mindenkit a garfika érdekel
Ui.: Persze nem lenne rossz ha minden játéknak Crysis garfikája éenne
Szerk.: Nem bírok OFF-olni
-
Makaveli
senior tag
PS2-re kaptam meg karácsonyra. Nagyon tetszik, könnyebb irányítani, mint PC-n. (Játszottam vele PC-n is. A legelején a gyorsulás gondokat okozott, de mostmár a 792 le-s Subaru-val nincs gond
. A Drift mód nem tetszik. Kicsit nehéz ha a legelején elrontod az első kanyarokat, nem kapod meg a lendületet, csak csúszkálsz össze-vissza.
Tetszenek a tuningolási lehetőségek. Az egész játék jól sikerült!Egy aranyköpés a játékkal kapcsolatban:
Uncsitesó: - Miért porol az út?
Én: - Met poros úton megyek.
Uncsitesó: - Akkor miért feketék a féknyomok???LOL, hát ezen röhögtem....
-
Makaveli
senior tag
PS2-re szerintetek jó lehet?
-
Makaveli
senior tag
Uncsitesóim megszerezték a játékot és játszottam is vele gépen. Hát a grafikája az lenyügöző! Ahogy az autón megcsillan a fények meg minden. Ez pozitívum, meg az is, hogy nem "annyira" törik a kocsi. Azt hittem nagyon fog törni, mint a GTA: SA-ban.
Negatívum viszont, hogy nehéz irányítani, a nitro semmit sem ér, kb. a végsebességen 6mp/h-t javít, drágák a tuning-ok. Amúgy marha jó játék, és hosszú!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest