- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy a Wii verzióban van nyelv választási lehetőség?
-
wjbhbdux
veterán
Kijött nemrég egy hatalmas mod válogatás a játékhoz, a modernebb grafikán felül egy teljesen új story mode került bele átvezető videókkal meg mindennel, 80 új kocsi, jobb irányítás stb
-
Patrick76496
őstag
válasz
Tommy boy #8723 üzenetére
Heló!
Én is pont ezért írtam a fórumra.
Egyetlen egy megoldást találtam, az pedig az volt, hogy felraktam a Win 7-et, és most már azon játszok vele. Bár Win 10-en sokkal jobb az FPS (az öregebb OS-en képes leesni 30-40-re is néha), viszont tökéletesen működik a játék. 10-esen még talán szebben is néz ki, de hát ha állandóan kiakad..
Más megoldást sajnos nem tudok, szóval ha neked is van egy üres partíciód, akkor uccu neki install Windows 7.
-
Tommy boy
csendes tag
válasz
Patrick76496 #8722 üzenetére
persze
-
Tommy boy
csendes tag
Üdv. Olyan problémám lenne, hogy verseny után lefagy a játék vmiért de nem mindig kb játszok 30 percet és lefagy ez miért van? Eredeti a játék.
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Játszik valaki ezzel a játékkal Win 10 alatt? Vagy egyáltalán játszik még vele valaki itt a fórumon?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
energy4ever #8720 üzenetére
Én Mazda RX7-el nyomtam a két kerekezést.
3 amerikai van ami sztem jók két kerekezésre: Plymouth HEMI Cuda/Dodge Charger/Chevrolet Chevelle SS -
energy4ever
addikt
Wheelie compatation-re tudnatok ajanlani valami autot?
Mikor wii-n jatszottam, volt valami amerikai autom amivel a cel utan is meg 2kereken gurultam vele. De nem tudom mar melyik lehetett az... -
blekike
csendes tag
hamachi szerver, ha valakinek játszani támadna kedve:
azonositó: nfsprostreetgt
jelszó: nfsps6 -
dudu5130
őstag
Üdv!
Valakinél jelentkezett az a probléma, hogy a verseny végén, mikor megkaptad a pénzt és a pontokat egy enter nyomásával lehet tovább menni a menübe vagy újra kezdeni a pályát és beakad az enter? Esetleg valami megoldás rá?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
2800-3000 Ft Origin progit letöltöd,tudsz fizetni bankkártyával,más 5letem nincs.
-
Alu
senior tag
Sziasztok!
Nekem pedig egy olyan kérdésem lenne, hogy azt milyen programmal és hogyan tudnám megcsinálni, hogy a kiírásokat pl. "You Win" ; "3.Rd." átírjam másra?
És még egy olyan kérdés, hogy azt meg lehet csinálni benne, hogy a Zonda F tulajdonságait átírni az Imprezába vagy bármilyen másik autóba? Ha meg lehet, akkor ezt milyen progival?
Előre is köszönök mindent!
Üdv.
Alu! -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Az öcsémmel szeretnénk ketten nyomni egymás ellen ezt a játékot.
Nézegettem de vadi ujjan már sehol se árulják a játékot (ami érthető)
A kérdésem az lenne ha itt ph-n veszek két használt példányt azokkal menne a multi vagy a lan?
Egyáltalán van a játékban lan?
Meg az hogy ez a játék egyszer aktiválható azt csókolom vagy többször is?
vagy egyáltalán kell aktiválni a multihoz?
Bocsi a sok hülye kérdésért
De inkább sokat kérdezek mint hogy bele vágjak észnélkül a költekezésbe.
Válaszotokat előre is köszi! -
SQX_Barto
addikt
Nemrég elkezdtem a Pro Street-et.Régen már kipróbáltam, de nem ragadott magával, most több esélyt adtam neki, és tetszik.
Bár vannak negatívumai is rendesen. Egyrészt a kocsik adás-vételével jól meg tudtam magam szivatni, amennyit elszórtam szar kocsikra...
Másrészt nem fair, hogy az ellenfeleknek sz*rrá festett kocsijuk lehet én meg érjem be azzal a kevesebb lehetőséggel, amit a Decals és a Vinyls tartogat.
Drag-ekben nagyon béna vagyok, és most nincs is Drages kocsim, nem tudom mit kellene vennem, hogy le tudjam dolgozni a 1-2 sec minuszokat, ami miatt első helyett ötödik vagyok..
A drift és grip king már megvan speed king folyamatban, de a drag-gel szívni fogok még sokat, gyanítom.
Kismillió kocsit vettem (és dobtam is ki) végül Grip-re EVO X, Driftre 350 Z, Speedre pedig Nissan GT-R lett a választás. Kétkerekezést nem csináltam meg és nem is kérdezem, mert leharapjátok a fejemEgyébként meg tudtam volna csinálni anélkül is a Domination-t, ha a Draget meg tudnám nyerni
Na ennyi, valaki tolja ezt még? És a kérdésem még, hogy multiban vannak még szerverek? Nem original van meg, de lehet megveszem majd EA Store-ban, csak kérdés érdemes-e még régebbi NFS-eket venni, mint pl ez, vagy a Carbon? -
sunny84
senior tag
válasz
gergofabjan #8711 üzenetére
annyi csak hogy a gumiégetést maxra viszed így a tapadásod tökéletes lesz..
+ izmos hátsókerekes kocsi kell, jó váltásokkal és csak a 3 ik fokozatban nitroz...
+ mindig perfektet válts... -
gergofabjan
csendes tag
válasz
DerStauner #8686 üzenetére
hiop
-
gergofabjan
csendes tag
válasz
Hogyan kell a két kerekes versenyt megcsinálni?????????????????????????????
írja meg valaki
előre is köszi!!!!!!!!!!!!! -
sunny84
senior tag
hali .. volna 1 problémám win 7x64 ultimate-on a game furcsa dolgot csinál..
tehát felraktam nem régen ( ebben a nagy új nfs utálatában ).. és 1 versenyt megnyerek az elején király minden de a tovább gombra hiába nyomok nem megy sehova ..csak áll ott a verseny eredménynél
tehát mi a gonda game eredeti mielőtt ebből kavarodás lenne ....
köszi előre is -
.:Kristian:.
addikt
Hali!
Valaki leírná jó szájbarágósan, hogy hogyan kell ezzel a játékkal lanozni?
Patchet már szedtem le a hivatalos oldalról meg van egy lan server progim de nem tudom mit kezdjek vele. -
Barell
senior tag
Hali. Van valami patch vagy akármi ami megoldja a rácsok szétnyújtását? A rácson belül arra gondolok amikor body kit-et raksz a kocsira vagy épp motorháztetőt és azon...
Itt jól látható mire gondolok a kocsi elején.
-
Csabee.
nagyúr
Xboxon küldöm, hogy állítsam be a kocsit hogy jó legyen két kétkerekezésre?
-
C64
őstag
miért fagy ki állandóan a game? patch kéne hozzá talán??
üdv
-
maxxa
csendes tag
csosztok!
miert all meg a dodge chargerem 178 nal?utana uveghang. mintha eldurranna a motor, bepirosodik a csik drag race nel.vmi alap dolgot ronthattam el.engine 3 traction 1 aero 4.
a dyna is azt mondja max 178 vagy 600le bol -
piadex2
senior tag
-
Spet
addikt
Nekem is ez a problémám, hogy egyszerűen kilép. Elöszőr az intrónál, majd kinyomtam a punkbustert továbbment a menüig de, akkor meg ott dobott ki. Valaki valamilyen megoldás?(original) 2 kerékhez meg annyit: elöl leveszed a leszorító erőt(vagy nem raksz rá kittet) hátulra fánkkerekek megültetve, jah és nem utolsó sorban hátsó kerekes legyen a jószág
-
lifemage
csendes tag
válasz
Süni 1985 F #8667 üzenetére
légyszi ha rájöttél mond már meg hogy kell kétkerekezni!Elvagyok akadva!
-
bartucc
addikt
Múlt héten szereztem egy 3850-et, és nekiálltam játszogatni. A PS-et is elővettem. Most a 3-ik nagy versenyen vagyok túl, nem minden van kész, arra hajtottam, hogy minél előtt jó kocsim legyen, és aztán szép lassan..
Most van:
Grip: Eclipse(nagyon jól megy, általában 10000-11000 pontot szerzek vele)
Drag: GT 500 (mindenkit ver, rekord vele 7,10)
Drift: Sx 240(meg vagyok vele elégedve, de 4-nél többet nem nagyon sikerül vele szerezni)
Végsebesség: na ilyen még nincs, várnám az ötleteket, fő szempont a kezelhetőség -
didlac
csendes tag
Helló!
Mióta lecseréltem a gépemet nem tudok játszani a pro streettel.
A régi gépem egy P4 3GHz proci 2gb ram Radeon X1950 videokari, Xp sp3 oprendszer és tök jól futott.
Most van egy i7 920-as proci 6Gb ram Geforce GTX295 videókari vista64 és nem megy,
Amikor xp volt fent akkor sem ment. Mikor a race day-en kiválaszom a versenyt mielőtt elkezd tölteni kidob a windowsba és hibaüzenetet ad. A Dirt sem megy. Azis a verseny betöltéesekor akad ki. Már mindenféle drivert próbáltam, nem sok sikerrel.
Mi lehet a gond?Üdv Laci.
-
Adam86
tag
Hello,
Most tettem fel nosztalgiából a játékot Windos z-re, de a játék kilép az inditást követően, programhibával.
Valakinek ötlet? -
DerStauner
senior tag
válasz
közben már rájöttem.
-
DerStauner
senior tag
segítsen már valaki.
ebben a játékban úgy látszik, tényleg komoly szerepe van a tuningolásnak. van egy corvette c6-om, a 1/4-es drag-ot 8,80-8,90 alatt megyem eddig, és szeretném tuningolni. na de csak suspension-t tudok. a motort nem tudom, mert kellenek aftermarket part-ok. mik ezek?
-
gazdagsz
csendes tag
válasz
A_ScHuLcZ #4795 üzenetére
Na én új vagyok és ps2 nyomom.De amit ajánlani tudok a kétkerekezéshez:
1.Izom autó(én chargert r/t és a gyorsulás király kocsiját használom)
2.Jó tuning(főleg:motor,abroncs,felfüggesztés,meghajtás)
3.Jó váltás(egyértelmű)
4.A hátsó kereken vastagabb legyen a gumi és szélesebb legyen.
1 kérdés hogy lehet szerezni car tokent(autó zseton)
-
bognar110
őstag
Multihoz eredeti game kell a pro streetbe ? Me jó lenne vele tolni onnline csak nem eredeti a gamém
-
Rossi
addikt
Üdv srácok!
Amikor kijött a ProStreet még notebookom volt, és azon próbáltam ki. Ez volt az első rész, amit nem vittem végig, valamiért nem tetszett. Most újra kpróbáltam max grafikán, és nagyon bejön, tuti végigviszem.
-
miov
csendes tag
hellosztok
nem tudom eldönteni hogy a pro street hez fölrakjam az 1.1 patchet és nemtudom hogy
mi lesz a változás sok hejen azt irták hogy lesz 16 uj auto de ne tudom megy irnátok nekem -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Csináltam videót hogy megy a két kerekezés!
-
miov
csendes tag
Helósztok megakadtam a pro street --ben 6%--nál tartok 3 lenyomást kell de csak 2 van
meg és minden pályát meg csináltam nem tudok tovább menni leírnátok hogy kell tovább
vinni -
LOTR
addikt
válasz
Süni 1985 F #8673 üzenetére
szerintem megvan a gond, vannak 4-es szintű upgradek is, viszont azokat nem lehet megvenni, hanem markerekből lehet összeszedni, a gép meg gondolom használja őket az ellenfél autóiban
-
Egzee
őstag
Sziasztok! Valaki játsza még ezt a gémet? Ha igen, és az illetőnek 4850 gyári hűtéssel van akkor próbálja már ki full grafon nem indul-e újra a gép! THX!
-
LOTR
addikt
sziasztok
had kérdezzek egy olyat, hogy:
mitől lehet, hogy én szeirntem mindent megvettem az rx7-emhez amit lehett így lett 562le, de szokott lenni ellenfelem szintén rx7-tel 582le-vel?
valamit még lehet állítani?
köszi -
mcsabee
senior tag
válasz
.:Kristian:. #8669 üzenetére
Minek kettő?? Mondjuk én nagyjából 30%-nál uninstalltam, így azt sem értem, hogy minek egy példány is belőle ^^.
-
addikt
Ha valaki most szeretné megvenni a játékot, annak ajánlom, hogy nézzem be a Tesco-ba, 1990ft/db. Én rögtön vettem is belőle lettőt.
-
medve-to
csendes tag
valaki segitene?elvesztettem a nedd for speed pro street kodjat
e-mail cimem;;;; birocsaba87@yahoo.com előre is köszi szépen -
Süni 1985 F
senior tag
Rájöttem
-
F-ECT$
titán
válasz
Süni 1985 F #8664 üzenetére
Ennyi idő alatt igazán visszaolvashattál volna. Kb 10x írták már le, hogy hogy kell. (És nem, nem kell 8000 hozzászólást végigolvasni, ott van a kereső a bal oldalon.)
-
Süni 1985 F
senior tag
Valaki,akárki???
Elakadtam! -
Süni 1985 F
senior tag
Tudom hülye kérdés,de,hogyan lehet kétkerekezni?
-
Lacika001
aktív tag
Hali
Bár ez a Pro Street nem a kedvenc játékom,de pár napja megint elkezdtem játszani vele,namost engem annyira zavar hogy az autó irányítása teljesen más mint a Carbonban hogy emiatt szinte nem is tudok játszani vele. Szóval ahhoz képest irányíthatatlan.
Az lenne a kérdésem mivel még máshol nem láttam ezt a játékot,hogy ez normális esetleg lehet rajta állítani,vagy direkt ilyen sz.rul van megcsinálva. -
gtasystem
őstag
ha lehet nem olvasnám végig a topikot..
nekem az Eset vírust jelzett a Prostreet demójában.találkozott már valaki ilyennel?
inkább nem tettem fel..
pcdome webshopból töltöttem le a demót..mi lehet az ok? rá se rántsak? nem kockáztatnék ha lehet..
-
opstefan
tag
Üdv!
Valaki segítsen. Nem vágom, hogy mit kell csinálni az egyik futamtípusnál. Gyorsulásos pályán kerékre kéne venni a verdát, de nem igazán tudom, hogy kell. Gyenge lenne a gép? 865 bhp. ????? -
Ez olyasmi mit a Street Rod volt?
-
Kisbellon
csendes tag
Tom régi és már naon kevesen játsznak vele de ha valaki játszik vele mikor gyorsul és előti a gumifüstölős része elérsz valamennyit utána elengeded a gázt nem megy visszább semmit
-
Mcray
senior tag
válasz
ipavlidu! #8050 üzenetére
Sziasztok! Elnézést de melóból már az is nagy szám hogy 1000 Hsz-t elolvastam.
A kerék geometriai méretei változtatnak a tapadáson, kezelhetőségen?Páran azt írták itt hogy széles gumi jobban húz-tol pl segíti a 2 kerekezést, de semmi ilyet nem tapasztaltam még...
Mitől függ hogy egy kocsi javítása mennyibe kerül? Van egy Corollám driftre és ha felborulok vele pár száz dollárért jó, míg egy 350Z 12000 dollár. De Pl grip 350Z javítása átlag 2600 Dollár alap motorral míg stage 2 motorral hajtott Civic SI javítása 7000 Dollár. Valaki segítsen az összefüggéseket tisztázni plz.
Sokan szidják a 350Z-t, én is szidtam, de aztán nyertem hozzá level 4 fékeket és WOW, meglepődtem. 15%-nál Gripre tökéletes autó lett.
Üdv,
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Tomi 16 #8649 üzenetére
Nekem sem tetszik a pro street, pedig eddig az összes NFS-t végigjátszottam, de ezt nem bírtam.
Játékélményben a Grid valóban sokkal jobb mint a PS, de egyvalamiben ronggyá alázza a Gridet. Ez pedig az autók hangjai. Én még olyan trágya, nevetséges hangokat amit a Gridben tapasztaltam, az utóbbi időben minőségi játékban nem hallottam. Nevetséges, és mint ilyen, ki is röhögtem. Gyalázat -
Tomi 16
őstag
válasz
<cafat> #8626 üzenetére
Egyetértek veled a Pro Street-el kapcs... Egy nagy RAKÁS FO$!!!!!!
Race Drive GRID alázza az össz NFS-t,és ez tény és való,de azért sry h ilyet írtam Ide de nekem egyik NFS se jn be.. GRID odaveri mind... De azért NFS fanok Jó gamélást főleg a Pro Foss Streetel:S
Sry off.ért
-
nsrking
senior tag
Unalmamban feltuningoltam egy Acura RSX-et. Discoshit fanoknak a zene is tökéletes lesz ami a videó alatt szól.
-
theartofdota
tag
nemreg kezdtem el tolni szerintem nem sz@r nekem bejon
a kilometerorat at lehet allitani mph-rol kph-ra? ez az egy idegesit csak...
-
Teng
aktív tag
Van itt olyan akinek ati 4850-es vga karija van és játszik vele? mert nekem istennek sem indul el 1.1es patch-el sem... 8.8 driverrel 8.7 és a hozzá adott 8.5el sem.... Arra lennék kíváncsi melyik vga driver az amivel megy...
-
MiB
tag
kéne tolni multiban, volt már ilyen kezdeményezés?
-
matyee123
tag
ahogy észrevettem nem lessz olyan gyors menet ez a játék mint például a carbon
-
matyee123
tag
Csá!
Ez directx 10-es? -
mokus1
addikt
válasz
Dr. Romano #8636 üzenetére
Néha tényleg olyan mintha akadna nem ez nem bug.Nekem volt Ps alatt és olyan mintha nem tudna elég képkocát adni.
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Felraktam a játékot és jelenleg igen furcsa jelenségre lettem figyelmes (nem volt nehéz, hisz a játszhatóság 0 )
Tehát a játék a konfigommal 1024-ben közepes beállításokkal 30-20 fps között van, de mégis szaggat!!! Játék közben akadozik és "csúszik" a kép (közben végig 30-20 fps-t mérek és nem swappel, ennyi ram bőven elég neki). Egyszerűen játszhatatlan ( Grid 20-25 fps-el megy maxon és simán tudok vele játszani).
Mi a fene van ezzel a játékkal (anno a demóban is ilyen gondom volt, akkor még egy ddr2-es GF 7300GT-vel).
Ez valami bug, beállítás kérdése vagy ennyire optimalizálatlan a cucc? (jah Catalyst 8.6 van fent)
-
<cafat>
senior tag
válasz
Süni 1985 F #8634 üzenetére
Evelyn kezébe max akkor van "botkormány" ha FEAR comat-ozik, de akkor inkább menekülj előle....
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #8632 üzenetére
Drága Evelyn!
Nem a botkormánnyal kéne játszanod hanem...!
Amugy semmi sem tökéletes,de egyszer átvihető sztem! -
<cafat>
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #8632 üzenetére
szia
ohh köszimár kezdtem megijed h még vajon ki köt belém és szívja tovább a vérem, de ez megnyugtató hsz volt, akkor nemcsak én látom/érzékelem így a dolgokat....
nekem is tetszik az nfs sorozat, de nem ez a része(eddig sztem az underground-ok és a mw lett a legjobb)
-
-
Gyusz
őstag
válasz
<cafat> #8628 üzenetére
"a racedriver grid sokkal jobb mint ez a szar"
Az én véleményem szerint ez fikázásnak tűnik.Na mindegy, billentyűzettel szerintem is elég rosszul irányítható a játék és a végén tényleg vannak szivatós részek. Kormányhoz meg valószínűleg lehet találni a neten beállításokat, hogy miként kéne finomhangolni, nekem nem volt türelmem hozzá. Gamepaddal viszont elég jól boldogultam.
-
<cafat>
senior tag
valahogy éreztem h belém is belém fogsz kötni, de nembaj, csináld csak, ha neked jó ez
amúgy meg ki mondta h bárkinek is el akarom venni a kedvét??(a gondolkodás nem az erősséged, de a kötözködésben nagyon ott vagy...)
1xűen csak leírtam a véleményem, ha nem tetszik ez van, szólásszabadság van ember....
és még mielőtt ebbe is belekötnél, nem fikáztam a játékot, csak nekem ez a véleményem róla.... ENNYI ! -
<cafat>
senior tag
hát nekem semmi türelmem ezt végigjátszani
eddig játszottam az nfs 3-mal 5-el, az underground 1-el sajna nem, de a 2-t végignyomtam, a most wanted vmi iszonyatosan über állat fain game lett sztem, azt is végigtoltam, a carbon meg kicsit csalódás a mw után, de azért még ezt is végig téptem, de ez a ps, hát ez 1 szánalom, 1 rakás foshalom az egész....
eljutottam a felétől kicsit tovább, kb 70-80% de már ki tudnám tépni a hajam szálanként néha....
a graf szép, ez eddig oké, de bugos, ezt még le is szarom, na de az irányítást h qr6ják el ennyire???
bill-el játszhatatlan, annyira kell nyomni a kanyarodást h már beszakad az asztal, mire végre felfogja h fordulni kéne..... kormánnyal szintén játszhatatlan, ott meg 1 picit rántok a kormányon és már felborultam meg megpördültem 6x
mind1ik nfs-be tetszik vmi az ug2-be a tuning, mw-be minden, carbonba a drift, ebbe meg a drag, és tuning
és eddig az irányítás mind1ikbe jó volt, de ezt nagyon elb@sztákmeg a legtöbb verseny kivihetetlen, kb annyira nehéz
a racedriver grid sokkal jobb mint ez a szar -
flanki
aktív tag
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Két év kihagyás után összeraktam egy új gépet és elkezdtem játszadozni.
A Carbonig eddig az összes NFS-t vigignyomtam. MIndegyik nagyon ott volt, főleg a Most Wanted.Olvasva a fórumokat, a carbon kihagyásával nem sokat veszítettem.
De ez a Pro Street.
Dög unalom. Monoton, egyhangú, alig várom, hogy történnyen valami. A versenyeken az első fél körben mindenkit lehagyok, és csak kőrözgetek kőrözgetek. A gumimelegítés vicc, ráadásul 3x - 4x megcsinálni egymás után.....halál unalams....LOL.
Megnyomom a nitrót, rögtön belövi az egészet és annyi.A grafika szép, mondjuk be is b@szna ha az is gáz lenne. De ez a szint nagyon kevés.
Gondolom kapnak visszajelzést a készítők rendesen, és visszontlátjuk még a MW-s színvonalat a jövőben.Sorry a FANoktól, lehet, hogy csak én örexem.
-
addikt
válasz
GC-EvElyN- #8620 üzenetére
játékélmény az ami nagyon kimaradt a PS-ből, majd talán az Undercover...
-
zoli03
őstag
Én úgy vettem észre, hogy az NFS csak grafikailag fejlődik, egyébként egyre csökken a színvonala. Az Underground 1-et egész jól lehetett vezetni kormánnyal, a Most Wanted-ban egyszerűen nem lehetett menni kormánnyal, annyira arcad lett. A Pro Street-ben meg ugyanúgy rossz irányítani a kocsikat. Próbáld ki a GTR-t, annak jó az irányítása.
Meg milyen az hogy kiadnak egy játékot, és akármilyen gépe van az embernek, csak a patch felrakása után szűnik meg az akadás. -
flanki
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #8616 üzenetére
Már miért múlja alul? Sokkal korrektebb mint az eddig részek irányításban...
Grafikában simán hajazza pedig mind a 2-őt full-on játszom...
Vagy csak azért szar mert nem megy!? -
GC-EvElyN-
senior tag
Sziasztok!
Amikor a Carbon-t végigvittem, nem ondoltam volna, hoyg lehet azt a játékot alulmúlni.
Sajnos sikerült. Én még ennyire sz*ar NFS-sel nem játszottam. Nme akartam megbántani ezzel senkit, biztos nagyon sokan szeretitek, csak a véleményem.
Már le is töröltem
Sziasztok -
ádyz
addikt
Üdv.
Miért van az, hogy felrakom az 1.1-es peccset, és konfigurációs hibát ír ki?
Pontosabban: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás ujratelepítése megoldhatja a problémát.
Nem eredeti, de eddig mindig ment a peccsel. -
Makaveli
senior tag
válasz
horvathkrisz #8611 üzenetére
Karrier
-
xedamin
tag
Sziasztok.
Nincs kedvem 8ezer hozzászolást elolvasni, ezért kérdezem, vlaaki pls válaszoljon rá: amikor elindítom a játékot, bedobja hogy tölti, aztán kilép, és kiírja hogy "a windows hibát észlelt, stb.". Megoldás? -
horvathkrisz
addikt
Karrier vagy Versenynap módban lehet unlockolni az új autókat?
-
horvathkrisz
addikt
Sziasztok,
lenne egy olyan problemem, hogy Vista32bit alatt az eredeti ProStreet a jatekbol valo kilepes utan nem jegyzi meg a beallitasokat, felbontast es minden egyebet visszatesz valamiert alapra, miutan kilepek ,majd vissza.
Hol tarolja a jatek ezeket a konfiguracios beallitasokat?
-
hakos1987
őstag
hali!
sürgős help kéne!
eljutottam addig, hogy Ryo ellen kell nyomni.. viszont a kétkerekezéssel nemtok mit kezdeni... hiába vettem charger-t, pakoltam bele 3-as szintű cocckat, egyszerűen nem megy...
sajnos itt elakadtam!
légyszi vki adjon instrukciókat kétkerekezéssel kapcs-ban!köszi előre is!
-
Racecam
nagyúr
válasz
adam2008 #8602 üzenetére
Már majdnem úgy voltam vele, hogy ha még egy moderálnivalót találok ebben az egy (egyetlen) hozzászólásodban, el is búcsúzunk Tőled. De kapsz még egy esélyt.
Addig is olvasgasd az alapelveket, ne warezolj, ne legyél vulgáris, és ne használd a smiley-kat sormintának. -
adam2008
csendes tag
Vki meg tudná mondani hogy hogy ***** kell ezt telepíteni?
Én a ******* töltöttem a ********** nevüt és nem akar indulni a telepítés.
Azt irja hogy menjek az autorun-ra, amikor rámegyek akor kiirja hogy mien nyelven teleíthetem,rámeek az angolra aztán install,és kiirja hogy tegyem be a lemezt.
Enne most mi a szar a baja? 2hétig szarakodtam hogy letöltse és most meg nemindul?
Hát mien baszott nagy ******** ez? most mongyátok mit kell csinálnom hogy induljon a pro street????[ Módosította: Racecam ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest