- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
HDR renderin #8364 üzenetére
legalább annyira mint amilyen géped van, az aláírásod szerint
-
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #8359 üzenetére
nem tudom, hanyas lvl csak azt hogy 390hp, kanyargós pályákon hát, nem tudom lehet túl izomsak ne menj olyan gyorsan
-
ChromeX
addikt
válasz
AMD Power #8352 üzenetére
rx-7 vagy supra, de rx-7 a legjobb. Nekem az egész játék alatt ez az 1 drift autóm volt és szinte mindig nyertem vele, talán 2szer 3x kaptam ki de akkor is saját hibából nem az autó miatt, minimális tuning 390hp körül, nagyon jó gép a Drift kinget simán hazavágtam vele
-
ChromeX
addikt
válasz
//Crouch// #8347 üzenetére
jó a video hallod nem kímélted
ennyit még én sem buktam, amúgy tényleg tetszett a video látványos bukások voltak, grat kár, hogy sz@r minőség
rob210: az nem lehet, hogy az összes versenyen megdöntötted a rekordokat, mert ha belegondolsz nagyon saok verseny van és abból csak 10 rekord kell, nézd át kicsit jobban
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8339 üzenetére
sztem a lambo is simán megfutja
-
ChromeX
addikt
igaza van deltapowernek, amúgy hidd el mindig lehet jobbat menni, csak a dragnál nagyon precíznek és ügyesnek kell lenni, jah és minden lvl3as tuning sem árt, a felfüggesztéssel én a 1062hp zondámmal jobbat mentem 2-3mpel mint a felfüggesztés nélkülivel, jah és a gumik is sokat számítanak
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8290 üzenetére
hát igen nagyon ütős bár nem mentem még vele olyan sokat, de ennél még lehet egy kicsit följebb húzni, és nincs miért kárpótolni sztem minden tökéletes a kocsin ami nem az majd az lesz mert azon lehet változtatni.
kérdés, a TUNE menüpont alatt piszkálom a motort akkor az a végén több hp-t eredményezhet? vagy az a számokban nem látszik meg? -
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8288 üzenetére
hát igen, az az igazság, hogy nem foglalkoztam vele olyan sokat, és a hátsó felni lemaradt
azt én is utólag vettem észre mikor lementettem a képet, majd megcsinálom, meg akarok még rá valami mintát, ez olyan "early draft" -
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #8279 üzenetére
rakd újra és ha még nem törölted le az eredeti mentésedet akkor méásold ki, aztán azt rakd vissza, sztem menni fog
bár ez elég bosszantó lehet. kell a mentésem vannak jó verdáim
-
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #8262 üzenetére
na jó de hasnolísd már össze a látvány elemeket, még jó, hogy lasabb,
amúgy ha állítgatsz az effekteken nem hiszem el, hogy csúnyább a ps mint a carbon, 30fps csak elég nem, az már élvezhető, finomhangoldAMD power: zondát csak akkor ha van igyen autó markered, amúgy jó a gt, megfizethető és gyors, de a zonda jobb
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8250 üzenetére
nem és éppen ez benne a jó a carbont pl, már 2délután alatt végig játszottam
ezért is tetszik ez a rész -
ChromeX
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #8248 üzenetére
jah drift az jól megy, akkor laza lesz, csak addig kéne eljutni jó sok verseny van
-
ChromeX
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #8246 üzenetére
értem, akkor az nem lesz túl nehéz, a dragot majd megoldja a zondám
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8244 üzenetére
igen, nálam is amúgy nagyon jól megy.
azt tudja valaki, hogy a ryonál milyen vesenyek vannak és mennyi? -
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8242 üzenetére
igen ez az
csak mindig összekeverem őket
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8240 üzenetére
chevellle asszenm ez is csak, nem tudom minden ugyan olyan neve van
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8238 üzenetére
ss asszem challenger vagy ilyesmi
-
ChromeX
addikt
na lenyomtam én is rayt már kétszeres király vagyok, és mentem egy kétkerék rekordot:[link]
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8229 üzenetére
igen nekem az evomban 751hp van
most mentem egy versenyt az új tuningos murcival, huuu nagyon kemény és olyan jól kezelhetőmég 350nél is nagyoon jó autó, egyből rekordot mentem vele
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8212 üzenetére
hát igen, tény, hogy a murci alapból 600ho körül van a lexus meg full tuningal volt 550, mondjuk imádom azt a lexust csak sajna már elverik ha nem megyek teljesen tökéletes menetet és azt nehéz..
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8205 üzenetére
igen, én mindig megnézem hány chek van és beosztom a nitrot, hogy melyiknél lövöm el, aztán miután elhagytam az 500milet de még nem vagyok 250re akkor olyan 300körül padló+nitro két kézzel markolom a kormányt és becsukom a szemem
és várom, hogy áthaladjak aztán én padló fékezek, mert utálom ha a kanyar elött van közvetlen de ugye a kanyarban meg lassítani kell,
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8203 üzenetére
nem is kell padlón menni mert akkor nagyon utoléred a többieket éa zavarnak, mondjuk nekem mindig sikerül
de azt nagyon utláom amikor egyenes szakaszon fékeznek
na holnap majd játszok ma már nincs kedvem összeszerelni a kormányt -
ChromeX
addikt
válasz
ipavlidu! #8162 üzenetére
jól megy vele
bár kicsit furcsa dolog történt nemrég, a játék elején a forcefeedback elég erős volt (normális) 100%ra volt állítva a játékban, aztán egyik nap amikor felszereltem és elindítottam a játékot és egy versenyt, és mintha csökkent volna, az ereje, nem tartott annyira ellen
megnéztem 100% volt még mindig, mást meg nem igazán lehet állítani, ma sikerült működésre bírnom a TDUm(nem láttam a gpst) és abban ha beállítottam, hogy kemény legyen akkor alíg bírtam tekerni, tehát nem a kormánnyal van a gond .mondjuk de azt sem tudom, hogy egyáltalán van e gond, vagy csak bemesélem magamnak
mind1 így is nagyon élvezetes az aszfalt minden részletét érzem
nagyon szeretem ezt a kormányt -
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8113 üzenetére
fuu tényleg
? nem tudom nálam mintha nem lenne de majd megnézem, de szerintem ha lenne már vettem volna
-
ChromeX
addikt
válasz
HDR renderin #8105 üzenetére
astont hogy tudtad megvenni az is rejtett ?
-
ChromeX
addikt
válasz
HDR renderin #8101 üzenetére
nálam akkor sem ég néha ha én nyomom a féket, azt hittem valami gáz van a pedállal, de rájöttem, hogy lassít csak nem ég a lámpa
-
ChromeX
addikt
válasz
HDR renderin #8089 üzenetére
a subaru bejön a, a bmw is jó csak egy kcsit egyszerű, de jó, grat
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8084 üzenetére
én 3.ban nyomom vagy 4. ben, mondjuk 1/2-nél csak 5ösben
-
ChromeX
addikt
válasz
napoleon2323 #8052 üzenetére
nekem a zondával a 1/2 mile dragen van egy 10:25 vagy valami ilyesmi. de szerintem be tudnám vinni 10mp alá
-
ChromeX
addikt
válasz
ipavlidu! #8048 üzenetére
persze tölsd fel, a kétkerekezés nekem sem ment egy ideig de addig szarakodtam ameddig sikerült.
na, az első gumi legyen keskeny a hátsó legyen széles: a motornál minden legyen jobbra húzva váltonál 1,2,3 a legrövidebb többi hosszú, a futómű beállítás: [link]
nekem így bejött, jah és legyen minden tuning lvl3as minimum, a gumik is -
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8010 üzenetére
második showdown elött nem igazán elérhetó a zonda
jó lesz a cayman -
ChromeX
addikt
válasz
HDR renderin #7984 üzenetére
ez mi
a le mans quattro az egyik kedvenc autóm
-
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #7969 üzenetére
na igen asszem az alap verzioban csak a zonda van 500k fölött
utána a lambo a legdrágáb, nem tudja valaki konigseggt, hogy tudom elérni az booster packos autó vagy milyen?
-
ChromeX
addikt
válasz
Fittipaldi72 #7967 üzenetére
beszélj de ne itt. Nem kell játszani vele... de ha nem tudsz érdemben hozzászólni a topikhoz akkor inkább ne.
-
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #7962 üzenetére
kár, hogy nem lehet venni ingyen autó markert
"not for sale"
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7959 üzenetére
nekem mondod éppen hogy csak megérintettem a falat javítás nekem is 20k körül volt
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7957 üzenetére
én max 4000ig javítok cashből, a többi már marker
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7931 üzenetére
nekem meg olyat, hogy néha megemelkedik kicsit az orra, a1/2 mile dragnél főleg amiben a max speedem 405km/h és a vége felé emeli meg sajnos közben nincs időm a sebet figyelnim ert egyenesben is kell tartani eddig csak 1 drag TOTALEDem volt de az kb380al mentem neki egy kiálló sz@rnak duuurva
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7929 üzenetére
hát egen, gondolkoztam, hogy 911 gt2 vagy a murci de végül nem bírtam ellenálni a murcinak.
amúgy szerintem nagyon kezes gép, alapon olyan könnyű volt útontartani, persze 300nál már nem igazán. a zondám meg egy állat minden lv4 és olyan gyorsulást produkál hogy mégnekem kell összekapnom magam, hogy lereagáljam, hogy mikor kell váltani olyan gyorsan pörög
1062hp
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7923 üzenetére
most játszottam megvettem a murcit, nagyon jó alapon elverne mindenkit csak megint az törént mint multkor ugyanaz a versenynap de másik pálya, nem tudtam befejezni a rohadt versenyt, nagyon utálom most már a speedeket nem hiszem le hogy mindig el kell dobni a kicsit a pcsába, az AI meg... folyton befékeznek az egyenes úton amikor megyek mögötte 300al még jó, hogy totaled, de előzni meg nem tudok mert akkor hirtelen nagyon gyorsak lesznek valamitől
-
ChromeX
addikt
elolvastam az utlosó pár hszt, látom mindenkinek hasonló érzései vannak ha nem megy egy pálya, én is héha olyan ideges tudok lenni
amúgy nálam vannak napok amikor semmi értelme játszani mert többet vesztek mint nyerek ilyenkor kilépek és máskor folytatom. persze dühös vagyok mert nem olyan egyszerű felszerelni a kormányt, de ha nem megy nem eröltetem, a legutóbb azon a bizonyos pályán kb 6 total repari markert b@sztam el, na az dühített, na megyek játszani
-
ChromeX
addikt
húú csapkodás nálam is ment régen most már nem annyira, pl: MW, annál tönkretettem a billem egy ilyen kihúzható falapon van és a sínek leszakadtak a csapkodástól
amúgy nálam is hasonló volt egy top speed nél nem tudtam befejezni a versenyt de csak azt az egyet
aztán hagytam a csába, majd ha lesz időm játszani megcsinálom, az a bosszantó, hogy legutoljára csak egy picit mentem le az útról és valami megdobott és már borultam is.
-
ChromeX
addikt
-
ChromeX
addikt
válasz
WonderCSabo #7896 üzenetére
az szerintem teljesen mind1 melyiknél döntöd meg
a murci jó lenne nekem speedre? valaki használja?
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7872 üzenetére
jaja nálam is volt már ilyen az ezzel a baj, hogy lassít sokat
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7870 üzenetére
igen mert elég gyorsan mentem és egyszer nem bolt elég széles az aszfalt a megforduláshoz és így meghúztam az elejét, de azért jól ment ami jó hogy ennek az rx7esnek minimális a javítási költsége
-
ChromeX
addikt
na ezt el sem hiszem, sikerült a kétkerekezés, állígattam mindn ahogy mondtátok, és végül sikerült úgy felkapja az elejét, hogy jó nézni best 399m eddig
köszi mindenkinek aki segített
másik legyzőtem a DKet hát nem volt valami nagy cucc. közben új drift rekord[link]
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7855 üzenetére
igen ezek alap dolgok azért nem írtam
-
ChromeX
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7848 üzenetére
akkor leírom neked, amúgy kb tényleg 3 hszel volt a tied fölött.
úgy tudod a legjobb pontszámot elérni ha nagy sebességgel és minnél ferdébben csűsztatod az autót, ezt úgy érheted el ha nagy sebességel bemész egy kanyarba és akkor piciket "húzol" a kéziféken, de nem sokat mert az nagyon lelassít. -
ChromeX
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7834 üzenetére
ötlet: olvass vissza néhány hszt és akkor láthatod, hogy tudsz jó drift pontszámot elérni
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7827 üzenetére
itt is vannak olyan részek ahol pályán lehet menni, bár én a 7500at egy tök rövid pályán csináltam, nem értem mindig hogy mi alapján számolja a pontszámot de azthiszem ha gyorsan mész és szinte teljesen féloldalasan csúszol akkor pörög a pontszámláló a legjobban
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7823 üzenetére
én a driftet jobban bírom, a drag nem a kedvencem
a zondám van dragra de nem megyek vele túl jól nem az én számom
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7820 üzenetére
köszi mindenkinek megy mint a veszett, ezt a festést most a grip king legyőzéséhez kapta a kocsi. most a driftel bajlódok és utána jön a grip. jah legjobb driftem: itt
-
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #7811 üzenetére
a drag versenyek nekem is gynúsak bundaa, +súly van az autónkban, jah meg nálam a kétkeréknél az orrát súlyozzák, hogy ne emelkedjen
-
ChromeX
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #7794 üzenetére
és neked hány paci? milyen beállítások?
-
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #7792 üzenetére
mindig vagy max grip bonus vagy 75% és majdnem mindig sikerül a zöld zónában indulnom
-
ChromeX
addikt
azt hiszem ekkorát még nem buktam nfsben sőt egyik játékban sem, nem ment a wheelie a camaro conceptemmel szóval vettem egy chellve sst 650lóerő mikor már minden motor tuning benne van 3as, kipróbáltam és eszébe sincs megemelni, még nincs rajta felfüggesztés azt még kipróbálom, de nem hiszem hogy sikerülne
nagyon sok hszt elolvastam sokan mondták hogy kell a felfüggesztést állítgatni , de sokan mondták hogy bőven elég egy széles hátsó kerék és bármi megemelkedik amiben van elég erő. de nálam nem, azt nem értem hogy ebben mit lehet elrontani vagy rosszul csinálni
-
ChromeX
addikt
válasz
HDR renderin #7763 üzenetére
5500 kb. tudom hogy nem annyira sok de simán verek vele mindenkit egyenlőre
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7688 üzenetére
corvette: bemész a show case menü pontba amit tuningolásnál a 2gombal elérhetsz és ott print screen vagy akármi
jah mindenképpen lehetne még ültetni mert még egyáltalán nincs
de majd lesz
-
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #7685 üzenetére
igen sajna azzal nem tudok mit csinálni mert rárakja akár akarom akár nem. a body kit meg kell de mind1 azért annyira nem szörnyű, köszi
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7682 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Google Pixel topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Interactive Brokers társalgó
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged