Új hozzászólás Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
válasz
szatocs #7077 üzenetére
vigyázz, nekem 751 lóerős most az evo 10-esem.
jelenleg nincs elenfél mert ami ennél erősebb az többnyire nem ilyen mozgékony a kanyarokban, ott visszajön az egyenes szakasz ha esetleg annyival erősebb az ellefél.
Viszont vlmit nem értek, megfogattam az itt leírt tanácsokat és a 2 kerekezéshez vettem egy muscle cart jelen esetben egy charger R/T asszem 800 lóerős és nem áll 2 kerékre, lécci valaki írjon már egy receptet mert már a végén avgyok a játéknak és a végjátékban nem tudom kikerülni ezt a sz@r részt..thx
-
C.Brigante
veterán
EVO 10-es visz mindent
-
C.Brigante
veterán
sajnos ez a nitros dolog nem jön be 2 kerékre emelés ügyben, pedig olvastam az előző linket, van erre vmi gomb kombináció? 900 LE az autóm és 3-as szinten van a nitro, ha ettől nem áll fel akkor Pamela Andersontól sem!
-
C.Brigante
veterán
hali, egy olyan kérdésem lenne, hogy a gyorsaági futamnál írja, hogy nem elég erős az autóm ahoz, hogy 2-re állítsam (majdnem 900 LE) mennyi lóerő kell ahoz, hogy 2 kerékre álljon, és ezt vmi másik gombbal kell tenni?? kérem aki tud segítesen! köszi
-
C.Brigante
veterán
Hali, az lenne a kérdésem, hogy career módban miért mindig ugyanazt a fekete golf GTI-s futamokat adja be mikor már az összeset megnyertem???
tudna vki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged